striela z vyfuku pri startovani
Moderátor: Moderators
- anndy
- cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 28, 2008 3:58 pm
- Skúter: KEEWAY MTRIX 125
- Kontaktovať užívateľa:
striela z vyfuku pri startovani
zdravim vas neviete mi niekto poradit mam matrixy 125 ma najazdene 1800 km a pri startovani mi niekedy striela z vyfuku ?? ? moze to by t ze ho rechlastava ??? dikes 

podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no v prvom rade bud ti to striela ze tam je malo alebo vela zmesi.. teda vela aj ja som to tak mal.. zle mi hadzalo iskru ale to nijak nenastavis ja som mal iny problem to ty nebudes mat tazke skus vymenit sviecku a potom napis 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no moze byt aj to aj to .. ale skor ked je vela zmesi ze ti ju nespali a zhori az vo vyfuku alebo sa tam nahromadi a potom to streli
chudobna,.. mozno jej tam je malo a nestiha tak to tak kasle.. kazde je ine.. mal som to tiez .. aj za jazdy mi to robilo/.. ale to byva vacsinou sviecka
teda iskra a nie zmes... to by muselo byt inak rozstelovane...

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Strielať môže aj ak je naprd zapalko alebo aj sviečka teda ak nepáli pravidelne . potom sa nespálané palivo dostáva do výfuku a tak občas -sem -tam zhorí a potom to je to strílaní...Alebo aj nastavenie ventilov... alebo aj karbec ...čo si s tým robil predtým než to začalo? či to len tak z nenazdania?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- anndy
- cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 28, 2008 3:58 pm
- Skúter: KEEWAY MTRIX 125
- Kontaktovať užívateľa:
Re: striela z vyfuku pri startovani
praveze som nic nerobil akurat je to skuter ktory ma asi 3 mesiace a nabehane 3000 km
podpis som si este nenastavil