V januari som si kupil noveho Joga RR. Som s nim celkom spokojny az na vykon. tym nechcem povedat ze ho nema zodpovedajuci. Skor by som rad z neho dostal viac. (ide podla tacho 75 na rovine, real tak 65)
Je to moj uplne prvy scooter ktory mal sluzit na cestu do prace.. Lenze akosi sa mi to zapacilo tak...
Rad by som sa tu popytal ze co by bolo dobre s nim porobyt aby to bolo co najlepsie poladene..
Som otvoreny vsetkym moznym rieseniam.
Chcel by som ale optymalne zladenie motora tak aby ked s nim pojdem 90 tak to nevzda po 10 minutach a chcem aj unosnu spotrebu pri normalnom jazdeni..
Moj predpoklad je dosiahnut cca 110 km/h a mat aj rozumny priebeh krutaku. Premiestnujeme sa 80% dvaja
Viem ze je to asi na zaciatok vela, ale som toho nazoru ze ked sa uz raz mam pustit do niecoho tak potom poriadne..
Hladam na to nejaku spolahlivu firmu v BA a okoli ktora by to vedela previest s predpokladom ze to aj pojde

Neviem ale ake veci tam pokupit..
Od Vas by som chcel konstruktyvne riesenia a sety dielov ktore podla vas najlepsie dosiahnu pozadovany vykon.
Chcel by som aj nejake odporucanie ludi, ktory to cele budu vediet previest..
Ja zial nemam priestor a ani cas. Som skor len uzivatel ktory by rad fical na malom rychlom spuntovy
myslite ze sa da toto dosiahnut upravou street??
Nejde mi tak strasne o ostry start aj ked seriovy by som rad uoravil klepsiemu. Skor o max rychlost.
Dakujem za rady a odpovede.. Dufam ze tu spolu nieco zaujimave vymyslime..
Ak to tu niekde je uz raz rozoberane tak sa ospravedlnujem ale ja som nenasiel nic konkretne. Nasiel som skor vseobecne info.