mozes prist zajtra do drustevnej aspon mi podrzis co treba idem prevarit kostru a prehodit motorpitlo napísal:bol som včera u rs peda vymenit pružinky v spojke a dat lahšie valčeky a videl som ten jeho projekt, vyzerá to velmi zaujímavo.

Moderátor: Moderators
mozes prist zajtra do drustevnej aspon mi podrzis co treba idem prevarit kostru a prehodit motorpitlo napísal:bol som včera u rs peda vymenit pružinky v spojke a dat lahšie valčeky a videl som ten jeho projekt, vyzerá to velmi zaujímavo.
dr.snake napísal:mozes prist zajtra do drustevnej aspon mi podrzis co treba idem prevarit kostru a prehodit motorpitlo napísal:bol som včera u rs peda vymenit pružinky v spojke a dat lahšie valčeky a videl som ten jeho projekt, vyzerá to velmi zaujímavo.
presnerspeed napísal:... majesta je v stadiu tvorenia - dnes som ju videl .....
vysluzeneho vojaka stretnut na chopri..to by som nechcel...hotova smrtTHeBaNDiT napísal:2 Quiksilver: dnes sa ide do Cane, ale chlapici z PO idu na silnych masinkach (pocinajuc 600ccm a konciac 1000ccm), a ja ak pojdem (250ccm), tak asi inou trasou...
ano, a aj som si vsimol zlateho Neosa, i mi napadlo, ci to nie si ty... pozdravil som? Lebo tesne predtym som vletel do fajnej jamy...Quiksilver napísal:bandit nesiel si cez PO okolo 13.30-14.00 ako je m. hala?
Z Bardejova 23 konikov...dr.snake napísal:tolko koni z presova po kope![]()
![]()
myslel so ako tolko konarov po kopeTHeBaNDiT napísal:ano, a aj som si vsimol zlateho Neosa, i mi napadlo, ci to nie si ty... pozdravil som? Lebo tesne predtym som vletel do fajnej jamy...Quiksilver napísal:bandit nesiel si cez PO okolo 13.30-14.00 ako je m. hala?Mali sme stretko na pumpe a odtial smer Cana po starej ceste... Tempo 60-70/90-100.
Z Bardejova 23 konikov...dr.snake napísal:tolko koni z presova po kope![]()
![]()