Pozdrav scootristov resp. motorkarov na cestach
Moderátor: Moderators
- Xlukas.cz
- st. cyklista

- Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
- Skúter: Piaggio X9 125
- Kontaktovať užívateľa:
priznavam se, ze ne vzdy zdravim
, protoze si bohuzel bud nevsimnu nebo to spatne odhadnu a uz je pozde
. ale snazim se. s tim blikanim jste si jisti? z auta jsu zvykly, ze kdyz nekdo blikne, tak jsou tam policajti. nechcu blikat, abych nematl auta. co se tyka techniky pozdravu, tak nejake mavani ... vetsnou zdravi se dvema prsty a to at uz je zvednou jen mirne nad riditko nebo na silnickach spis pod, protoze na tom lezi a nahoru zvedat ruku ...; a choppristi zdravi taky. rekl bych, ze by meli nejspis oni, protoze skutry jsou vlastne neco jako choppery. hlavne ty maxi. je to na pohodovou jizdu. zadne zavodeni
. jeste dotazek. na semaforu motorkari zastavuji v jednom jizdim pruhu vedle sebe nebo ne? ja totiz nemam odvahu zastavit vedle nej, protoze si pripadam tak nejak divne, ze mezi ne nepatrim.
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- jeffo
- skútrista

- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
no tak moj klakson pocut vsade proti tomask-ovi tomu to nieje pocut ani ked je vypnuty motor. a mimochodom dnes som isiel po ceste a stetol som skuutristov samozrejme ruka hore oni tiez a hned potom takeho typka na chopri a ani sa nepohol a skoro zastail a zacal ma nahanat nejaky blb...:Dkazdy sme nejaky
- george
- st. cyklista

- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
haluz
to sa porad s lilom_b o tom klaksone... ale on ho ma tak akurat na baby co idu okolo
ze lil_b
ale mne sa to strasne paci jak to spívaaa

-
Nepo
- VLADY
- spammer

- VLADY
- spammer

-
geetee
ja mám opačnú skúsenosť, ja som furt zalahnutý, tak aj ked ma predbiehajú tak mi odmávu, alebo palec hore práve jogurtáci, ale okolo blavy je 90% tupohlavcovNepo napísal:Vcera som sa cele poobedie vozil tu po okoli nabehal som asi 70-80 km a z tych motorakorov co som stretol (asi 15-20) sa odzdravil len jeden (choprak).Zvysok boli namysleny jogurtaci.
- misho
- st. trojkolkár

- Dátum registrácie: Ut Máj 09, 2006 5:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Nitra
no tak mne sa uz konecne podarilo stretnut niakych skutristov, ale nitra je proste mesto malomestiakov a tym to konci. aktualny stav zdravenia je 8skutrov ani jeden neodzdravil...jeden dokonca stal vedla mna na semaforoch a tvaril sa ako lotofog, potom mi chcel velice nieco dokazovat na zelenu
aj tak mu to neslo viac ako 60 zelena vlna mi hrala do karat
chalani dufam ze ked stretnem vas, tak mi neukazete fakera
ja zdravim aj za cenu ze sa vykyblim 
chalani dufam ze ked stretnem vas, tak mi neukazete fakera
YAMAHA BWS 50
-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Musím sa bez mučenia priznať, že za posledné dva týždne som nepozdravil nijakú motorku. A ani mňa nikto nepozdravil.
Bol som si oddýchnuť na Rodose a tam je toľko skútrov, že by som ani ridítka nemal kedy držať. Premávka na moto je tam brutálna, prilbu nosia asi len turisti, vidieť dvoch rodičov + dieťa na skútri do 100ccm nebola zridekavosť, ale 2 dospelí+2 deti, to už bol kameň, ktorý aj moju manželku šokoval. Nikomu neprekážalo, že som sa tam premával so 7 ročnou dcérou ako spolujazdcom, veď dokonca aj prilbu mala, aký to luxus. Nadpolovičná časť moto bola bez EČV a jediné fukčné svetlo bolo brzdové !!! Aj večer po mestečku behali moto bez svetiel ! Telefonovať za jazdy, alebo jesť bola úplne bežná činnosť. Napriek tomu na cestách úplna pohoda, žiadne stresy, vzájomná ohľaduplnosť vo všetkých smeroch a počas tých cca 700km som nevidel ani len najmenší konflikt, alebo nebodaj nehodu.
A ešte sim zistil, že 125-tka Madison je veľmi pohodlná, oproti môjmu čínskemu kostitrasu.

Bol som si oddýchnuť na Rodose a tam je toľko skútrov, že by som ani ridítka nemal kedy držať. Premávka na moto je tam brutálna, prilbu nosia asi len turisti, vidieť dvoch rodičov + dieťa na skútri do 100ccm nebola zridekavosť, ale 2 dospelí+2 deti, to už bol kameň, ktorý aj moju manželku šokoval. Nikomu neprekážalo, že som sa tam premával so 7 ročnou dcérou ako spolujazdcom, veď dokonca aj prilbu mala, aký to luxus. Nadpolovičná časť moto bola bez EČV a jediné fukčné svetlo bolo brzdové !!! Aj večer po mestečku behali moto bez svetiel ! Telefonovať za jazdy, alebo jesť bola úplne bežná činnosť. Napriek tomu na cestách úplna pohoda, žiadne stresy, vzájomná ohľaduplnosť vo všetkých smeroch a počas tých cca 700km som nevidel ani len najmenší konflikt, alebo nebodaj nehodu.
A ešte sim zistil, že 125-tka Madison je veľmi pohodlná, oproti môjmu čínskemu kostitrasu.
Tak už zasa nič.
- Xlukas.cz
- st. cyklista

- Kontaktovať užívateľa:
gratuluju k te dovolene. "u nas" se zdravi proto, protoze je tady motorek celkove porad jeste malo. kdyby tu jezdilo tolik motorek co aut, tak se na to taky kazdy vyprdne aby zdravil. to by musel mit treti ruku
kazdopande jsi me i potesil - to tim uznanim, ze malaguti je lepsi. kdyz sem najinem foru doporucoval at si nekupuje keeway nebo kymco, ale bere neco italskeho, tak se strasne branil. neni zkratka 125 jako 125.
kazdopande jsi me i potesil - to tim uznanim, ze malaguti je lepsi. kdyz sem najinem foru doporucoval at si nekupuje keeway nebo kymco, ale bere neco italskeho, tak se strasne branil. neni zkratka 125 jako 125.
-
Crossbiker
nič nemeň čo by si potom tunoval?Bacil-BA napísal:Xlukas.cz>No tá Tvoja 125 vyzerá ešte parádnejšie ako Malagutka čo som mal požičanú, plus stupňovité sedadlo....asi nastal čas na zmenu !!!
Keby to ešte bolo vo verzii 250 neváham.
-
Crossbiker
- Xlukas.cz
- st. cyklista

- Kontaktovať užívateľa:
x9 se dela ve 250Bacil-BA napísal:Xlukas.cz>No tá Tvoja 125 vyzerá ešte parádnejšie ako Malagutka čo som mal požičanú, plus stupňovité sedadlo....asi nastal čas na zmenu !!!
Keby to ešte bolo vo verzii 250 neváham.
kdyz si tak ctu ty tvoje upravy, tak se vcelku divim, ze ti to jede "jen" tech 100. tolik jede dobre udelana 50 a 125 by meli jezdit v serii kolem 100. ty sis to udelal vic na silu a zrychleni nez na rychlost?