nehoda prievidza
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: nehoda prievidza
ine je moralna vina a ine je vinnik nehody urceny podla zakona...casto to nie je jedno a to iste... hold stalo sa a vela krat sa inym stane...a na slovensku jazdi vecsina vodicov ako prasce...nedavno davali statistiku ze na slovensku nespravi vodicak 25% uchadzacov...v jednom kraji alebo okrese to bolo cez 50%...zeby prehnane naroky na vodicov? asi tazko...skor to svedci o niecom inom...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
chalani vodicak je biznis v PN ti z 10 nespravy 10.
kamaratka test 55bodov jazda bez chyby konstrukcia otazka AKO SI VYMENIS PRUZINKU AN STIERACI odpoved neviem dovidenia zopakujete si. priste tu uz aj jedna autoskola skoncila koli tymto veciam policajti jeden je v poho ale druhy ta vyhodi za hocico spoluziak prvykrat nezazal svetla jeho chyba bol si vedomy ale druhy krat vsetko srpavene a vyhodil ho zo slovami: do laveho spetneho ste sa pozerali viac ako do stredneho inakjazda bola bezchyby ale zopakujete si to. ked ta vyhodia musis si kupit dalsiu jazdu u autoskoly a dalsi kolok k policajtom a podla mna si rozmysli ci bude mrznut vonku alebo sediet v teplucku
holt moj nazor
kamaratka test 55bodov jazda bez chyby konstrukcia otazka AKO SI VYMENIS PRUZINKU AN STIERACI odpoved neviem dovidenia zopakujete si. priste tu uz aj jedna autoskola skoncila koli tymto veciam policajti jeden je v poho ale druhy ta vyhodi za hocico spoluziak prvykrat nezazal svetla jeho chyba bol si vedomy ale druhy krat vsetko srpavene a vyhodil ho zo slovami: do laveho spetneho ste sa pozerali viac ako do stredneho inakjazda bola bezchyby ale zopakujete si to. ked ta vyhodia musis si kupit dalsiu jazdu u autoskoly a dalsi kolok k policajtom a podla mna si rozmysli ci bude mrznut vonku alebo sediet v teplucku
holt moj nazor
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
no na konstrukcii je neviem najhorsia odpoved...ked uz hovori sa obratim sa na autorizovany servis aby mi nepadla zaruka na auto
a ked si mysli ze nepravom vyhodili vzdy sa da dat staznost
(sice potom uz asi nikdy nespravi
) btw. myslis ze z kolkov maju polisi proviziu? ja som za opakovanie skusok platil len kolok polisom...autoskole nic...to sa mi zda len ked druhy ci treti krat nespravis ale to 100% viem len ked test doseres...ale kamos nespravil 4x jazdu a prve tri pokusy mal len za kolok...az po tretom neuspesnom musel doplacat na dalsie jazdy...+full suma za skusky (1000sk ci jak to je?...za opakovanie som platil 250sk)

a ked si mysli ze nepravom vyhodili vzdy sa da dat staznost

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
policajt nema s kolkov nic ziadnu proviziu to ide do pokladnice statnej ale onnemusi stravit den v kancelarii alebo na ulici s lapanu a tu to funguje tak ze ekd nespravis test konstrukciu 250Sk kolok tusim a ked nespravis jazdu tak kolok 250sk ale dalsiu jazdu si musis prikupit v autoskole cca 900sk preto autoskola ponukne kurz za 10500 a potom 2x ta vyhodia a vyde ta to tak isto ako v inej kde sa ti podari spravit aj an prvy krat
mne to vyslo na prvy krat ale spoluziakovi na 8x co je sila ma 2roky auto a uz trafil strom a rozbil predok neviem kde jazdit vobec nevie si myslim cim viac plynu tym lepsie
mne to vyslo na prvy krat ale spoluziakovi na 8x co je sila ma 2roky auto a uz trafil strom a rozbil predok neviem kde jazdit vobec nevie si myslim cim viac plynu tym lepsie
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 14, 2008 3:59 pm
hm ty si asi este nejazdil taku hodinku po nitre piatok o tretej, pomaly uz kazdy den o tretej..ked ta nikto nepusti mozes tam aj asfalt roztopit co sa tam nacakas..a to nehovorim o rannych kolonach zo zobora..keby sa chodilo tak jak ty hovoris ze ist ked si na hlavnej tak na tej krizovatke stojim doteraz..mPershing napísal:a pako ta nema co pustat z bocnej, bezdovodne tym spomaluje premavku, pretoze ma prednost... u pravnikov to neobstoji...
otazne je ci ho pustal z bocnej lebo bola za nim kolona..
btw. dufam ze som ta dobre pochopil ze si myslel ze ked mas prednost nemas co koho pustat..
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Asi tak. Od SPU keď sa chcem dostať o pol štvrtej, tak jednoducho som už raz normálne musel zablokovať dva ľavé pruhy inak by som sa jednoducho von nedostal, keby si tam nejaký chuj pomyslel, že šak má prednosť on a vina bude moja, tak by to bola už jaká haluz.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Neviem čo je na tom nepekné nemorálne alebo proti predpisom ak pustím dakoho z bočnej ak je na hlavnej kolóna ... chodte sa pozreť len do susedného A ako sa tam jazdí.... čím to asi bude???? ja netvrdím že neprekračujem rýchlosť občas nešvihnem nejakú oranžovú... ale letím tam kde mám prehlad a rovnú cestu a nie tam kde mi môže kedykolvek hocikto vybehnúť a skrížiť cestu....A pokial viem v križovatke sa môže predbiehať ak si na hlavnej alebo ideš na zelenú.... alebo už to zrušili? Alebo sa mýlim alebo je to len že meniť jazdný pruh? A tým pádom je vinník jasný aj keď ten v tej plechovke bude mať spoluvinu tak či tak a pritom tam mohol pozerať ako chcel a nemusel ho vidieť .... Magorov sú plné cesty vidím to každý deň .... Tak len toľko...dávajte pozor na všetkých a všade .... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Jaj ty myslíš ako na dvojprúdovej ceste, že jeden ide rýchlejšie ako druhý cez križovatku? Tak to sa môže, ale to v PD na kruháči nemajú
.