Moderátor: Moderators
mas to tusim v e-shope ale moc dobre to neni. pri zohriati sa to skaramelizuje a lepi to takze nachytas prach ale skusit to mozes. ale ak je to leo vince vyfuk tak by som to radsej ani neriesilFoXiK napísal:CHcem sa optat ci neviete o nejakom Priesvitnom laku na vyfuk alebo nieco take ale priesvitne... plslebo tata powedal ze lak je lak to nevydrzi teplotu to vjem aj ja no davam tomu ece nadej tak sa pytam . DIK
ved ti vravim ze sa to predava sak ho mam doma tak asi vim ne? na kolene ti ten lak ale ajtak zleze lebo to fakt nevydrzi taku teplotu. ked idem vnoci tak nekedy je ten vyfuk vidno ze je do oranzovaFoXiK napísal:no dobre nerobte si zase srandu z leo fcuku ja ho lubim![]()
mne sa aj paci a tak ... no ale k veci.. aj ja si myslim ze nic take priesvitne neni a to ma serka
lebo tata sa bol pozret a su do ~800°C na fcuky origo a to je biely, sedy a cierny potom su take jak ja mam tu striebrenku ale to necem alebo na brzdy tiez odolne a drahe asi tak jak su pestrofarebne a potom obycka spreje no ... a co sa stane s obycajnym lakom ? zhori tam ze ?