KYMCO AGILITY 50

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
megalomaniax

KYMCO AGILITY 50

#1 Príspevok od užívateľa megalomaniax » So Júl 29, 2006 1:03 am

mam tento skuter, a dokopy o nom nic neviem, ci sa da nejako zvysit vykon, alebo nieco podobne..skusite nieco porodit, please??..pri kupe mi povedali ze na prvej prehliadke mi namontuju kit na zvysenie vykonu ktory je uz v cene skutra..

FastHaly

#2 Príspevok od užívateľa FastHaly » So Júl 29, 2006 9:26 am

a za kolko si ho kupil

geetee

#3 Príspevok od užívateľa geetee » So Júl 29, 2006 11:28 am

37900
ti dajú večšiu trisku a iný vodiaci valček do variatora(kratší), budeš mať potom lepšiu acell a Vmax, ale stále to nebude 2T.

megalomaniax

#4 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Po Júl 31, 2006 1:09 am

oki dikes, ja to mam len cisto ako dopravny prostriedok, ja niesom tuner ..zatial:)) ale je to dobre tak si urobit stroj...no a ak sa este mozem opytat, tak preco su 2 takty lepsie, teda ako vy vravite?

megalomaniax

#5 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Po Júl 31, 2006 1:12 am

no a este jedna vec, co tak vy ako profici vravite na tu znacku KYMCO..viem ze asi to nebude nic extra ale aspon niecim ma poteste..zevraj je to dcerska spolocnost od hondy..teda ak neklamu

geetee

#6 Príspevok od užívateľa geetee » Po Júl 31, 2006 2:24 am

megalomaniax napísal:no a este jedna vec, co tak vy ako profici vravite na tu znacku KYMCO..viem ze asi to nebude nic extra ale aspon niecim ma poteste..zevraj je to dcerska spolocnost od hondy..teda ak neklamu
:gt1: je to(už si nepametám ja sa to pýše) Kven Yang Motor COmpany
neviem či zrovna dcérska značka hondy, ale kvalita je určite lepšia ako u Juki a adams
2T má vyší výkon pri rovnakom objeme, nevýhody dvojtaktu sú vyšia spotreba (a hlavne prečo končia) emisie ktoré sú čím dalej prísnejšie

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#7 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Júl 31, 2006 12:41 pm

No to asi neviem presne ale volakedy to bola HONDA teda tú fabriku tam urobili Japončíci a potom sa že vraj nejak osamostatnili ale ide o to že oni robia aj kopec súčiastok priamo pre HONDU a hlavne je to aj na prvý pohlad kvalitnejšie urobené ako iná a lacnejšia čína a značka Kymco sa dobre predáva na celom svete aj v USA aj v EU... a si myslím že teraz tá akcia čo bola v lete a ešte aj trvá bola dobrá čo sa týka zlavy lebo taká bola aj v čechách ale tie zlavy tam boli ovela menšie.ja som zatial spokojný a verím že aj ostatní čo majú KYMCO.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

geetee

#8 Príspevok od užívateľa geetee » Po Júl 31, 2006 1:31 pm

VLADY napísal:No to asi neviem presne ale volakedy to bola HONDA teda tú fabriku tam urobili Japončíci a potom sa že vraj nejak osamostatnili ale ide o to že oni robia aj kopec súčiastok priamo pre HONDU a hlavne je to aj na prvý pohlad kvalitnejšie urobené ako iná a lacnejšia čína a značka Kymco sa dobre predáva na celom svete aj v USA aj v EU... a si myslím že teraz tá akcia čo bola v lete a ešte aj trvá bola dobrá čo sa týka zlavy lebo taká bola aj v čechách ale tie zlavy tam boli ovela menšie.ja som zatial spokojný a verím že aj ostatní čo majú KYMCO.
tak isto funguje aj keeway, ale nikto ti netára že je to napr yamaha. pockaj na new modely sa poserete(som sa už :D bo som ich videl)

