Gilera DNA 50 ... čo vy na ňu???
Moderátor: Moderators
-
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Sep 02, 2008 4:35 pm
- Skúter: Piaggio Zip 50 quattrotempi
- Kontaktovať užívateľa:
aha no tak to poznam..... ale tak mne sa kymco no poem pravdu ja mam to kymco od 11 hej otec mi ho kupil za 3500 korun ale nemal ani jeden plast vcelku ...ani palubovku ani lak ani nic ani motor pokope ani sedadlo ..nic proste wed 3500sk....tak .... a od wtedy ako je ful tak mozno ked som mal 13 tak od tedy ssa nic nepokazilo takze ale myslim so ze kedho aj predam tak sa vsetko zacne kazit bo ten skuter je uz so mnou zrastenii....kazdodenne wyuziwany....no a newysmejte ma pls...
podpis som si este nenastavil
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
no nasiel sm na www.autobazar.eu jedneho roxa http://yamaha-aerox.autobazar.eu/50-id644755.html
co ne neho powete paci sa mi aj cena aj to ze je to rox..a hlavne ze je to yama
co ne neho powete paci sa mi aj cena aj to ze je to rox..a hlavne ze je to yama
ja som tam volal aj bol som tam a velmi sa mi nepozdaval sa mi a za tu cenu tak a je trosku oskrety cize bol padnuty niekde tak neviem ako chces inac bol v pohode motoricky ja len tak ze mozno bude nejaky hacik 
ale ak je za 18 000 tak je to dobre este sa ti zvysi aj na nejaky tuning a novy nastrek ja som tam bol a chcel odomna 25 tak som sa vysral a kupil malaguti .....

ale ak je za 18 000 tak je to dobre este sa ti zvysi aj na nejaky tuning a novy nastrek ja som tam bol a chcel odomna 25 tak som sa vysral a kupil malaguti .....
-
- cyklista
- Kontaktovať užívateľa:
a bol welmi doskrabany ....popukane plasty boli???ako ja aj tak nowy nastrek a dizajnowu prerabku idem robit cez zima..t.ak je to jefno..ale ak po motorickej stranke oki lebo ak sa tam budem je*at 200 kilakov tak ju aj wezmem....ake malaguti si kupil f15????no tak wed preto radsej lepsia cena a ja ho dam dohromady tak tipujem takych 10-15 litrov do neho este wrazim...