technickaa otazka....pre naozaj zbehlyych
Moderátor: Moderators
technickaa otazka....pre naozaj zbehlyych
takze zapek som mal dal som na vybrus.....a ide to o dost horsie....este asi neni zabehnutyy....teda sa pytam v com spociva to zabehnutie?...musii sa to vydrat aj kruzky a valec a pojde to lepsie...?...alebo no neviem....lebo nejde mi to do otacok a nic som s tim nerobil...iba vybral a vlozil valec ....
podpis som si este nenastavil
ked sa to vydere tak to pojde lepsie? Lebo nejde to do otacok tak ako predtim... poradte....please...lebo ma to hneva ze secko je poriadne urobene a nejde to tak ako predtim. ako myslite ze to mam zabehavat? pri nizkych otackach alebo aj vyzsie mozem dat?
lebo mam trosicka obavy. Akoze presel som na nom zatal nejakych 30km a vykon nikde. Zopar krat som mu vytocil a dufam teda pytam sa ak som mu parkrat vytocil mohol som daco posrat s tym ? Dufam ze nie. Akoze nesel som na plny plyn stale len som mu to parkrat vykruti. Ake su vase nazory mohol som s tym nieco pokaslat ? A ked ho zabehnem pojde lepsie?
lebo mam trosicka obavy. Akoze presel som na nom zatal nejakych 30km a vykon nikde. Zopar krat som mu vytocil a dufam teda pytam sa ak som mu parkrat vytocil mohol som daco posrat s tym ? Dufam ze nie. Akoze nesel som na plny plyn stale len som mu to parkrat vykruti. Ake su vase nazory mohol som s tym nieco pokaslat ? A ked ho zabehnem pojde lepsie?
hmmm...nienie....piest je dobry..lebo som ho porovnaval s origom a je to to iste len o pry vybrus sirsie lebo seriovy bol 40 a tento novy je 40,5cize o pol milimetra vecsi piest...no a kompresiu ma dobru podla mna...aj kruzuky su dobre lebo ked som vkladal dnuka tak to tam nevbehlo uplne tak lahulinkoo a aj nakopava sa trosicka tahsie ako pred vybrusom cize s toho suudim ze kompresia by mala byt ok
aj kruzky sedia na ten piest dokonale........mne ide len o to ze ci sa zabehomupravyy vykon to je moja otazka...ze ked nezabehnem bude mensi vykon ako ked zabehnem?....musii sa to trosicka zabehnut cize vydra a potom to bude lepsie?....
aj kruzky sedia na ten piest dokonale........mne ide len o to ze ci sa zabehomupravyy vykon to je moja otazka...ze ked nezabehnem bude mensi vykon ako ked zabehnem?....musii sa to trosicka zabehnut cize vydra a potom to bude lepsie?....
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
vecsinou ked das po vybruse hned plny knedlik tak bud zadries alebo znicis piest...po tych 100km zabehhu by sa to malo kus zlepsit (ak ti to ide teraz 50 tak po zabehu to 80 nepojde...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak mal si rozobraty cely motor a v podstate sa ti trocha zmenil objem tak si to pozri. a mozno sa ti len prilepili valceky vo variu. ale ked mas pocit ze to ide ozaj slabisie jak predtym a secko to mas v poradku tak neco neni v poradku. ked si zadrel ktovie co vsetko sa ti este posralo...karci808 napísal:theruck napísal:a mas to uz vobec naladene?
po vybruse treba preladit karbec?....alebo daco ...treba viac zmesi?...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
preco by nemal mat...moze mat aj vecsie nakolko vzrrastol o nejaky kubik aj objemnanukboy napísal:a myslis ze vybrusovy motor ma take pecky jak normalmotor?

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............