Čo tak okolie Žiliny, Čadce išli by ste sa previezť ?
Moderátor: Moderators
					Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
	Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- 
				m@jlo
 - st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 9:49 am
 - Skúter: Yamaha yzf-r125

Re: Čo tak okolie Žiliny, Čadce išli by ste sa previesť ?
skor v nedelu lebo by mal mat kazdy cas  
  a ma aj byt pekne slnecno tak uvidime  

- MisoSz.
 - st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
 - Skúter: Peugeot Speedfight 2
 - Kontaktovať užívateľa:

Ja nebudem moct ist v nedelu. Ale v sobotu mam volno. Takze ak pojdete v sobotu,tak sa pridam.

podpis som si este nenastavil
						- Toso27
 - skútrista

- Dátum registrácie: St Feb 24, 2010 10:47 pm
 - Skúter: Keeway matrix 125

Ho ho ..Misko si to nepochopil...ty,ja, Marek sme zaklad ! 

- MisoSz.
 - st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:

Pekne si to Tomas napisal 
, len dufam, ze sa ostatni neurazia. Musis pocitat aj s Michalom (mizu), Tomasom (exon), ti su tiez nasi 
A dnes sme boli bez teba, kedze si chory. Tak ak pojdete aj bezomna tak sa nenahnevam. Ze mam povinnosti je predsa moj problem

A dnes sme boli bez teba, kedze si chory. Tak ak pojdete aj bezomna tak sa nenahnevam. Ze mam povinnosti je predsa moj problem
						- Toso27
 - skútrista

Ved jasne su nasi...ale aj tak ..vzdy  zklad nasa trojka...a dnes som chcel ist....ale necitil som sa este  ok....zajtra pojdem na 100 pero:P

- MisoSz.
 - st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:

Chalani, aby nase jazdenie nebolo len bezcielne bludenie po Ziline, dal som si tu namahu a skusil som pohladat kam by sme asi tak mohli niekedy vyrazit. Osobne sa radsej vydam na cestu, ktora ma svoj ciel, ako na cestu, ktora je len o jazdeni. Nasiel som kastiel Bytcu. Je tam aj nejaky park a svadobny palac, co by mohla byt celkom zaujimava podivana:
http://zilina-gallery.sk/index.php?/category/425
Co vy na to?

Co vy na to?
						- Toso27
 - skútrista

No ja som celkom za:)

- Bamma_boy
 - motorkár

- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
 - Skúter: Aprilia SR50 R
 - Kontaktovať užívateľa:

tss, človek tu chvíľu nenapíše a už aby sa bál, že ho do partie nezoberú..Toso27 napísal:Ved jasne su nasi...ale aj tak ..vzdy zklad nasa trojka...a dnes som chcel ist....ale necitil som sa este ok....zajtra pojdem na 100 pero:P
- MisoSz.
 - st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:

Ale nie Bamma, ty si tiez nas. Presne ako mizu, ten zase nema este skuter 
. A ked spravis vodicak, tak dufam, ze sa k nam pridas vzdy ked niekam pojdeme. Konecne pojde s nami aj nejaky normalny skuter a nebudem sam, kto brzdi tych dvoch 125tkovych machrov 

- Toso27
 - skútrista

Ale nho....tu su neni ziadny 125 tkovy machri:D:D...awe tak Miso sak chods pekne aj s Tomasom nie?..a tak Bamma_boy uz cakame kedy sa k nam pridas....

- Bamma_boy
 - motorkár

- Kontaktovať užívateľa:

Tomu ver, že nebudem chýbať na žiadnom výjazde.  
 Potom Vás budem brzdiť ja, mne to totiž viac ako 70 tacho nedá.. ale vario a výfuk už sa chystajú, takže potom budem držať krok..  

Snáď to ubehne jak voda a budem jazdiť..

B.

Snáď to ubehne jak voda a budem jazdiť..
B.
- 
				m@jlo
 - st. skútrista

mne sa to pozdava v pohodicke aj ja by som rad siel niekam nieco pokukat a nejake fotky narobit z tych vyletouMisoSz. napísal:Chalani, aby nase jazdenie nebolo len bezcielne bludenie po Ziline, dal som si tu namahu a skusil som pohladat kam by sme asi tak mohli niekedy vyrazit. Osobne sa radsej vydam na cestu, ktora ma svoj ciel, ako na cestu, ktora je len o jazdeni. Nasiel som kastiel Bytcu. Je tam aj nejaky park a svadobny palac, co by mohla byt celkom zaujimava podivana:
Co vy na to?
					Naposledy upravil/-a m@jlo v Št Máj 05, 2011 8:16 pm, upravené celkom 1 krát.

