zo 125 na 150
Moderátor: Moderators
- ADo_xXx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
zo 125 na 150
co si myslite o veciach na tejto stranke? http://www.minibikemania.sk/?p=products ... oter-&-ATV .Je tam totiz par zaujimavich veciciek pre tuning 4T 125 (o dost lacnejsich).Ak je tato tema OD tak mazat... 

podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
mohlo by no on to tiez napisal ze mohlo by
ale ty KKS oni tam maju KOMPLET MOTORY
ten co ma ujo na svojej atv aj ju tam maju tak ze 11litrov 200kovy
ze lol a z minibiku za 2litre ty kkso 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
jasne ze budes musiet menit a zistis pokus omyl
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Dobra rada, na open sa vyser, okrem hukotu to takmer nič nespraví, najlacnejší a najúčinnejší tuning GY6 je odstavenie EGR, vtedy je vhodné dať trošku väčšiu trysku, ale s filtrom hýbať netreba. Ja som s tým špekuloval mesiac, a nakoniec mám sanie aj tak skoro v pôvodnom nastavení.
- ADo_xXx
- st. skútrista
Egr??WTF?
Mne nejde o to ci bude scoot richlejsi ale o to ze to vyzera 100x lepsie ako box.A ja by som sa zameral na optiku.
To znamena ze kupim napr 10 trisiek (cca 900 sk) a budem skusat 1-zadrel som-vymena valca.2-zadrel... 5-funguje. ???Lebo ako hovorim nech to ide rovnako len nech NEZADRIEM.
Mne nejde o to ci bude scoot richlejsi ale o to ze to vyzera 100x lepsie ako box.A ja by som sa zameral na optiku.
To znamena ze kupim napr 10 trisiek (cca 900 sk) a budem skusat 1-zadrel som-vymena valca.2-zadrel... 5-funguje. ???Lebo ako hovorim nech to ide rovnako len nech NEZADRIEM.
- jean
- motorkár
Tak aj ja som chcel dať open filter, ale kvôli tomu, že by som mohol zvačšiť priestor pod sedačkou, ale ten hukot je nepríjemný a bežné open filtre nefiltrujú tak kvalitne ako klasické. A vyžadujú viac starostlivosti. Vyser sa na open aj trysky, aj tak je to pod tými plastami prd vidieť. Alebo chceš robiť tuzing s 0,5m hadicou?
nebudem to tu citat cele, ale zasadny problem nastava zo sirkou vlozky valca, 150ccm valec sa nevojde do 125ccm bloku a tuning valec sa nevojde do 150ccm bloku, takze potrebujes zohnat niekoho kto ti velmi presne vyfrezuje kruhovy otvor pre novy valec do bloku (vie to urobit len malo ludi, takze problem zohnat), a problem c.2 kupuj iba nieco co niekomu na taky isty (opakujem taky isty, nie podobny) motor sadlo lebo inak to je loteria, tych GY6 motorov je viac ako 10 modifikacii a kazda je ina a nedaju sa navzajom menit diely medzi nimy (jedine ze by mal niekto doma zvaracku na hlinik a frezu
a aj to nemusi stacit
)
tak ja len tolko

tak ja len tolko
- ADo_xXx
- st. skútrista
Akoze ja by som chcel vediet skade vy mate tie nazori ze open je nanic a ze vyfuk je tiez na nic,na trisku sa vykaslat ale zase ked ju nevymenis tak zadries,vykaslat sa ze bude mat scoot o 1,5 kona viac,cdi je blbost a podobne...akoze nie vsetko co je napisane je pravda...
Ja som chcel vediet co potrebujem k 150 kitu (diky snake za odpoved) a ci ked dam open na 4t 125 tak je ta moznost zadreniet.To je vsetko ä dik za odpovede.Asi budem skusat pokus-omil.
Ja som chcel vediet co potrebujem k 150 kitu (diky snake za odpoved) a ci ked dam open na 4t 125 tak je ta moznost zadreniet.To je vsetko ä dik za odpovede.Asi budem skusat pokus-omil.
- jean
- motorkár
No máme tie názory, pretože sme to všetko skúšali, neosvedčil sa ani open, ani trysky ani racing CDI. Myslíš, že len ty skúšaš z hovna bič upliesť? Ten 1k ti možno pridá odstavenie toho EGR ventilu. To je jediný jednoduchý tuning na našich číňanov. Ja som ti už písal, že so saním som sa vyhral dostatočne, dá sa tým naladiť "brutálny nástup" z nízkych otáčok, ale nad 5000 je to v podstate to isté, akurát spotreba je väčšia. Pri tom naladení rozvodov do toho motora tú zmes jednoducho nedostaneš. A mne to ako bonus rozleptalo membránu v karbe.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne taký mám aj ja názor......
ale daktorým sa to zle číta
Si myslíš že množstvo vzduchu nasaté do toho valca je dané len tým vzduchovým filtrom????
Určite nie práve že ten je vždy predimenzovaný aby stíhal aj v zanesenom špinavom stave ....tam je tých obmedzení veľmi veĺa napríklad zdvih ventilov a čas ich otvorenia....
Ale skúšať môžeš len potom nebuď sklamaný 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
mne sa zda ze ty si mylis 2T a 4T motorADo_xXx napísal:Akoze ja by som chcel vediet skade vy mate tie nazori ze open je nanic a ze vyfuk je tiez na nic,na trisku sa vykaslat ale zase ked ju nevymenis tak zadries,vykaslat sa ze bude mat scoot o 1,5 kona viac,cdi je blbost a podobne...akoze nie vsetko co je napisane je pravda...