Malaguti MADISON3 250i - Bacil-BA
Moderátor: Moderators
tá sviečka tam mal také drobné napečeniny tak som to musel obrúsiť a je aj citeľný rozdiel v chode motora. či to spravili tie ventily alebo sviečka neviem ale je to lepšie. tá sviečka je iridiová pokial nezbrúsiš tie navarené plôšky irídia preč tak v pohode myslím. asi tam ale dám klasickú NGK sviečku lebo na fórach som čítal že tie iridiové robia občas problémy so spalovaním a to by mohla byť tiež jedna z príčin prečo tie ventily cvrlikajú. p.s. poštu som prečítal všetku 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja teda neviem ale podla mňa je teplená hodnota tej sviečky to číslo 4 takže by to asi aj mohlo byť že je vhodná ale tá farba sa ani mne nelúbi moc...inak zájdi do obchodu a tam majú katalogy na sviečky aj podla výrobcov každý to ináč značí....ja som mal origo NGK a teraz tam mám irídiovú a žiadna zmena.... dať tam čo je písané v knihe a OK...A ten dekompresor by to mohol byť že na počiatočné roztočenie na malé otáčky to nechá ventily otvorené a ako sa dosiahnu pomocou štartéra vyššie tak to zavre a chytí kompres a odpáli a už ide sám... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Madisonko už má pekne po zábehu, takmer 2 000km už má za sebou, tak som ho včera trocha prevetral na DS rovinke na plný plyn. Na tacho ukazoval max. 140km/h, na GPS 133km/h a ešte mu chýbalo 500ot./min do červeného. Ale vzhľadom na mierny protivietor a hustú premávku som ho až po červené pole nerozbehol. Spotreba sólo 3,28l/100km.
Móóže byť.
Móóže byť.

Tak už zasa nič.
-
- motorkár
Trochu, dal som si vatu do uší a zatiaľ to neriešim...Crossbiker napísal:Bacil a ešte sa ozývajú ventily?

Kymco je cez 20cm väčšie a 30kg ťažšie. Madison je skôr úzky (pozri poslednú foto v prvom príspevku), krátky, vyšší, tak akurát do mesta. Hádam ešte kratší ako Majesty.dr.snake napísal:kymco 300 a madison 250
ktore je vacsie?

Tak už zasa nič.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
variabilne casovanie ventilov ma zatial jedina motorka...a nie je to kymco...tie "zavazia" su najskor na vyvazenie aby to nevybrovalo ako traktorVLADY napísal:Aje vačka spojená s ozubeným reťazovým kolesom pomocou dajakého bazmeku a nieje napevno prišroubovaná alebo dokonca privarená tak je to kvôli tomu VVT na 99,9%, aspoň podla mňa.... prečo by to tam inak bolo kedže na obyčajných motoroch je to vždy napevno...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- motorkár
Lenže tie závažia nie sú napevno. Z obrázkov ich funkcii nechápem a live som to ešte nevidel, aby som posúdil, čo sa tam s tým deje.alcatelko napísal:variabilne casovanie ventilov ma zatial jedina motorka...a nie je to kymco...tie "zavazia" su najskor na vyvazenie aby to nevybrovalo ako traktor

Tak už zasa nič.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale ja som písal o tom čo je namontované v tom Talianskom motore čo má Bacilko v scootri a mal aj Crossbiker v nebohom Pežote. Ale asi to nebude tak ako som si myslel ale ten nejaký dekompresor .... aj keď neviem neviem 250ka ešte nieje taký velký hrnec že by to mal štartér problém pretáčať..aspoň teda na mojom také nič nieje a štartuje to pekne aj s 2 roky starou baterkou ktorá už bola 2 krát poriadne cez zimu vyšlahaná od alarmu (nepozornosť majitela...)alcatelko napísal:variabilne casovanie ventilov ma zatial jedina motorka...a nie je to kymco...tie "zavazia" su najskor na vyvazenie aby to nevybrovalo ako traktorVLADY napísal:Aje vačka spojená s ozubeným reťazovým kolesom pomocou dajakého bazmeku a nieje napevno prišroubovaná alebo dokonca privarená tak je to kvôli tomu VVT na 99,9%, aspoň podla mňa.... prečo by to tam inak bolo kedže na obyčajných motoroch je to vždy napevno...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
to je jedno...variabilne casovanie ma zatial len kawa 1400...a kvazi variabilne mala honda vfr 800 (odpajalo jej to dva ventily...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Nový černý ďábel...
tak je pomaly koniec druhej sezony a by ma zaujmalo, ako cierny dabel absolvoval sezonu.. ci bez poruchy a podobne...
-
- motorkár
Čo sú to poruchy?
Mám nabehaných do 7000km a za sebou jeden záručný servis pri 1000km. Ďalší má byť pri 10.000km.
Mašinka šlape úplne bez problémov. Okrem hlavnej 30A poistky pri baterke, ktorú som musel znova pevne zapojiť v prvé dni po kúpe som nemal dôvod nič na skútri rozoberať, takže dodnes ani poriadne neviem, čo kde je a ako sa k čomu dostanem. Dokonca ma bezchybné fungovanie odrádza aj toho, čokoľvek ďalšie domontovávať, takže mi stále chýba nejaká výrazná zvuková, alebo mechanická signalizácia zapnutých smeroviek, ako som bol na to zvyknutý u YUKIny. Cvakacie relé už Vladyho mám, ale na polici.Aj na neóny sa mi práši v garáži na polici. Načo sa v tom zbytočne rýpať. Možno iba ak bude veľmi krutá a dlhá zima, tak sa do niečoho pustím.
Inak plne spĺňa všetko, čo som od toho očakával, dynamické vlastnosti a maximálku má aj lepšiu ako som dúfal a naopak spotreba je na 250-tku veľmi dobrá. Celkový priemer za celé obdobie mám 3,3, max.spotrebu som mal v začiatkoch vo dvojici na plný plyn po diaľnici 3,58 a raz som už spravil aj 200km za priemerných 3,0l.

