CPI Aragon GP by DaDi-6- problem s rozbehom str.3
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ak by ju upevnil v rovnakom uhle, ako je to tam sikme, tak by cela SPZ bola prilis nasikmo, a to by mohlo drazdit Shrekov...
Myslim, ze jednoduchsie a technicky vyspelejsie je ten otvor zaplatat nejakym plastom, a je po probleme...
Ale neviem, ako u vas ostatnych, ale u nas zasa az tak casto neprsi... a ked uz brat ide po mokrom, tak scooter potom tak ci tak umyje... a ak ma za sebou kufor, tak to jazdec ani neschyta, vsetku spinu zlize kufor...
Takze moja rada: bud zaplatat dieru nejakym sposobom, alebo to nechat tak, ako to je (a je to tak asi aj tak najkrajsie), a po dazdi umyt (co treba tak ci tak).
Myslim, ze jednoduchsie a technicky vyspelejsie je ten otvor zaplatat nejakym plastom, a je po probleme...

Takze moja rada: bud zaplatat dieru nejakym sposobom, alebo to nechat tak, ako to je (a je to tak asi aj tak najkrajsie), a po dazdi umyt (co treba tak ci tak).

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
tak mam novinku ohladom tej diery v zadnom blatniku... minuly rok sme tento nedostatok spomenuli bardejovskemu predajcovi, ktory ho nasledne spomenul na stretnuti/skoleni v Rakusku (kam pravidelne chodia), a kedze sme neboli sami, komu to vadilo, tak CPI tento problem odstranilo, vid FOTO nizsie...
Vytvorili kusok plastu, ktory je pravdepodobne primontovatelny aj na povodne Aragony, a dufam, ze sa bude dat za par korun dokupit... aktualne Aragony ho uz maju seriovo. Ako vidiet z fotiek, ten kusok plastu jednako "zapcha" hornu i spodnu dieru, kde inac bude tabulka s SPZ, a dalej trosku cely blatnik predlzi, co este viac zlepsi zachytavanie necistot tekutej i blatitej konzistencie... Na oboch fotkach mozete priamo porovnat s povodnym blatnikom scootra stojaceho vyssie.
Ked budem vediet, ci sa da dokupit, a kolko stoji, dam sem vediet...

Vytvorili kusok plastu, ktory je pravdepodobne primontovatelny aj na povodne Aragony, a dufam, ze sa bude dat za par korun dokupit... aktualne Aragony ho uz maju seriovo. Ako vidiet z fotiek, ten kusok plastu jednako "zapcha" hornu i spodnu dieru, kde inac bude tabulka s SPZ, a dalej trosku cely blatnik predlzi, co este viac zlepsi zachytavanie necistot tekutej i blatitej konzistencie... Na oboch fotkach mozete priamo porovnat s povodnym blatnikom scootra stojaceho vyssie.
Ked budem vediet, ci sa da dokupit, a kolko stoji, dam sem vediet...

- Lukasso111
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Jún 02, 2008 4:13 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Cawte
Mam na vas jednu otazocku. Mam problem s packou na smerovky, chiba je v tom ze ked chcem dat blinker do prava tak mi ho nie vzdy chyti iba ak poriadne zatlacim a trosku podrzim blika ak to iba jednoducho zatlacim kat do lavej strany vobec ho nechiti iba ras blikne. Viete mi poradit co s tim je ?
Mam na vas jednu otazocku. Mam problem s packou na smerovky, chiba je v tom ze ked chcem dat blinker do prava tak mi ho nie vzdy chyti iba ak poriadne zatlacim a trosku podrzim blika ak to iba jednoducho zatlacim kat do lavej strany vobec ho nechiti iba ras blikne. Viete mi poradit co s tim je ?

podpis som si este nenastavil
- Tomek
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som mal tiez takyto problem, ked rozoberes ten spinac tak tam uvidis kusok plastu co drzi 2 struny podla mna to budes mat zlomene ako aj ja, vyrezes z niecoho kusok plastu a vymenis to, pozor aby ti tie struny nevyleteli...ked to nepomoze tak to budes mat zlomene vnutri a stym uz nic neurobis
(ale neviem ci mas taky spinac ako ja mam na adamse ale pravdepodobne to bude takisto )

- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
takytio problem mam aj ja a uz som to zaregistroval u viacerich keewayoch ktore sa mi dostali pod rukuDaDi-6 napísal:Cawte

