viete poradit ako na to

dik
Moderátor: Moderators
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Ma ... inky_1.jpg[/img]tottito napísal:mohol by si sem hodit jej foto? dikscrat napísal:ja ti môžem predať sadu 3x3ks Malossi pre origo spojku...
Lil_b: myslis odpojit tie pakny od telesa spojky, navliect pruzinky a potom to zlozit spat? no to ma nenapadlo, ale nechapem preco je to takto blbo vymyslene...
jedine komplet, 200,- + poštovnétottito napísal:No tak Malossi to ma zvladnute o dost lepsie ako Hebo. Dokonca su ine pruzinky do roku 96 a ine po pre origo spojku. Pre tu moju su presne tie racing ktore ma Scrat. Btw ani Hebo neuvazuje s tymi svojimi pri klasickej spojke, aspon podla obr.na ich webe.
Scrat: predavas to len ako celu sadu alebo aj po farbach? Mal by som zaujem o tie zelene ak by to slo (ich D by mal byt pod 2mm co tusim zodpoveda tym zelenym od Hebo)
mas SSscrat napísal:jedine komplet, 200,- + poštovnétottito napísal:No tak Malossi to ma zvladnute o dost lepsie ako Hebo. Dokonca su ine pruzinky do roku 96 a ine po pre origo spojku. Pre tu moju su presne tie racing ktore ma Scrat. Btw ani Hebo neuvazuje s tymi svojimi pri klasickej spojke, aspon podla obr.na ich webe.
Scrat: predavas to len ako celu sadu alebo aj po farbach? Mal by som zaujem o tie zelene ak by to slo (ich D by mal byt pod 2mm co tusim zodpoveda tym zelenym od Hebo)