majesty vs. epicuro
Moderátor: Moderators
majesty vs. epicuro
co si myslite o tychto skutroch?su to 125-ky s tp a špz a neviem ktory by som mal zobrat su to pekne skutre rok vyr 1998 -epicuro naj 13 000 a majesty r.v2000 naj 19 000 dakujem vopred za rady
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne tak...epicuro mi príde ideal do mesta a má taký netradičný tvar ..aspoň pre mňa a naživo keď som to videl.Ale ak je to obydva len 125ka tak tá majesty bude lenivejšia lebo je väčšia a ťažšia...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja som kukal to epicuro
myslim ze majesty co som kupil je lepsia volba je toho zhruba na slovensklu 100x a v taliansku milion krat viac a coho je viac tak je viac dielov a su lacnejsie ...aspon som tak ja rozmyslal
a motor z majesty zdielaju viacere znacky minareli 125ccm 4 T LC cize furt sa daco najde na opravu pripadnu
myslim ze majesty co som kupil je lepsia volba je toho zhruba na slovensklu 100x a v taliansku milion krat viac a coho je viac tak je viac dielov a su lacnejsie ...aspon som tak ja rozmyslal
a motor z majesty zdielaju viacere znacky minareli 125ccm 4 T LC cize furt sa daco najde na opravu pripadnu

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
epicuro 125= burgman 125...zalezi pre ktoru krajinu je urcene...jedno a to iste...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Re: majesty vs. epicuro
Bral by som majesty, vzhladom na rok vyroby tam uz budu odchadzat veci a tam to lahsie zozenies, lebo tu toho beha viac...
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
inak skuter stary 10 rokov a 8 rokov je podla mna dost, pomaly ale isto tam budu odchadzat veci.... novsie za dobru cenu si nenasiel ?
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
a tieto dva su za kolko ?
tak hladam do 35 a su jeden za 35 ma druhy za 38 ale este som nasol aj honda pantheon s tp spz rok vyr 2003 za 38 musim mu zajtra zavolat a ty co vis nejake lepse skutre za tu cenu 125-ku vodou chladenu a s tp spz? hmm :bounce:
- hipi
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Mar 17, 2008 7:10 pm
- Skúter: Kymco downtown 300i-predane, honda integra 750
ja mam epicuro, nie je to zly skuter, ale je viac specificky pre behanie po meste ako cestovanie, aj napriek vykonnemu motoru, ja s rozladenym motorom a 44000 km som sa vyrovnal vykonovo honde swing 150, ked budem mat vyladeny motor, tak budem ocakavat vacsi vykon (v technicaku ma maximalku 125km/h). Teraz je ale v oprave, pomalicky mi uz zacal odchadzat variator (po 46000km). Na cestovanie nie je az taky vhodny, nemas chranene kolena, sedadlo je nepohodlne, ale ak si nelipnes na pohodli, tak sa aj to da. Epicuro 125 bol oficialne dovazany na sk, takze nebudes mat problem zohnat nahradne diely nanho. Predpokladam, ze chces kupit asi tento kus: http://suzuki-epicuro.autobazar.eu/125-id625253.html , no bez stitu je dost skaredy ten skuter, ten by som ti odporucal dokupit uz len koli dizajnu, ochranu bohvieaku nedava...Ale s epicurom som spokojny,
O majesty ti neviem nic povedat, ale z obrazkov ponuka ochranu kolien pred vetrom a sedadlo vyzera byt pohodlnejsie.
mozno by som sa siel pozriet aj na tuto:
http://honda-pantheon.autobazar.eu/125-id699207.html
O majesty ti neviem nic povedat, ale z obrazkov ponuka ochranu kolien pred vetrom a sedadlo vyzera byt pohodlnejsie.
mozno by som sa siel pozriet aj na tuto:
http://honda-pantheon.autobazar.eu/125-id699207.html
nvm asi kupim majesty a budee a ta honda je bez spz a to nechcem po skusenosti s runnerom
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
majesty neni zla volba
neni to zase az taka raroha posobi mensie aka je v skutocnosti a ani dizajn neni zly hoc je to uz 10 rokov vyrabana salata....a je jeden z najpohodlnejsich skutrov...a myslim ze je aj dost buraciek a dielov na to

no takze zdravim uz som kupil majesty 125 r.v2002 naj.11 300 km ale neviem otvorit kufor (miesto pod sedadlom)viem ze nejako s klucom ale nijako mi to nejde hmm((dr.snake poradis mi?diiik aj za odpovede inyych
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Možno pomože premazať zámok troška... samotný zacvakávací mechanizmus čo blokuje sedadlo 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

jajha ja sem nevim dat fotku lebo tu mi neco vypisalo po anglicky jak si mam prestavit jazyk?hmm a kupil som ale 15km od dunajskej stredy