Moderátor: Moderators
záslepka vo výfuku to určite niejemorph napísal:Kupil som si Agility asi pred tyzdnom,a po 500 km mam prist do servisu na prehliadku a tam mi odstrania "obmedzovac",pricom to je iba nejaka zaslepka vo vyfuku...teraz mi ide 55,potom ide okolo 70...jeden kamos ho ma tiez,preto som ho bral aj ja...Tak neviem co tam riesite,aky kit na zvysenie vykonu???A ze v cene moto....hahaha,trosku ta klame predajca...Takze asi tak,mam zatiat nabehane 300km,tak potom dam vediet...len by som chcel teplejsie pocasie
prepac nerozumel som ta stym tvojim prispevkom geetee, ako si to myslel s tym predajcom..sory no dnes mi to nedochadza tak dobre:)geetee napísal:záslepka vo výfuku to určite niejemorph napísal:Kupil som si Agility asi pred tyzdnom,a po 500 km mam prist do servisu na prehliadku a tam mi odstrania "obmedzovac",pricom to je iba nejaka zaslepka vo vyfuku...teraz mi ide 55,potom ide okolo 70...jeden kamos ho ma tiez,preto som ho bral aj ja...Tak neviem co tam riesite,aky kit na zvysenie vykonu???A ze v cene moto....hahaha,trosku ta klame predajca...Takze asi tak,mam zatiat nabehane 300km,tak potom dam vediet...len by som chcel teplejsie pocasie
a ten kit má minimálne predajca v cene scoot, jak ti ho predá ako extra za nejaký poplatok, tak vieš kde máš aj nabudúce výhodne kúpiť