VLADY
spammer
spammer

#9 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Júl 31, 2006 3:16 pm

Tutok len info z katalogu...Obrázok

Crossbiker

#10 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Po Júl 31, 2006 4:55 pm

Kymco je o stupeň lepšia značka ako Keeway

megalomaniax

#11 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Po Júl 31, 2006 4:59 pm

dakujem vam, ze ste mi o kymcu povedali nieco blizsie..som rad ze som nekupil nejaku blbost cinsku..ono uz len na tych plastoch a suciastkach vidno ze si dali na tom zalezat v porovnani s inymi skutrami...no a v buducnosti by som xcel urcite aspon nejako zvysit vykon, len neviem kde take nieco zozeniem alebo co by som mal na mojom skutri vymenit aby bol lepsi vykon a hlavne zeby som nedal zato 30 papierov..pocul som aj o tom ze sa da zvysit objem na 70 , len neviem ako to s papiermi potom ja si nexcem robit special vodicak, ci to sa robi tak ze zeleny o tom nevedia:))..esteraz diky moc:)))

Crossbiker

#12 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Po Júl 31, 2006 5:18 pm

presne robí sa to tak že zelení nič nevedia :wink: začni výmenou varia a výfuku to sú taká prvotné úpravy, 70cm3 kit treba vybrať taký aby nebol moc silný lebo ti odíde kľuka myslím že okolo 10k je na origo kluku optimál

VLADY
spammer
spammer

#13 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Júl 31, 2006 6:33 pm

:D No ja len aby si nebol moc smutný, ale na KYMCO nieje v ponuke nejak moc tuningových vecí... :(

megalomaniax

#14 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Ut Aug 01, 2006 2:14 am

no a ako tu pisal jeden z vas, zevraj to co by mi mali vymenit je tryska a nejake koleso na variatore..(teda ta vymena je uz v cene skutra , vraveli ze uz je v cene kit na zvysenie vykonu, a jeden z vas mi napisal ze by to malo byt toto)..no myslite ze budem po tej vymene citit rozdiel?..a kolko by ma vysiel taky vyfuk, nemusi byt ani novy, alebo kde take nieco zazeniem?...heh, diky VLADY, no ale ja zatim este z toho raketu robit nejdem, teda asi ani velmi nebudem ..ja len skor nieco take chcem z toho urobit aby som nesiel jak slimak, a aby som nesiel vkuse nejakou 50tkou...no este ten vyfuk pre zaciatok by som porozmyslal, ten dost urobi?

VLADY
spammer
spammer

#15 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Aug 01, 2006 6:02 pm

:shock: Padina priemerne po odbloku bude chodiť tých 65-70 skoro každá a podaktoré aj viacej....šak tam píšu že má cca 2,7Kw to je celkom slušné na 4takt. Inak tie sa horšie tunia ako 2takty lebo je na ne menej dielov a sú aj drahšie lebo sú zložitejšej konštrukcie ako 2takty... :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Aug 01, 2006 6:08 pm

a vyfuk skoro nic nepomoze...bud ti vezme vykon v nizsich otacka a prida na vrchu alebo len volaco prida v strede...a skor to rozhasis jak tomu pomozes...4t to je veda...viac ako u 2t :)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

megalomaniax

#17 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Ut Aug 01, 2006 6:58 pm

dikes..no a co je to vlastne ten odblok? viem ze mi tam nieco odblokuju ale co???..no a inac ked ho zabieham mam ho fest setrit ci ako?...

Crossbiker

#18 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Ut Aug 01, 2006 7:48 pm

megalomaniax napísal:dikes..no a co je to vlastne ten odblok? viem ze mi tam nieco odblokuju ale co???..no a inac ked ho zabieham mam ho fest setrit ci ako?...
odblokováva su napr. šrób na karburátore, vymedzovacia podložka na variator, kratšie koleno výfuku, väčšia tryska, ťažšie valčeky a pod.

