Pezinska baba
Moderátor: Moderators
- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
Re: Pezinska baba
Hehe, tak to si mozno videl mna, vid moj podpis. Inac, to pekne prostredie dost kazia plechovkari. Nemyslim to tak, ze ked natrafim na nejakeho co sa vlece, ale napr. pretekari. Ako je ciel a idete dole tak je prva pravotociva zakruta, tam jogurtaci chodia okolo 150 km/h++ Pokazde ked som hore na parkovisku vidim nejakeho debila, co tam predbieha a predbieha pocas tej zakruty. Keby v tom case isiel nejaky jogurtak, tak si myslim, ze by bol na mieste mrtvy. Dalsi problem: Nakladne auta, dost si vsimam, ze tade chodia stare tatry 148 aj ostatne stare sroty a tecie im olej, olej vie dost prekvapit v zatacke.
Naco su polisi ked nie su tam kde maju byt. Rychlosti vedia merat, ale zeby nejaka hliadka sa postavila z Pk strany a zo strany Perneku to ich nenapadne. Ked som tade jazdil cez tyzden som si vsimal, ze cez babu dost jazdili aj kamiony, aj ked nesmu. Pred rokom tam dali novy povrch, teraz uz stoji za prd hlavne v zatackach. Su tam mensie kolaje uz.
Naco su polisi ked nie su tam kde maju byt. Rychlosti vedia merat, ale zeby nejaka hliadka sa postavila z Pk strany a zo strany Perneku to ich nenapadne. Ked som tade jazdil cez tyzden som si vsimal, ze cez babu dost jazdili aj kamiony, aj ked nesmu. Pred rokom tam dali novy povrch, teraz uz stoji za prd hlavne v zatackach. Su tam mensie kolaje uz.
podpis som si este nenastavil
- Martin091
- st. skútrista
Pripravil som taky profil Pk baby, tak ho tu trosku budem prezentovat
Jedna sa o jazdu od Pk hore
Mam scooter 125, takze pisem ako chodim ja.

Co sa tyka tohto obrazku, cervene kruzky 2 a 3 znamenaju, kde by ste si mali dat pozor, akou rychlostou idete. Toto su dobre miesta, kde sa policajti radi zasivaju a meraju rychlost. Pre tych, ktory nevedia na celej babe je povolena rychlost 70 a zakaz predbiehania. Cislo 1 znamena start.

Takze zeleny usek od 1 po 2 sa da ist plnou rychlostou. Nie su tam veci, ktore by Vas mohli prekvpapit, co sa tyka ostrych zatacok a nejakych jam. Ale nezdrzujte sa v pravej casti vozovky, mozu Vas prekvapit cyklisti. Do tretieho hnedeho useku, len pustim plyn a jemne pribrzdim z rychlosti okolo 90 do 55, touto rychlostou v pohode prejdem celu zatacku. Najlepsia stopa je ist stredom ,lebo v pravej stope je dost hrbolaty povrch a vyjazdene kolaje od nakl. aut. Hned za 180 stupnovou lavotocivou zakrutou nasleduje pravotociva okolo 150 stupnova zakruta, do ktorej sa neda ist az tak rychlo, lebo sa mi zda, ze je troska opacne tociva. Do tejto pravotoivej zakruty, by sa malo ist z lavej stopy a na konci zatacky je byt najlepsie v pravej stope, lebo sa moze stat, ze na tomto useku su nejaky debilkovia, ktory tam mozu predbiehat, lebo hned za zatackou je kratsia rovinka.

Ta stvorka by mala byt trosku vedla, ale tu sa jedna o rovinku kde sa da v pohode ist naplno. 5 hnedy sektor, tam len pustim plyn a v pohode prejdem zatacku. Medzi hnedym a zltym sektorom, mozte vidiet malu vlnku, len nenechajte sa zmiast neostrostou zakruty, niekedy tam prjdem na plny plyn a niekedy nie. Tam si treba najst dobru stopu, inak Vas to pomaly bude posuvat ku zvodidlam. 1 a 2 zlty sektor, tam vzdy troska uberem z rychlosti v pohode to prejdem, nie su tam jamy a ani nic podobne. 3 sektro sa da v pohode prejst na plno u mna naplno je rychlost od 70 do 85 Cervena 1 a 2 je tazsi usek cesty hlavne co sa tyka techniky ako to prejdete. Ked jazdite tam castejsie, tak v pohode sa ide po celej babe, pre tych co tam casto nechodia by to mohlo troska robit problemy. 3 Sektor je uplne v pohode, na konci 3. sektoru je zakruta 29 tam je v pohode parkovisko.

Cely modry sektor sa da prejst v pohode, len akurat, ako konci parkovisko, tak su tam troska nerovnosti na ceste ale nerobi to vasie problemy. V deviatom modrom sektore, je taka mensia dvojita zakruta prva vlavo, tam sa netreba moc zlaknut staci tam ist po lavej strane cesty a da sa to prejst akoby rovno. Zelena 6 je to iste ako prva 180 stupnova zatacka. Tiez prava cast cesty, je v horsom stave kolaje a hrboli. V celom zaverecnom modrom sektore vam radim spomalit a zdrovat sa vpravo, lebo tam dost plechovkari predbiehaja a by sa nestalo, ze niekho zbadate pred Vami.
Tak pezinska baba z mojho pohladu

