KYMCO AGILITY 50
Moderátor: Moderators
- pepepe111
- chodec

- Dátum registrácie: So Jún 24, 2006 3:30 pm
- Skúter: neuvedený
Ja mam tiez kymco agility 50, mam nabehanych uz 2000km...zabeh je dost dolezity, ked xes, aby ti motor vydrzal co najdlhsie v co najlepsom stave...Prvu prehliadku som mal po 300 km, to bola vymena olejov, nastavenie volnobehu, kontrola spojov a tak...Po 1000km som mal druhu prehliadku, to bolo vymena olejov vymena trysky v karburatore za trysku s vacsim priemerom, tusim to bolo len o dve stotinky, vymena vodiaceho valceka vo variatore...myslim ze tak sa to vola , kontrola spojov, nastavenie volnobeznych otacok...Trysku a ten vodiaci valcek do varia si dostal spolu z moto...nie??? ja som to tak dostal...Rozdiel??? prvych 1000 km som neprekracoval 30 km/h.../teda pokial sa darilo...snazil som sa.../
...Vtedy mi to dalo okolo 50-55km/h, teraz som isiel max 75km/h, lebo viac som sa bal....myslim, ze do 80km/h potiahne... 60km/h chodim normalne... v pohode 
podpis som si este nenastavil
-
megalomaniax
mas pravdu MORPH..aj mne ubudlo z kvapaliny a teraz mi brzda kusok piska, lebo je jej tam malo akurat dnes som bol kupit kvapalinu ze si ju dolejem..nieje to nic tazke je to ako kotucka od biku taze len dolejem a odvzdusnim , to by som mal zvladnut..nie tak v podstate nejde ani o maximalku tych 75 mi bude stacit bohato..ja len aby sa kusok zvysila akceleracia..ked budem xciet zvysit akceleraciu budu stacit tie valceky do varia?..teda jasne ze spravnu vahu , to sa opytam tam v predjni..dufam ze poradia a ze sa v tom dostatocne vyznaju...
-
morph
- armani
- trojkolkár

- Dátum registrácie: Ut Júl 18, 2006 11:33 am
- Skúter: Kymco Agility 125
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes som videl v Prievidzi v predajni MACO alebo tak nejak skútre Kymco ktoré mali asi všetko v cene, zaručene aj to o čom ešte ani neviete. Podržte sa Agility 50 za 41 900 Sk
Kolegovia v PD a okolí fakt vám nie je čo závidieť, to je zbojstvo toho najhrubšieho zrna. No aj napriek tomu som videl dvoch chalanov na modrých Agility za sebou stáť na križovatke.
podpis som si este nenastavil
-
megalomaniax
-
morph
-
geetee
-
geetee
záslepka vo výfuku to určite niejemorph napísal:Kupil som si Agility asi pred tyzdnom,a po 500 km mam prist do servisu na prehliadku a tam mi odstrania "obmedzovac",pricom to je iba nejaka zaslepka vo vyfuku...teraz mi ide 55,potom ide okolo 70...jeden kamos ho ma tiez,preto som ho bral aj ja...Tak neviem co tam riesite,aky kit na zvysenie vykonu???A ze v cene moto....hahaha,trosku ta klame predajca...Takze asi tak,mam zatiat nabehane 300km,tak potom dam vediet...len by som chcel teplejsie pocasie
a ten kit má minimálne predajca v cene scoot, jak ti ho predá ako extra za nejaký poplatok, tak vieš kde máš aj nabudúce výhodne kúpiť
-
geetee
-
megalomaniax
prepac nerozumel som ta stym tvojim prispevkom geetee, ako si to myslel s tym predajcom..sory no dnes mi to nedochadza tak dobre:)geetee napísal:záslepka vo výfuku to určite niejemorph napísal:Kupil som si Agility asi pred tyzdnom,a po 500 km mam prist do servisu na prehliadku a tam mi odstrania "obmedzovac",pricom to je iba nejaka zaslepka vo vyfuku...teraz mi ide 55,potom ide okolo 70...jeden kamos ho ma tiez,preto som ho bral aj ja...Tak neviem co tam riesite,aky kit na zvysenie vykonu???A ze v cene moto....hahaha,trosku ta klame predajca...Takze asi tak,mam zatiat nabehane 300km,tak potom dam vediet...len by som chcel teplejsie pocasie
a ten kit má minimálne predajca v cene scoot, jak ti ho predá ako extra za nejaký poplatok, tak vieš kde máš aj nabudúce výhodne kúpiť
-
megalomaniax
-
geetee
-
megalomaniax
-
megalomaniax
-
geetee
-
megalomaniax
-
megalomaniax
ved toto, vies na nete neviem ci sa da..ale si myslim ze v autorizovanom shope by daco dokazali zohnat a nemyslim si ze ked si to objednam tam kde som kupil scoot a tam mi to aj namontuju ze mi tym padne zaruka..teda aspon moj nazor, otazkou je uz len ci take daco dokazu zohnat do scootov v mojom shope, ja som len zvedavy co myslia oni tym ze mi povedali pri kupe, ze mi namontuju kit na zvysenie vykonu po zabehu..ci to nebude nahodou len odblok, no ale nikdy nevies mozno mi tam daju nejaku tu suciastku..no som zvedavy
-
megalomaniax
-
Crossbiker
-
megalomaniax
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A kam s tým ideš do servisu???? lebo ja som bol pri mechošovi respektíve som sa motal po obchode ako mi menil olej a robil garančku... šak sa na to opýtaj ako tam pojdeš.čo a ako budú robiť a čo všetko Ti vymenia .Lína huba- hotové neštestí, ako vravia bratri česi.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
megalomaniax