- Toso27
 - skútrista

Nebojsa Bamma_boy s Misom krok udrzis:D:D:D:D...aaa tych foto bolo dnes troska viac...by si ich tu Marecku mohol pichnut vsetky co?Inak Miso..skutocne si dneska spal ked sme boli pred tvojim domom???:D:D:D

- 
				m@jlo
 - st. skútrista

ale sak su to rovnake fotky s roznych uhlou  
  to ich tu mam dat? a misko spinkal na 100%  

- Toso27
 - skútrista

Ne nemusis ..posli mi ich na email..awe vsetky...a spat mozno spal...lebo bol unaveny:P.....awe uz nehjdem dalej rozoberat:Pradsej:)

- 
				exon
 - trojkolkár

- Dátum registrácie: Pi Feb 26, 2010 4:01 pm
 - Skúter: Aprilia SR 50 Street

MisoSz. počuj s tým kaštielom Bytča tam sa určite nepridám...Bol som tam a nič zaujimavé tam nieje no ak chcete tak chodťe ja využijem svoju pohonnú látku na niaku inú trasu 

- MisoSz.
 - st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:

Chalani vyjadrim sa k tej sobote. Ospravedlnujem sa, ale naozaj som spal. Ako obaja viete, minuly tyzden som bol na nocnej. Prisiel som domov v sobotu nad ranom a uz som nesiel spat, lebo sme mali doma betonovat. Tak som pockal do rana, zabetonovali sme a potom som vam volal co s vozenim. Nakoniec som bol s frajerkou, ale zial nevydrzal som az do vecera nespat. Nabuduce ma dajte zobudit 
Mimochodom v sobotu som mal ist pre frajerku na skutri, no nejak strajkoval. Nastartoval som ho vsetko v pohodicke, nechal som ho trosku zohriat a ked som nan sadol a pridal,tak zdochol. Takze som musel ist na aute, cize aj tak by som sa v sobotu nemohol ist vozit. Dnes by som sa chcel na to kuknut. Tipujem to na ... karbik.
Bamma_boy u mna sa zase chysta variator a valec, ale ak by si nahodou nestihal,tak ta vsetci pockame, nemboj. Ja som len rad, ked nemusim ist stale na plny
.
Exon ta Bytca bol len navrh, ze by sme mohli ist niekedy pozriet. Casto sa stava, ze sa niekde stretneme, polozime otazku kam ideme a nik nepozna odpoved. Okrem Bytce mozme ist pozriet do Rajeckej Lesnej na ten dreveny betlehem, do Kuneradu kuknut na to zhorene letne sidlo, alebo proste kdekolvek inde. Pre mna je hocico z tohto urcite zaujimavejsie, ako kruzenie po mestskych semaforoch. Ak ma niekto lepsi navrh, ja sa velmi rad zucastnim hociakeho vyletu (ak sa bude dat).
P.S.:Marek ak uz budes posielat mailom fotky z tohto vikendu, tak posli ich prosim aj na mszinko@gmail.com. Dakujem

Mimochodom v sobotu som mal ist pre frajerku na skutri, no nejak strajkoval. Nastartoval som ho vsetko v pohodicke, nechal som ho trosku zohriat a ked som nan sadol a pridal,tak zdochol. Takze som musel ist na aute, cize aj tak by som sa v sobotu nemohol ist vozit. Dnes by som sa chcel na to kuknut. Tipujem to na ... karbik.
Bamma_boy u mna sa zase chysta variator a valec, ale ak by si nahodou nestihal,tak ta vsetci pockame, nemboj. Ja som len rad, ked nemusim ist stale na plny
Exon ta Bytca bol len navrh, ze by sme mohli ist niekedy pozriet. Casto sa stava, ze sa niekde stretneme, polozime otazku kam ideme a nik nepozna odpoved. Okrem Bytce mozme ist pozriet do Rajeckej Lesnej na ten dreveny betlehem, do Kuneradu kuknut na to zhorene letne sidlo, alebo proste kdekolvek inde. Pre mna je hocico z tohto urcite zaujimavejsie, ako kruzenie po mestskych semaforoch. Ak ma niekto lepsi navrh, ja sa velmi rad zucastnim hociakeho vyletu (ak sa bude dat).
P.S.:Marek ak uz budes posielat mailom fotky z tohto vikendu, tak posli ich prosim aj na mszinko@gmail.com. Dakujem
						- Bamma_boy
 - motorkár