Co sa tyka tohto obrazku, cervene kruzky 2 a 3 znamenaju, kde by ste si mali dat pozor, akou rychlostou idete. Toto su dobre miesta, kde sa policajti radi zasivaju a meraju rychlost. Pre tych, ktory nevedia na celej babe je povolena rychlost 70 a zakaz predbiehania. Cislo 1 znamena start.
Takze zeleny usek od 1 po 2 sa da ist plnou rychlostou. Nie su tam veci, ktore by Vas mohli prekvpapit, co sa tyka ostrych zatacok a nejakych jam. Ale nezdrzujte sa v pravej casti vozovky, mozu Vas prekvapit cyklisti. Do tretieho hnedeho useku, len pustim plyn a jemne pribrzdim z rychlosti okolo 90 do 55, touto rychlostou v pohode prejdem celu zatacku. Najlepsia stopa je ist stredom ,lebo v pravej stope je dost hrbolaty povrch a vyjazdene kolaje od nakl. aut. Hned za 180 stupnovou lavotocivou zakrutou nasleduje pravotociva okolo 150 stupnova zakruta, do ktorej sa neda ist az tak rychlo, lebo sa mi zda, ze je troska opacne tociva. Do tejto pravotoivej zakruty, by sa malo ist z lavej stopy a na konci zatacky je byt najlepsie v pravej stope, lebo sa moze stat, ze na tomto useku su nejaky debilkovia, ktory tam mozu predbiehat, lebo hned za zatackou je kratsia rovinka.
Ta stvorka by mala byt trosku vedla, ale tu sa jedna o rovinku kde sa da v pohode ist naplno. 5 hnedy sektor, tam len pustim plyn a v pohode prejdem zatacku. Medzi hnedym a zltym sektorom, mozte vidiet malu vlnku, len nenechajte sa zmiast neostrostou zakruty, niekedy tam prjdem na plny plyn a niekedy nie. Tam si treba najst dobru stopu, inak Vas to pomaly bude posuvat ku zvodidlam. 1 a 2 zlty sektor, tam vzdy troska uberem z rychlosti v pohode to prejdem, nie su tam jamy a ani nic podobne. 3 sektro sa da v pohode prejst na plno u mna naplno je rychlost od 70 do 85 Cervena 1 a 2 je tazsi usek cesty hlavne co sa tyka techniky ako to prejdete. Ked jazdite tam castejsie, tak v pohode sa ide po celej babe, pre tych co tam casto nechodia by to mohlo troska robit problemy. 3 Sektor je uplne v pohode, na konci 3. sektoru je zakruta 29 tam je v pohode parkovisko.
Cely modry sektor sa da prejst v pohode, len akurat, ako konci parkovisko, tak su tam troska nerovnosti na ceste ale nerobi to vasie problemy. V deviatom modrom sektore, je taka mensia dvojita zakruta prva vlavo, tam sa netreba moc zlaknut staci tam ist po lavej strane cesty a da sa to prejst akoby rovno. Zelena 6 je to iste ako prva 180 stupnova zatacka. Tiez prava cast cesty, je v horsom stave kolaje a hrboli. V celom zaverecnom modrom sektore vam radim spomalit a zdrovat sa vpravo, lebo tam dost plechovkari predbiehaja a by sa nestalo, ze niekho zbadate pred Vami.
Tak pezinska baba z mojho pohladu

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
premazem..... trosku vyckaj
- hipi
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Mar 17, 2008 7:10 pm
- Skúter: Kymco downtown 300i-predane, honda integra 750
klamal by som keby som povedal ze som tam nebol a asi tam aj pojdem, ale bojim sa, ze natrafim na takychto podobnych v protismere:
http://www.youtube.com/watch?v=Od3EyxctiZc
http://www.youtube.com/watch?v=Od3EyxctiZc
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Cez BABU treba jazdiť v noci po tme...niesu tam strelci a v tej tme som mal pocit že je aspoň dvakrát tak dlhá . Išli sme tade raz z kofoly Ja, Bacilko a Yamasaki a nemalo to konca... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Martin091
- st. skútrista
Cez vikend to vyzera na pekne pocasie, hlavne co sa tyka nedele. Urcite sa tam pojdem previzt okolo 14 prida sa niekto??
-
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Sep 02, 2008 4:35 pm
- Skúter: Piaggio Zip 50 quattrotempi
- Kontaktovať užívateľa:
cital som tu nieco o ozdanoch???no jo to je moja rodna zem.... tak ak mate vela casu mozte sa prist previest...je to sice dost kratke tak dva km cca. ale tak zidete dole po objazde amozte ist znova....ja osobne este na endure som tade siel...sem tam natrafite na auto max kazdu hodinu na bus...inak priemerne 10 aut za pol dna...
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Martin a ty jazdis aj inde ako na babe?
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- Martin091
- st. skútrista
jasne ze hej, ale je to moja oblubena lokalita. Citim sa tam uz ako doma pomaly 

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
pokial ta tam nezostrelia
- Martin091
- st. skútrista
kuaa jaku nehodu som tam dnes videl brrr, isla fabia asi 80 a jelen vybehol z lesa a rovno pred fabiu mrte velky jelen to bol. Stastie mal vodic, ze sa neodrazil do jeho predneho skla
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
jo a po tme staci na adrenalin aj mensia rychlost... clovek toho vidi menej a viac sa mu to miha po bokoch, takze tam, kde sa mu predtym 110 zdalo byt malo, tam je v noci aj 100 viac nez pekna rychlost... (pisem z vlastnej skusenosti, i ked nie z Baby)VLADY napísal:Cez BABU treba jazdiť v noci po tme...niesu tam strelci a v tej tme som mal pocit že je aspoň dvakrát tak dlhá . Išli sme tade raz z kofoly Ja, Bacilko a Yamasaki a nemalo to konca...