Moderátor: Moderators
tss, človek tu chvíľu nenapíše a už aby sa bál, že ho do partie nezoberú..Toso27 napísal:Ved jasne su nasi...ale aj tak ..vzdy zklad nasa trojka...a dnes som chcel ist....ale necitil som sa este ok....zajtra pojdem na 100 pero:P
mne sa to pozdava v pohodicke aj ja by som rad siel niekam nieco pokukat a nejake fotky narobit z tych vyletouMisoSz. napísal:Chalani, aby nase jazdenie nebolo len bezcielne bludenie po Ziline, dal som si tu namahu a skusil som pohladat kam by sme asi tak mohli niekedy vyrazit. Osobne sa radsej vydam na cestu, ktora ma svoj ciel, ako na cestu, ktora je len o jazdeni. Nasiel som kastiel Bytcu. Je tam aj nejaky park a svadobny palac, co by mohla byt celkom zaujimava podivana:
http://zilina-gallery.sk/index.php?/category/425
Co vy na to?
No veď jasné, mne vyhovuje tých 50-60 cestovná rýchlosť, to je taká kde nembudem musieť dávať plný, potom tých 70 to už musím ísť na plný a nedajboh aby bol kopec..MisoSz. napísal:Bamma_boy u mna sa zase chysta variator a valec, ale ak by si nahodou nestihal,tak ta vsetci pockame, nemboj. Ja som len rad, ked nemusim ist stale na plny.