Takze trochu sa rozpisem:
Aj ja som pokukoval po T-Maxe, ale 11.000.- Euro je sialena cena, to by som za to kupil 2x X-Maxy a este 1/2 X-Maxa

. A jazdenych T-Maxov (novy model od 2009) sa predava sialene malo, len raz rocne sa objavi jeden v SK ci CZ. Jazdeny stoji okolo 7.000.- Euro co je stale sialene vela. A okrem ceny ma odradila aj spotreba, T-Max ma 5 az 6 litrov/100km, pricom X-Max v pohode 3,0 az 3,5 litra...Vyuzivam ho nielen pre radost, ale aj pragmaticky pre vozenie s malou spotrebou, i ked na aute mam 6l/100km a to je velike Mondeo! A co sa tyka vzhladu a rozdielov? Hmmm, napr. tento novy X-Max je vzhladovo podobny T-Maxu, oproti starsiemu X-Maxu ma tento este viac uloznych priestorov (nepoznam ziadny iny skuter s takym uloznym priestorom), ina dospelejsia pristrojovka aj s otackomerom (konecne vidim kontrolky svietit aj cez den), lepsie a o dost silnejsie predne svetla (teraz uz 2x H7 ako na aute), zadny blatnik je kratsi a krajsi a uz nezakryva zboku koleso (na starsom mi to tak vadilo, ze som ho musel skratit a vyrezat zboku aby bolo vidno koleso, lebo moto kde nevidim koleso mi vadi...), predny blatnik je krajsi, stihlejsi a sportovejsi (na starsom posobil mohutne a archaicky), predna maska ma o moc krajsi smrnc...Casom snad doplnim viac info. A preco zas X-Max 250 ? No bol som s predoslym veeeelmi spokojny, najazdil som na nom takmer 20.000 km (!) ale zamiloval som sa do tohto noveho tak, ze som neodolal - ked musis tak musis

A predajca mi urobil slusnu cenu, takze bolo rozhodnute. Starsi som predal okamzite par dni po vyjdeni inzeratu za slusnu cenu, 2 dni na to mi prisiel novy.
P.S.
Bol som sa predtym este povozit na novom T-Maxe, je super, ale novy X-Max je velmi podobny tomu T-Maxu ale cena bola riadne mimo. Tiez som sa povozil na jazdenej 2r. Gilere GP 800 za veeeelmi dobru cenu, je to strasne velka a tazka "krava" i ked jazdi ako sialena...ale pochopil som, ze zabit sa este nemusim a tej sile 800 cm3 by som neodolal. Naviac Gilera GP 800 pri blizsom skumani ma sklamala tak kvalitou spracovania ako aj problematickym servisom, a kupit na nu nieco na nete je omnoho vacsi problem nez na X-Max...