no tak páni, dnes krasne pocasie, doobeda som sa snim este kusok hral a doťahoval drobnosti a po vybornom obede, volam kamaratovi s derbi, ze ci sa nejdeme dakam previest, tak sme sli taky kopcek, na vyhlad cesta tam uplne super, no ideme uz naspäť , vyndem na cestu ze idem startovat, elektrickym som si vravel nehrozilo, ale tak ze reku skusim , zoplo relatko, zacal sa krutit starter A ZRAZU NEEEPEKNE ZVUKY zacali vychadzat zdola, hned som prestal, kukam ci je vsetko vporiadku,
skusil som prekopnut ale stale proste take chrapcanie, pistanie, alebo keby sa nieco o nieco skrelo ale riadne riadne...nepokusal som to , zisiel som na volnobehu az dole na hlavnu cestu a na pumpe som to odstavil , nebolo mi vsetko jedno , dom som mal cca 8km hore kopcom, ajajajajjj..
aspon ze skusim pozriet pod dekel, odsroboval som to, dam dole dekel a este len som ho mal tak 2cm odtianuty od kartra a uz sa namna vysypali asi tri kusy niecoho PLASTOVEHO , polamaneho.. otvoril som to a ako nahle mi vypadol aj valček , aky sa nachadza vo volnobezke , hned mi bolo jasne ktora bije.. volnobezka rozbita , vsade kusocky plastu , starter neviem ci to prezil, ten som radsej uz neskusal, pokukal som ci vsetko drzi a nie je uvolnene , skusil som pretocit poloremenicou a slo to kvazi vpohode . Precistil som to handrickou, dal prec vsetok polamany plast
Tak som zalozil dekel naspatek , len tak na 4 ci 5 srobov, prekopol a na prvu supu hned krasne chytil ..
Nechapem ako sa mohla rozbit volnobezka , doteraz proste vpohode vsetko vsade, a teraz toto. No aspon ze som to ozivil . Mam chut zlozit cele vario, vybrat celu vonlobezku zistit kde bola chyba hodit tam nejaku podlozku dat prec starter a nakopavat, aj tak mi elektrickym chytilo mozno 2 krat z 10-tich.
...
..zase raz som bol rad ze som to skladal spolu s kompetentnymi a viem hned aspon priblizne kde sa môze dany problem nachadzat a zapomoci môjho "skromneho" naradia ho namieste riesit ..

..no nebolo mi vsetko jedno