STK nalepka - poradte
Moderátor: Moderators
STK nalepka - poradte
Zdravim , dnes idem konecne na STK a potrebujem radu ... neviete kam na roxa by bolo najlepsie nalepit tu nalepku STK ? nech mi to nesvacne hockam na plast... mna ziadne dobre miesto nenapadlo , je to mozne nalepit aj na kryt varia ? prosim o urychlenu pomoc
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze "moj" technik dost dlho hladal miesto, kam by tu nalepku svacol, podmienka bola niekam na ram tak, aby to nebolo tazko viditelne... a kedze take miesto sme na mojom maxiku nenasli, tak to svacol na najvacsi plast, ktory nasiel (zrejme kvoli tomu, aby som nemohol ten plast len tak lahko odmontovat/vymenit). Dal ju krasne vodorovne a doprostriedku - mne v tom okamihu nestihlo nic napadnut... neskor (ale uz neskoro) mi prislo, ze lepsie by ju bolo nalepit na ten isty plast, ale tak, aby licovala s liniou scootra... ale co uz, o 2 roky uz budem mudrejsi... alebo ked sa nasejem, zaplatim si za nalepku novu... 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
toho roku zaciatkom jula mi ju capol na plast... najvacsi, ktory nasiel... ale tiez by som ju radsej mal na vidlici... ja osobne som sa s tym zmieril, ale ludom sa to nemusi pacit... a predsalen mame scootre aj na okrasu, nie?Flash99 napísal:na plast ti ju necapne..uz to capu iba na kov, hlavne na vidlicu

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
v mojom pripade kontroloval:
- fukcnost svetiel, smeroviek, klaksonu
- nastavenie prednych svetiel
- dalej udaje na stitku podla technicaku + rozmer pneumatik (samozrejme si vsimol, ze vpredu mam 110/90 a v technicaku 110/19, na co ma upozornil (preklep v TP), ale samozrejme nechal prejst)
- dalej kontroloval povinnu vybavu (naradie, motolekarnicka, akurat ziarovky, poistky vidiet nepotreboval, ale spytal sa na ne, taktiez sa opytal na nieco na lepenie defektov, nemal som a myslim, ze zatial ani netreba)
- potom sme sa vybrali na kontrolu brzd, ale nemali to nakalibrovane na motorky, tak ma pustili bez toho (aj tak som dlho cakal, kym sa to snazili rozbehnut)
- fukcnost svetiel, smeroviek, klaksonu
- nastavenie prednych svetiel
- dalej udaje na stitku podla technicaku + rozmer pneumatik (samozrejme si vsimol, ze vpredu mam 110/90 a v technicaku 110/19, na co ma upozornil (preklep v TP), ale samozrejme nechal prejst)
- dalej kontroloval povinnu vybavu (naradie, motolekarnicka, akurat ziarovky, poistky vidiet nepotreboval, ale spytal sa na ne, taktiez sa opytal na nieco na lepenie defektov, nemal som a myslim, ze zatial ani netreba)
- potom sme sa vybrali na kontrolu brzd, ale nemali to nakalibrovane na motorky, tak ma pustili bez toho (aj tak som dlho cakal, kym sa to snazili rozbehnut)
- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
Re:
Lekarnicku treba urcite to mi kontroloval zeleny. Uz taky rozbehnuty od auta ze: ukaz mi lekarnicku lebo ked nemas zoberem ti technicak!THeBaNDiT napísal:ja som pisal o mojom maxiku, to je ina skupina vozidiel nez scooter 50ccm... pokial viem, tak za momentalneho stavu nie je na scootre do 50ccm ziadna povinna vybava, teda netreba ani moto-lekarnicku, ani ziarovky, ani poistky, teda asi nic...

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: STK nalepka - poradte
mopedy lekarnicku nemusia mat...ani si ju nemaju kam dat...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
No aj mna kontrolovali ale lekarnicku vobec nespomenuli zeleni...Vkuse len hucali kvoli neonom 

- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
a to keby ich napadla tá lekárnička to by bol hukot 

podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
do 49ccm a 45km\h max. rychlost NEMUSIA MAT LEKARNICKU A POD. ( na opravu pneu, ziarovky, poistky a naradie ) Cize ked mas vidicak na AM tak nemozes mat inu moto ako tu co to nebude potrebovat 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750