zly odpich
Moderátor: Moderators
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r
zly odpich
prosim vas potrebujem poradit malu vadu na skutry ked som roztrhal remen . Tak som kupil druhy mallosi ktory ma try vrstvy kevlerovych vlakien a je o nieco hrubsi . No a chyba je tam ze som stratil odpich pri rozbiehani a nieje to ako to bolo chcel by om poradit ci by som mohol este nejako dostat naspet ten odpich uz tam mam aj laksie valceky ale tie som menil uz pred tym ked som mal este stary remen . diky
podpis som si este nenastavil
- ApriliaSR50
- st. skútrista
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- ApriliaSR50
- st. skútrista
no uplne na vrchu spojky nie je ale kratsi by nemal byt je taky isty dlhy ako ten pred tym len je o nieco hrubsidenisoo.ga napísal:neni nahodou kratsi ten remen je uplne na vrchu spojky ked stojis
matopn valceky pred tym tam boli okolo 7g a dal som presne ten isty rozmer vsetko ved ked si z pn tak som to vsetko kupoval u vranskeho aj ten remen
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
rozmery hej ale ekd tam boli 7g a teraz si dal 4g tak to je rozdiel to mi ver a Vranskeho mi nespominaj je to cisty ZIDAK HNUSNY sviecka sotji v obchode 120 a on mi ju hcel predat za 240 je to zid vsetko tam je predrazene vyhoda len ta ze nemusis cakat kym ti to pride ak to surne potrebujes
- ApriliaSR50
- st. skútrista
no tak s tymto mas cistu pravdu mne nejde ani velmi o to ako je to tam drahe ale mal som tam skutra dva mesiace a to mi na tom spravil len vybrus vimenil piest a dalej nevedel nic na tom urobit ani len karburator doladit s open filtrom a este som potreboval vimenit vodnu pumpu gufera a to koliesko na pohananie (vrtulku) a on povedal ze na to nema cas a ani to nespravil ale mal tam skuter dva mesiace dal som to do topolcan a mal som za tyzden hotove vsetko