Neake info o tomto

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#26 Príspevok od užívateľa VLADY » So Jún 02, 2007 9:29 am

vozí sa na ňom dobre aj dvaja v pohode celkom...ale ja som mal dojem že svetlá má nejaké poslabšie...ale neviem čo to nebol ten starší model..... :)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Imro
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 21, 2006 1:14 pm
Skúter: Derbi GP1 125

#27 Príspevok od užívateľa Imro » So Jún 02, 2007 9:39 am

Myslim,ze to ma vzadu bubon ale to je asi jedno,moj nazor je ze vzadu je kotuc cisto len image

Imro
cyklista
cyklista

#28 Príspevok od užívateľa Imro » So Jún 02, 2007 9:44 am

FastHaly napísal:
Imro napísal:Chalani postupil som takze je to nakoniec tento skuter nie ten prvy ten sa vyraba od 2004,tento je vodnik,co mam ho zobrat
ma to vzadu kotuc??? inac je to MC3
Ako tak pozeram na to tvoje foto aj ty mas nrg,to je ten ako mam ja brat,aky mas nato nazor-na scoot,nie je maly.atd

janykaj

#29 Príspevok od užívateľa janykaj » So Jún 02, 2007 10:14 am

...ja som prv ako som kupil cygnusa rozmýšlal o kúpe tohoto skúta. Ale vnútorný hlas hovoril ("Kúp 125-tku") a ja som ho počúvol. Inak to má všetko v elektrike, digitálna palubovka, nový predávajú na stránke www.carcare.sk, je to v žiline. Ten druhý má trošku slabšie svetla a trochu vyššiu spotrebu ale ja som bol s ním spokojný ked som ho mal.

FastHaly

#30 Príspevok od užívateľa FastHaly » So Jún 02, 2007 10:47 am

ja mam od tohto ten starsi model tento je novsi ale len par optickych veci ma inych a ja som s NRG velmi spokojny mam ho uplnu seriu a kamarati co maju aerox jeden vyfuk jeden varec tak im v pohode stacim niekedy skor oni mne pri rozbehu a maly nieje nemyslim si ja ho chcem predat a kupit nieco mensie a jedina nevyhoda ze nema vzadu kotuc inac super a svetla v tme neviem lebo ja v noci vela nejazdim

Imro
cyklista
cyklista

#31 Príspevok od užívateľa Imro » So Jún 02, 2007 1:05 pm

FastHaly napísal:ja mam od tohto ten starsi model tento je novsi ale len par optickych veci ma inych a ja som s NRG velmi spokojny mam ho uplnu seriu a kamarati co maju aerox jeden vyfuk jeden varec tak im v pohode stacim niekedy skor oni mne pri rozbehu a maly nieje nemyslim si ja ho chcem predat a kupit nieco mensie a jedina nevyhoda ze nema vzadu kotuc inac super a svetla v tme neviem lebo ja v noci vela nejazdim
No ja som ho este nazivo nevidel len takto s foto este stym chlapikom rokujem o cene atd zde sa mi smiesny ten zadok,kolkatky to ma kolesa ako aerox ci mensie,otackomer nema co?

FastHaly

#32 Príspevok od užívateľa FastHaly » So Jún 02, 2007 1:24 pm

Imro napísal:
FastHaly napísal:ja mam od tohto ten starsi model tento je novsi ale len par optickych veci ma inych a ja som s NRG velmi spokojny mam ho uplnu seriu a kamarati co maju aerox jeden vyfuk jeden varec tak im v pohode stacim niekedy skor oni mne pri rozbehu a maly nieje nemyslim si ja ho chcem predat a kupit nieco mensie a jedina nevyhoda ze nema vzadu kotuc inac super a svetla v tme neviem lebo ja v noci vela nejazdim
No ja som ho este nazivo nevidel len takto s foto este stym chlapikom rokujem o cene atd zde sa mi smiesny ten zadok,kolkatky to ma kolesa ako aerox ci mensie,otackomer nema co?
ma to 130/60/13 jo na ten vzhlad si treba zviknut ani mne sa nejak zo zacitku nepacil ale teraz sa mi uz lubi a otackomer neviem ale zda sa mi ze MC3 ma ale nesom si isty

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"