- Kontaktovať užívateľa:

No veď jasné, mne vyhovuje tých 50-60 cestovná rýchlosť, to je taká kde nembudem musieť dávať plný, potom tých 70 to už musím ísť na plný a nedajboh aby bol kopec..MisoSz. napísal:Bamma_boy u mna sa zase chysta variator a valec, ale ak by si nahodou nestihal,tak ta vsetci pockame, nemboj. Ja som len rad, ked nemusim ist stale na plny.
Je to proste čína, s tým už nič nenarobím..
Čo sa týka výletov, tak to môžeme ísť pozrieť kopec miest, orloj na Novej Bystrici (alebo Starej?..), skanzen, aj keď ten už asi každý videl..atď..je toho kopec..
Zoberiem GPS, sluchátka a ideme
- MisoSz.
 - st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:

Ja napriklad ani nie som isty, ci som ten skanzen uz videl. Je mozne ze ani nie.
V okoli Ziliny je vela, vela peknych miest, len ich treba mat napamäti. A ja napriklad o velmi malo miest poznam. Skanzen a orloj ma vobec nenapadli. Budel len rad, ked tu da kazdy nejaky tipy, az mame z coho vyberat.
Edit: Teraz ma tak napadlo, ze by sme mohli niekedy vybehnut na Polom. Ale to asi az cez leto, zrejme je tam hore este pekna kosa.

V okoli Ziliny je vela, vela peknych miest, len ich treba mat napamäti. A ja napriklad o velmi malo miest poznam. Skanzen a orloj ma vobec nenapadli. Budel len rad, ked tu da kazdy nejaky tipy, az mame z coho vyberat.
Edit: Teraz ma tak napadlo, ze by sme mohli niekedy vybehnut na Polom. Ale to asi az cez leto, zrejme je tam hore este pekna kosa.
						- Toso27
 - skútrista

Ved ja som srandoval s tym spanim ...ja ti verim:)..Bytca ..newim ak nieje hento k videniu ..zevraj tam maju nekde fajn zmrzku:P...awe tak to je na vas...a co sa tyka tej Bystrice....tam by som velmo rad skocil...uz sme tam chceli ist tento vikend v NEdelu ..ale neboli vsetci za....tak z toho nic nebolo .....inak nezabudajte na tie dve trasy ktore su naplanovane ze sa prejdu...mapky su na prvych stranach niekde....kto na to zabudol...

- MisoSz.
 - st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:

Asi si zapisem vsetky tieto miesta do mobilu a ked budeme najblizsie rozmyslat kam ideme, tak budeme mat aspon z coho vyberat 
A na tie trasy by som si pripravil cely den, niekedy ked bude stabilne teplo aj po zotmeni. Aby sme sa potom nenahanali so slnkom.
Inak taka zaujimavost. Ked som v sobotu rano daval z miesacky dole plachtu, bola na nej voda a na tej vode normalne plaval lad. Tak pozor na prizemne mrazy

A na tie trasy by som si pripravil cely den, niekedy ked bude stabilne teplo aj po zotmeni. Aby sme sa potom nenahanali so slnkom.
Inak taka zaujimavost. Ked som v sobotu rano daval z miesacky dole plachtu, bola na nej voda a na tej vode normalne plaval lad. Tak pozor na prizemne mrazy
						- Toso27
 - skútrista

No na tie trasy je jasne ze treba viac tepla...ja som ich len pripomenul..a tie mrazy....mno tak co uz je saleny april :-/

- 
				exon
 - trojkolkár

- Dátum registrácie: Pi Feb 26, 2010 4:01 pm
 - Skúter: Aprilia SR 50 Street

Na polome som osobne uz na skutri bol ... bolo to celkom okey tam by sme mohli ist viacerymi to by bolo este lepsie 
 to by som bral

- MisoSz.
 - st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:

Jo,Polom je fajn,ale skor ako v letnych mesiacoch by som tam na skutri nesiel. Predpokladam, ze mizu by tam tiez velmi rad isiel, tak mozme pockat na neho 

- Toso27
 - skútrista

J aosm za:) a kde teda vybehneme tento vikend?? Hmmm?