VLADY
spammer
spammer

#19 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Aug 01, 2006 9:45 pm

megalomaniax

#20 Príspevok od užívateľa megalomaniax » St Aug 02, 2006 1:04 am

no a myslite ze to co mi povedali pri kupe, teda ze mi namontuju KIT na zvysenie vykonu ktroy je uz v cene, ze tym mysleli iba to ze mi odstrania tie veci co mi znizuju vykon..teda tie kruzky, alebo trysku..???..lebo ak ano tak je to ... podla mna, lebo kazdy kto ma v mojom okoli skuter povedal ze po zabehu mu tu rychlost odblokovali, bez toho aby mu hovorili o nejakom zvyseni alebo KITe

Crossbiker

#21 Príspevok od užívateľa Crossbiker » St Aug 02, 2006 5:06 am

megalomaniax napísal:no a myslite ze to co mi povedali pri kupe, teda ze mi namontuju KIT na zvysenie vykonu ktroy je uz v cene, ze tym mysleli iba to ze mi odstrania tie veci co mi znizuju vykon..teda tie kruzky, alebo trysku..???..lebo ak ano tak je to ... podla mna, lebo kazdy kto ma v mojom okoli skuter povedal ze po zabehu mu tu rychlost odblokovali, bez toho aby mu hovorili o nejakom zvyseni alebo KITe
kit ktorý je v cene je asi podla nich tryska, válčeky, kratšie koleno a vybratie reštrikcie.

megalomaniax

#22 Príspevok od užívateľa megalomaniax » St Aug 02, 2006 4:39 pm

no a myslis ze by to malo stacit nato aby som pocitil nejaku vacsiu zmenu v akceleracii a v maximalke?..teraz mam ho zablokovany od kupy a ide tak 52-53 max...

morph

#23 Príspevok od užívateľa morph » Št Aug 03, 2006 11:50 am

Kupil som si Agility asi pred tyzdnom,a po 500 km mam prist do servisu na prehliadku a tam mi odstrania "obmedzovac",pricom to je iba nejaka zaslepka vo vyfuku...teraz mi ide 55,potom ide okolo 70...jeden kamos ho ma tiez,preto som ho bral aj ja...Tak neviem co tam riesite,aky kit na zvysenie vykonu???A ze v cene moto....hahaha,trosku ta klame predajca...Takze asi tak,mam zatiat nabehane 300km,tak potom dam vediet...len by som chcel teplejsie pocasie :roll:

megalomaniax

#24 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Št Aug 03, 2006 9:41 pm

oki, no tak dobre..a inac je to ako?..zvysi sa iba maximalka na tych 70?.. ci aj akceleracia sa zvysi?..teda myslim ze ci skuter pojde tak isto ako ide teraz, len sa rucicka nezastavy na 50 a pojde dalej na 70..alebo ze bude aj ten vykon lepsi..hmm?..ja uz mam 550km..a mam prist na prvu po tisicke..mozno nieco natom bude, mozno ma moj predajca ineho dodavatela alebo co, mozno mi fakt daju nejake suciastky, valceky alebo co.. neviem no uvidim..ale zatial ho vobec nesetrim ziadna 40 ale idem kolko potrebujem a myslim si ze slape dobre..neviem ci ten zabeh je nejako nutny ako kazu predajcovia ze mam ist furt 40 max..

morph

#25 Príspevok od užívateľa morph » Pi Aug 04, 2006 12:03 pm

No ci sa zvysi aj akceleracia,zial to ti neviem povedat presne,ale osobne si myslim ze ano.Pretoze budes moct motor vytacat do vyssich otacok...preto ti to da aj tych 70..kamosovi na rovinke 72....a urcite ti tam nic nove nedaju,ako valceky atd...iba ti vyberu tie restrikcie..ja mam teraz nabehanych 350km,ale som chory,takze budem behat az na buduci tyzden..a mozno koncom tyzdna to pojdem dat do servisu a uvidi sa..Sranda,ze mi rapidne ubudlo v zasobniku brzdovej kvapaliny,je tam skoro na dne,a nevidim,ze by mi to niekde tieklo..PS:ani ja ho nesetrim,stale tlaci 55 :)

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"