kam ide striedava??? nie nahodou jednosmerka? som si nie celkom isty ale myslim ze jednosmerka. co vy na to?patrez13 napísal:no ide tam striedava šťava tak by to malo byť prakticky jedno no nie ?
chyba v karburatore?
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Striedavá...Ale je to jedno pretože je to len odporový drát a vyhrieva to samotné termoteliesko podobné ako má termostat vo vodnom okruhu ...Akurát tam ešte býva do série zapojený nejaký výkonový odpor.... hodnotu máva cca 12 Ohmov a wattáž cca 6W taký v kovovom obale a je potom šroubnutý dakde na motore pri karbeci alebo na ráme...
Naposledy upravil/-a VLADY v Ut Aug 19, 2008 9:50 am, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

takze by potom mal byt v poriadku. ten vykonovy odpor tam nie je...VLADY napísal:Striedavá...Ale je to jedno pretože je to len odporový drát a vyhrieva to samotné termoteliesko podobné ako má termostat vo vodnom okruhu ...Akurát tam ešte býva do série zapojený nejaký výkonový odpor.... hodnotu ale neviem taký v kovovom obale a je potom šroubnutý dakde na motore pri karbeci alebo na ráme...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Neviem či tam musí byť kvôli nejakej ochrane toho vyhrievacieho drátu .....ale dáva sa tam a býva to aj v schémach kreslené....V podstate ak tam nieje tak sa sytič asi skorej ohreje a zavre ...pretože ten prúd nieje obmezdený tým odporom.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

mno karbec je nastaveny ale teraz sa mi ukazuje iny problem.
pri startovani mi nedava benzin do valca. mozem tocit kolko kcem, ked vyberem svicku je uplne sucha. musim but streknut trocha benzinu do valca abo napojit na podtlakovy ventil hadicku a pocas startovania cucat jak besny. potom naskoci a potom uz ide OK. neviem ci mam nahovno sytic, alebo mi taha desi falosny vzdcuh a nevie vytvorit poriadnu kompresiu aby si potiahlo z nadrze... skusim vymenit prirubu bo je uz riadne dopraskana... uvidime.
pri startovani mi nedava benzin do valca. mozem tocit kolko kcem, ked vyberem svicku je uplne sucha. musim but streknut trocha benzinu do valca abo napojit na podtlakovy ventil hadicku a pocas startovania cucat jak besny. potom naskoci a potom uz ide OK. neviem ci mam nahovno sytic, alebo mi taha desi falosny vzdcuh a nevie vytvorit poriadnu kompresiu aby si potiahlo z nadrze... skusim vymenit prirubu bo je uz riadne dopraskana... uvidime.
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r