problem s piaggio
Moderátor: Moderators
-
petoo007
- kolobežkár

- Dátum registrácie: Št Jan 07, 2010 2:35 pm
- Skúter: derbi gp1 125
- Kontaktovať užívateľa:
problem s piaggio
cawte mam problem no ani to nieje problem-kupil som si novy ladeny vyfuk hebo a teraz mi skuter v malych otackach alebo pri rozbehu nechce ist ale potom uplne vystreli na fore mi dal jeden ponuku ze bi to mohlo opravit valceki 5,5 original su 6,5 zevraj to zdvihne max. aj zrychlenie + pruziny (street tuning-stredná tvrdosť) takk neviem co to moze bit

podpis som si este nenastavil
- NITRO
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:11 pm
- Skúter: Vespa PX 80
Re: problem s piaggio
Podla mňa bude problém vo valčekoch ... Ja keď som kúpil GIANNELLI REVERSE tak som tam mal pribalené 4,5 gramové valčeky.
Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
-
petoo007
- kolobežkár

- Kontaktovať užívateľa:
mislis ze to 5,5 gramove vyriesia ???????? alebo 4.4NITRO napísal:Podla mňa bude problém vo valčekoch ... Ja keď som kúpil GIANNELLI REVERSE tak som tam mal pribalené 4,5 gramové valčeky.
- davtex
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Nie su to nahodou moc tvrde spojkove pruzinky? Ja som to tak pochopil, ze ak su moc tvrde tak skuter zabere az vo vyssich otackach. Dobre ak chces prist o ruky
. Opravte ma ak sa mylim.
-
petoo007
- kolobežkár

- Kontaktovať užívateľa:
mm to prave neviem ani ja takk preto sa pitam ale tak by to malo bytdavtex napísal:Nie su to nahodou moc tvrde spojkove pruzinky? Ja som to tak pochopil, ze ak su moc tvrde tak skuter zabere az vo vyssich otackach. Dobre ak chces prist o ruky. Opravte ma ak sa mylim.
- NITRO
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:11 pm
- Skúter: Vespa PX 80
To neviem vážne že či 4,4 alebo 5,5 ved kúp si celú sadu valčekov a testuj v tomto by ti pomohol alcatelko alebo niekdo kdo sa do toho rozumie viac než ja 
Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
-
petoo007
- kolobežkár

- Kontaktovať užívateľa:
ta sa da je len testovacia ale bo ta ktora ti vyhovuje si nechasNITRO napísal:To neviem vážne že či 4,4 alebo 5,5 ved kúp si celú sadu valčekov a testuj v tomto by ti pomohol alcatelko alebo niekdo kdo sa do toho rozumie viac než ja
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
pri kupe ladeneho vyfuku sa menia valceky za lahsie (pretoze maximalny krutiaci moment sa zvykne presunut do malicko vyssich otacok) a aj pruzinky v spojke treba podla potreby vymenit za tvrdsie (aby spojka zacala zaberat v malicko vyssich otackach)
- optik
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Je samozrejme ze pri vymene vyfuku je nutne odladit tieto tri veci: spojku - pruzinky, vario - valceky a samozrejme karb - trysku . To ako scooter reaguje na plyn a ako sa ma spravat je cisto osobna vec a vec predstavy. My na zavodakoch to mame nastavene tak, aby to zaberalo vo vyzsich otackach a aby scooter plynule - bez prepadov vo vykone zrychloval na jeho maximum, osobne tak mam nastaveny aj scooter do premavky - ale nie je to zrovna najpohodlnejsie. V tvojom pripade popisujes ze scooter skoro nejde a pri urcitych otackach akoby zrazu vystrelil, v totmto pripade by som dal asi maksie pruzinky do spojky a odskusal by som to co to spravilo, potom zvazil znizenie hmotnosti valcekov a nasledne skontroloval zmes. Postupnou kombinaciou tychto 3 zloziek sa urcite dopracujes k uspokojivemu vysledku
Ladeniu zdar 
- Beella
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
este ze tu zostavaju skuseny pouzivatelia tohto fora a pisu vam to stale dokola...