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som do jednej Hondy raz aplikoval kolískový prepínač trojpolohový..a dalo sa ...len treba taký ten väčší čo má rozmer cca 1,3x2,5cm...aby sa to dalo ovládať aj v rukaviciach...ale to je krajné riešenie ale zas cca za 30skk...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Moj ten spinac na smerovky bol taky od vyroby podla mna u CPI by inaksie taky problem nemal byt zese po 10 000 sa to asi prejavi ale inac by malo bzt vsetko ok dam to reklamovat len som chcel vediet orientacne co to moze byt aby predajca na mna nevskocil niecim salenkim ... 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
myslim, ze je mozne prepinat smerovky bez toho, aby si ju predtym vypol... u mna to tak fungovalo i na Matrixe, i na Atlanticu...
ale pisem sem preto, lebo dnes som bol zistovat cenu toho dodatkoveho blatnicka na Aragon (GP) (vid foto) a cena je 130Sk, dal som objednat pre brata a dal som objednat aj tebe (DaDi-6). Ak by si ho nechcel, tak si ho nechaju na predajni... ale myslim si, ze 130Sk nie je vobec vela za to, kolko uzitku to da... Na predajni by ho mali mat niekedy na buduci tyzden (ako ich poznam, tak kludne az o dva), budem sa chodit pytat...

ale pisem sem preto, lebo dnes som bol zistovat cenu toho dodatkoveho blatnicka na Aragon (GP) (vid foto) a cena je 130Sk, dal som objednat pre brata a dal som objednat aj tebe (DaDi-6). Ak by si ho nechcel, tak si ho nechaju na predajni... ale myslim si, ze 130Sk nie je vobec vela za to, kolko uzitku to da... Na predajni by ho mali mat niekedy na buduci tyzden (ako ich poznam, tak kludne az o dva), budem sa chodit pytat...

- DaDi-6
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Cawte
V blizkej buducnosti by som mal zaujem o tuning na moj scoot jedna sa o tuning ohladom motora a tak
Jedna sa o to ze potreboval by som zistit nejaku orientacnu cenu produktov Malossi. Chcel by som menit valec ne nejaku slabsiu 70ccm vyfuk a vsetko co ku tomu patri a aby to bolo pekne zladene ale vsetko veci Malossi a vela to nezralo .
Vedeli by ste mi poradi aj produkty ake by ste odporucalo a kolko by mato vyslo ? Lebo neviem ci mam cakat na euro a az na dalsiu sezonu robit alebo este teras kupit v nasich SK korunach a pracovat na tom cez zimu a tak
Dakujem za rady !
V blizkej buducnosti by som mal zaujem o tuning na moj scoot jedna sa o tuning ohladom motora a tak

Jedna sa o to ze potreboval by som zistit nejaku orientacnu cenu produktov Malossi. Chcel by som menit valec ne nejaku slabsiu 70ccm vyfuk a vsetko co ku tomu patri a aby to bolo pekne zladene ale vsetko veci Malossi a vela to nezralo .
Vedeli by ste mi poradi aj produkty ake by ste odporucalo a kolko by mato vyslo ? Lebo neviem ci mam cakat na euro a az na dalsiu sezonu robit alebo este teras kupit v nasich SK korunach a pracovat na tom cez zimu a tak

Dakujem za rady !
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
vecsi vykon vecsia spotreba to je jasne
www.scootland.sk
www.scooter-tuning.sk/shop
pokukaj trosku a snad precitas aka to je znacka
a nebudem sa pytat preco prave malossi ale myslim si ze iny sa budu pytat
www.scootland.sk
www.scooter-tuning.sk/shop
pokukaj trosku a snad precitas aka to je znacka
a nebudem sa pytat preco prave malossi ale myslim si ze iny sa budu pytat

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
myslis ze ked bude euro tak zazracne klesnu ceny? kym nebudu na sk objemy predaja ako maju zahranicny predajcovia tak tuning nezlacnie...DaDi-6 napísal:Cawte
V blizkej buducnosti by som mal zaujem o tuning na moj scoot jedna sa o tuning ohladom motora a tak![]()
Vedeli by ste mi poradi aj produkty ake by ste odporucalo a kolko by mato vyslo ? Lebo neviem ci mam cakat na euro a az na dalsiu sezonu robit alebo este teras kupit v nasich SK korunach a pracovat na tom cez zimu a tak![]()
Dakujem za rady !
rataj valec okolo 6000, vyfuk 6000, kluka 7000,vario 2250, remen 1100, odporucil by som lepsiu spojku ako tu opachu co tam je (2500+1400 zvon kvalitny) loziska 600-1100, plus pripadna praca ak si to nebudes robit sam...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov