Neukazuje mi benzin
Moderátor: Moderators
-
TABIK
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Dá sa to doladiť ten plavák ale nikdy to nebude superpresné pretože nádrž nemá pravidelný tvar a aj to že sú tolerancie výrobné čo sa týka presnosti toho potenciometra plavákového... ale ja na starom som si to našteloval tak pri 6L nádrži že ako som tam mal cca 2L to bolo asi na 50km tak začala svietiť rezerva.A teda nikdy sa nestalo že by som ostal nasucho.A samozrejme som si sledoval na počítadle kilometre denné. 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ja som si to minule nastavoval a uz som mal malicko a fakt dosiel som na pumpu a 5.3L som zobral a este som mohol nieco zobrat
takze tesne tesne.. lebo mam 6 L tusim ale tusim sa tam vojde 6.5 L
a odvtedy co som to nastavoval lebo som aj opravoval tachac lebo mi stali km tak ta rucicka uplne rychlo vybehne ked zapnem klucik predtym bola taka leniva 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
TABIK
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no ono ja som to nastavoval tak ze mne sa ta rucicka da vybrat z tej dosky co je pod nou aj tacho... a to mi ukazuje o 5km viac bo som siel za autom a bolo mu vidiet na stredovom paneli mu ukazovalo rychlost
a na benzin som spravil tak ze som vyprazdnil nadrz a zapol som klucik a potom som pichol tu rucicku tak aby tam bola 0, lenze ked som tam nalial 2L benzinu a mam asi 6-6.5L nadrz tak mi ukazovalo malicko tak som to supol trosku vyssie a tak som to teraz uplne paradne nastavil... a tie km.. tam su prevody to ti len tak viac nebude ukazovat.. len kolko krat sa ti otoci koleso tak tam je snek a potom hranatym lankom ide hore a tam su tie kolieska mal som to uplne rozobrate, kazde taketo principialne funguje tak isto
a rychlost ti moze ukazovat viac ale tam je taka jak spojka v takom malom valceku vnutri v takom puzdierku a zvoku je taka pruzinka co sa stalca aby ti nevybehla hned rucicka
a mne sa lubil km trovnik zasekavat

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- fantasmagor
- chodec

- Dátum registrácie: Ne Jún 22, 2008 12:13 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Neukazuje mi benzin
FoXiK, na tom tacháči máš ohnutú tú osku ak dobre vidím..a možno by sa dalo dačo pošpekulovať s tou prúžinkou čo vracia nazad osku ak ju viac napružíš malo by to ukazovať menej pri tej istej rýchlosti...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!