Takto nejak si predstavujem príspevky v prestavbách.. a nie icq písanie do tém

potom to má 20 stránok a môžeš hľadať konkrétnu vec aj celý deň a nakoniec zistíš že sú tam len kecy .. Ďakujem za pochopenie a pls nemažte mi ten začiatok
Takže cez zimu som spravil ešte nejaké úpravy.
Sanie - Ako som spomínal kúpil som kit sania INTAKE SYSTEM STAGE6 resp. redukcia sania aby sa dalo použiť sanie aj z horizontal motora

... Problém ktorý mi vznikol namontovaním klapiek bol, že mi posunuli karb. vyššie a viac k zadnému tlmiču, preto tam teraz nenapchám airbox

.. dal by sa ale musel by som ohnúť prírubu, ktorá je síce gumená ale nechcem si ju zničiť,.. napadlo ma ešte, že by som tam dal nejakú "hadicu" ako mávajú číny... na spojenie karbu s airboxom...no neviem

. Pre naladenie som prevŕtal trysku na 100 a do open filtra Mallosi E5 vložil kus látky, dvojmo kolom dokola, takže obmedzuje prívod vzduchu.. inak by som musel dať veľkú trysku čo by som už asi neuživil

.. sviečka bola krásna tehlová avšak okrem toho že to viac žralo zvuk bol na mňa trošku priveľký.. aj keď som zvyknutý na iné stroje...ale výkon bol Porovnateľne lepší !!! to musím uznať

.. tak neviem či mam skúsiť poriadny open filter alebo tam skúsiť narvať airbox
Výfuk- bol nastriekaný talianskym sprejom na výfuky motoriek... priesvitný do 800°C... Bol krásne nalakovaný avšak po troch dňoch jazdy sa roztopil lak ( vybublinkoval ) na kolene od valca a na konci výfuku smerom k tlmiču fuku. Síce zostal aspoň na tele výfuku ale keď mi oprší výfuk alebo prejdem po mláke tak nechcem vidieť tie kolienka (výfuku), ako zhrdzavejú

Motor- preleštený spolu s krytom varia
Rám - ostal bez zmien, akurát vyčistený

avšak je zdvihnutý cca o 3,5-4cm pomocou podložky zadného tlmiča, vyrobenú nemenovaným členom na fóre.. je tuším duralová inak veľmi pekná najmä po tom čo som ju zľahka vyleštil.

Plasty - zatiaľ bez zmien okrem prednej masky, z ktorej boli strhnuté nejaké nálepky od kúpy SuZy, trošku na tom vidieť, že tam boli tie nálepky (tmavšia farba pod nimi)
Tlmiče - zadný "nový" + podložka.. predné boli znížené o 20mm

Nejaké fotky, dezén už je po sezóne aj niečo dosť malý