Yamaha Neos by jarko90
Moderátor: Moderators
- jarko90
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Júl 14, 2008 9:00 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
valec som tam dal taky ako bol predtym cize Stage6 Pro 70ccm3 AC. paru nakopnuti a naskocil mi paradicka. dnes som sa pohral aj s karbikom vsetko fahci jak ma ,, uz len tie kola a lak
foto poslem coskoro ... dosiel mi aj chrom kryt vetrania vyzera to pecka
tu su foto este pred poskladanim .. zajtra poslem foto po poskladani spolu s novymi kolami
(sorry za kvalitu fotene fotakom v slabom svetle )

podpis som si este nenastavil
- jarko90
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Júl 14, 2008 9:00 pm
- Kontaktovať užívateľa:
dlhsi cas som sa odmlcal tak zasielam priebezne foto .... tu su tie kola ktore mi prisli, daval som ich pieskovat menit loziska + nafarbit na bielo.potom som so sprejom na pneu nastriekal gumy a vyzeraju ako nove :

foto valca (len krabica nakolko som valec uz nasadil:D )

a tu su uz nasadene kola na skutri ( som sa trochu vozil tak pneu uz niesu take cierne ako boli ) :

potom som sa este nudil tak som si objednal paru kusov vysokosvietivych modrych diod. s flexov som zbrusil hlavicky aby nesvietili bodovo ale ako rozptylky. potom som do prednej paraboly aj smeroviek vyvrtal dierky,prepojil ,zaizoloval a utesnil diodky a napojil na jeden vypinac,v noci to svieti dost silno... tu je vysledny efekt:

no a este k valcu: pomaly som ho zabehoval ale este celkom nieje, skusal som minule v jednej dedine kt. meria rychlost tak mne ukazalo 107kmh a to som este nemal naplno celkom a s dvoma tak 95kmh co si myslim ze zatial uplne staci

foto valca (len krabica nakolko som valec uz nasadil:D )

a tu su uz nasadene kola na skutri ( som sa trochu vozil tak pneu uz niesu take cierne ako boli ) :

potom som sa este nudil tak som si objednal paru kusov vysokosvietivych modrych diod. s flexov som zbrusil hlavicky aby nesvietili bodovo ale ako rozptylky. potom som do prednej paraboly aj smeroviek vyvrtal dierky,prepojil ,zaizoloval a utesnil diodky a napojil na jeden vypinac,v noci to svieti dost silno... tu je vysledny efekt:

no a este k valcu: pomaly som ho zabehoval ale este celkom nieje, skusal som minule v jednej dedine kt. meria rychlost tak mne ukazalo 107kmh a to som este nemal naplno celkom a s dvoma tak 95kmh co si myslim ze zatial uplne staci

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
si to spocitaj...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
a co tu riesis zas za somariny..ved to je jeho osobna vec za kolko to preda a co tam napise ..aspon neklame tak co...ak to bude niekto chciet tak to kupi...to je proste Neosmino2 napísal:A ty tam serieš len tie w-čka. Má skúter do ktorého vrazí 50 tis a predá ho za 45.Viem že cena tuningu nikoho nezaujíma ale aj tak...

- Quiksilver
- st. skútrista
- Quiksilver
- st. skútrista