Mám nabehaných do 7000km a za sebou jeden záručný servis pri 1000km. Ďalší má byť pri 10.000km.
Mašinka šlape úplne bez problémov. Okrem hlavnej 30A poistky pri baterke, ktorú som musel znova pevne zapojiť v prvé dni po kúpe som nemal dôvod nič na skútri rozoberať, takže dodnes ani poriadne neviem, čo kde je a ako sa k čomu dostanem. Dokonca ma bezchybné fungovanie odrádza aj toho, čokoľvek ďalšie domontovávať, takže mi stále chýba nejaká výrazná zvuková, alebo mechanická signalizácia zapnutých smeroviek, ako som bol na to zvyknutý u YUKIny. Cvakacie relé už Vladyho mám, ale na polici.Aj na neóny sa mi práši v garáži na polici. Načo sa v tom zbytočne rýpať. Možno iba ak bude veľmi krutá a dlhá zima, tak sa do niečoho pustím.

Inak plne spĺňa všetko, čo som od toho očakával, dynamické vlastnosti a maximálku má aj lepšiu ako som dúfal a naopak spotreba je na 250-tku veľmi dobrá. Celkový priemer za celé obdobie mám 3,3, max.spotrebu som mal v začiatkoch vo dvojici na plný plyn po diaľnici 3,58 a raz som už spravil aj 200km za priemerných 3,0l.
Tak už zasa nič.
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Tá spotreba je nádherná, 2takťáci musia byť tiež radi, že im to žere o liter viac. Kua, šak ti to žere ešte trochu menej ako mne 150ka. Tak nech slúži.
podpis som si este nenastavil
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
hej no spotreba hlavne malych 4 taktov je perfekna
hlavne osnminky jak moj crep majesty fakt zeru malo...fakt sa da do3 litrov v pohode
hlavne osnminky jak moj crep majesty fakt zeru malo...fakt sa da do3 litrov v pohode
-
- motorkár
Hurá, dnes som stretol v BA pri Poluse ďalšiu úplne novú Malaguti250 v oranžovom prevedení.
Stihol som s chalanom prehodiť iba zopár viet pokiaľ naskočila zelená, tak som mu dal tip, nech sa prihlási sem na fórum.
Som zvedavý či nás tu nájde a pridá sa na niektorý výjazd. Značku (veľkú lopatu) mal PN-...

Stihol som s chalanom prehodiť iba zopár viet pokiaľ naskočila zelená, tak som mu dal tip, nech sa prihlási sem na fórum.

Som zvedavý či nás tu nájde a pridá sa na niektorý výjazd. Značku (veľkú lopatu) mal PN-...

Tak už zasa nič.
- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
no ja si tiez idem po lopatu v pondelok na xc (no radsej mat lopatu a maxika ako malu znacku a 50ku)
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Mne sa moto pomaly dokončuje .. Takže ak je z PN určite ho tu čoskoro dakde odchytím 

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
oprasujem starsiu temu a pytam sa Bacila na zhodnotenie scootra po dvoch sezonach...
Kolko mas kilometrov na nom, aka je spotreba, co sa zmenilo? Co si nan pridal? 

- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Bacil jazdi s autobusom a na skuter nema cas 

Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka