heheeeeeeduky5 napísal:jj vcera som objednal balenie banditovy a tiez mi bloklo na ucte zatial 79e aj nejake drobneeste usetri hnusak jeden

Moderátor: Moderators
heheeeeeeduky5 napísal:jj vcera som objednal balenie banditovy a tiez mi bloklo na ucte zatial 79e aj nejake drobneeste usetri hnusak jeden
kurnik, nejak sa to tu rozbehlo a neviem na co skor odpovedatdeltoro5784 napísal:Utešene nám pribúda používateľov tohoto super vynálezu. Aspoň budem mať s kým prediskutovať prípadné problémy. Ja som zatiaľ narazil na tieto:
1. Keď počúvam mp3 neviem prepnúť ďalšiu skladbu (v návode som sa nič nedočítal, tak predpokladám, že sa to ani nedá).
toto nejde, riesim to vytvorenym playlistom a zvolenim nahodneho vyberu pesniciek
2. Čakal som že tam bude hlasité vytáčanie no žiaľ ani to som tam nenašiel. V návode sa spomína iba vytáčanie posledného volaného čísla, no mne sa to nepodarilo zrealizovať
ak nemam aktivny rezim stereo nahlavnej supravy, tak mi hlasova volba funguje rovnako ako pri BT HF za ucho, co sa pouziva v aute....vytocenie posledneho hovoru podla manualu sa mi nepodarilo...je tam upozornenie ze to nejde na kazdom mobile
3. Mám pocit, že po vypnutí a zapnutí prístroja sa hlasitosť nastaví na predvolenú úroveň, takže si ju vždy musím upraviť.
nevsimol som si
4. Mám problém s uchytením prístroja na priateľkinu prilbu (má oblý tvar a tá samolepka tam nedrží) na mojej to drží pevne.
Ak by ste vedeli nejaké triky na body 1 až 3 prosím napíšte
na jednu prilbu som pouzil ten klip, na dalsie 2 helmy sme to nalepili