variator alebo spojka???
Moderátor: Moderators
- Filo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
- Skúter: Adly Jet 50
- Kontaktovať užívateľa:
Jedna z pricin, preco Ti to moze robit: lebo ako spominas si daval dole spojku a do spojkoveho zvonu sa ti ako si spominal ze si sa bavil s vazelinou, mozno aj kusok dostalo a zmiesalo s prachom, cize pri rozbiehani ti ma spojka presmykovat a ona sa ti vdaka tomu"spinavemu"zvonu hned prilepi a preto tak trhne..jedna z pricin to moze byt a aj si myslim, ze bude, lebo taky problem som mal aj ja:))skus, uvidis, co to spravi..vycisti zvon a poriadne aj spojkove celuste..
Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
spojku mozes ocistit.. ale vazelina je na mazanie nie na lepenie... nech sa spoji s cimkolvek...
ide o to ze musis uvazovat o pricine preco to robi realne... nie to ze ti napr. vynechava motor .. a bude to spojka?? to asi nie.. takze toto by mohla robit bud spojka remen alebo vario nie?? tak a ked si nic nezabrblal tak je to zbytocne rozoberat.. a co ked nahodou? ( to neni pricina ) 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Filo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
- Skúter: Adly Jet 50
- Kontaktovať užívateľa:
No ked sa vazelina spoji s prachom tak je to fajne lepidlo som sa dozvedel, cize, ako napisal ked sa bavil s variom fungovalo vse ok a ked sa zavrtal do spojky a potom zlozil, tak uz blblo..takze najskor spojka a podla toho co pisal, ze mu to sekne ako ked das na aute plny plyn a pustis spojku, tak s tym som mal problem aj ja a bolo to presne v tom v com som napisal..nech vyskusa a potom sa uvidi:)
Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
Re: variator alebo spojka???
hmm tak to skusim rozobrať, ale ja som tu spojku ani nič ine nerozoberal, že by sa tam malo ako dostať ta vazelina,... ja som ju len stiahol celu komplet a potom som ju nas5 nahodil, nič som nerozoberal
no ale je pravda že mi to začalo robiť prave potom čo som daval dole tu spojku....

- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
boze uz to tu tolko riesite ved rozober vario a spojku jak ti uz vela ludi radilo a poriadne to vicisti(ja by som technickym benzinom) a potom ries dalej ak to neprestane

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak bola dole spojka tak asi aj remeň z varia...A nestalo sa dačo že sa nejak skrížili valčeky alebo dačo také??? a je pravda čo píše kolega predomnou.....nechápem načo je dobré to tu popisovať na dve strany čo asi prečo ako a bla bla bla..kua šak ak mám dajaký problém tak to rozoberem a pozrem to je vždy účinnejšie ako o tom písať a nič nerobiť a špekulovať čo s tým asi je. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

no dobreee ja viem že to je najlepšie:) ale vieš doteraz som veľmi nemal čas toto rozoberať.... až dneska sa do toho pustim a už ked to rozoberiem tak by som chcel vedieť všetky možne pričiny.... a problemy čo by to mohlo byť...., no valčeky by nemali byť nič skryžovane alebo čo... lebo som minule rozoberal vario a som tam všetko dal jak ma byť:))
YES
heh dneska som sa do toho pozrel,... dal som dole spojku,... no nič som tam nevidel ... kontrastka OK pružinky OK ... všetko ako ma byť... tak reku asi bude chyba niekde inde... tak som to nas5 zložil, vyskušal len tak pre srandu kralikov :albino:
a neviem ani jak ani čim všetko sa dalo do poriadku... nič už necuka , skuter je živši....
:blackeye: