rad by som rozsiril rady skutristov, ale kedze som este na ziadnom nesedel, potreboval by som poradit.
Precital som si uz podobne temy a mam par tipov, medzi ktorymi sa neviem rozhodnut:
- aprilia sportcity 4T za 45tisic sk (predvadzaci kus). dobra znacka, ale 4T. chcel by som na tom odviezt milu na dlhe diely v BA (hooore kopcom

- kymco agility 50 - 4T, nizsia cena, horsia znacka (?), problem s vykonom asi ten isty.
- Motowell Magnet RS, novy stoji ca 40tisic sk v akcii, vodnik, papierovo vcelku vykonny (beriem s rezervou), je to zhruba cina a nevyzera, ze ma miesto pre dvoch (hlavne toto ma niekto odskusane??).
- hocaky iny cinan (ten magnet rs mi trochu vytrcal spomedzi nich)
Kriteria su v podstate tieto:
- ma to vediet tahat 50kmh do mierneho tiahleho kopca (Bratislava je zhruba take prostredie) - su tohoto 50cc 4T skutre vobec schopne?
- ma to mat miesto a vykon pre 2 ludi... tu mi ide hlavne o to, aby to do kopca s 2. pasazierom neslo 20kmh.
- cena do 40tisic sk, max 50tisic sk v pripade, ze by slo o fakt mnam skuter.
- tuningovat sa nechystam, a myslim to vazne

Velka vdaka za akukolvek radu alebo tip na skuter...!
a este jedna otazocka: zijem v BA, trvale bydlisko PD. ak v BA kupim skuter, musim sa s nim trepat domov kvoli prihlaseniu, alebo staci doniest domov papiere?