Príspevok
od užívateľa gianmarco1 » Po Jan 24, 2011 8:05 pm
dnes som sa opäť trochu nudil a tak som sa rozhodol, že si vyrobim pomocníka pri demontáži spojkového zvonu. netrvalo to veľmi dlho a bol na svete. nehral som sa na dizajnéra, išlo mi o funkčnosť a z toho mála materialu čo som doma mal sa mi podarilo vykúzliť aspoň čo to.
účel to splnilo, zvon sa mi podarilo dať dole. je trochu hrdzavý, nie práve v najlepšom stave. farby od fialovej po hrdzavú hnedu. ma zmysel kupovať nejaky nový zvon? viem, že na výkone to nepridá, ale stary bude asi rovnako funkčný ako nový, alebo sa mýlim? ide vraj o chladenie, na sériu asi zbytočnosť dávať niečo drahé...
spojka v podstate použitelná, ale mám objednanú novú Motorforce M-Type + pružinky. vymením asi aj kontru, nech je nové všetko.
remeň nevykazuje známky opotrebenia, ostáva Malossi kevlar.
vario je... no posudte sami na fotkách... predna polremenica značne opotrebovana používaním, je objednaná nová od Motorforce.
to iste vario... remeň doň vyryl jemnú drážku. zatial nechávam staré vario, pojdu nové valčeky od Stage6. staré su ohlodané z každej strany.
čo ma trochu znepokojuje, je drhnúci valček ktorý ide stredom varia. na začiatku keď bolo vario nové, išlo všetko ľahko. takisto vodítka drhnú. bude potrebná asi výmena. čo s tým valčekom?
sviečka má krásnu tehlovú farbu a to som nepotreboval pretryskovať karburátor po výmene výfuku...
karter je špinavy... zajtra prejde očistou.
potrebujem pri naštarovani skútra nahodiť spojku a vario? alebo len stači nasadiť dekel kartru s nakopávačkou? potrebujem vypáliť výfuk a nechcem to nahadzovať všetko dovnútra.
-
Prílohy
-
- 240120111230.jpg
- zvon
- (54.45 KiB) 212 stiahnutí
-
- 240120111232.jpg
- spojka
- (50.56 KiB) 212 stiahnutí
-
- 240120111231.jpg