Dufam najdem este tu na fore niekoho, kto ma tiez X-Max...

a pre porovnanie starsi model:
Moderátor: Moderators

. A jazdenych T-Maxov (novy model od 2009) sa predava sialene malo, len raz rocne sa objavi jeden v SK ci CZ. Jazdeny stoji okolo 7.000.- Euro co je stale sialene vela. A okrem ceny ma odradila aj spotreba, T-Max ma 5 az 6 litrov/100km, pricom X-Max v pohode 3,0 az 3,5 litra...Vyuzivam ho nielen pre radost, ale aj pragmaticky pre vozenie s malou spotrebou, i ked na aute mam 6l/100km a to je velike Mondeo! A co sa tyka vzhladu a rozdielov? Hmmm, napr. tento novy X-Max je vzhladovo podobny T-Maxu, oproti starsiemu X-Maxu ma tento este viac uloznych priestorov (nepoznam ziadny iny skuter s takym uloznym priestorom), ina dospelejsia pristrojovka aj s otackomerom (konecne vidim kontrolky svietit aj cez den), lepsie a o dost silnejsie predne svetla (teraz uz 2x H7 ako na aute), zadny blatnik je kratsi a krajsi a uz nezakryva zboku koleso (na starsom mi to tak vadilo, ze som ho musel skratit a vyrezat zboku aby bolo vidno koleso, lebo moto kde nevidim koleso mi vadi...), predny blatnik je krajsi, stihlejsi a sportovejsi (na starsom posobil mohutne a archaicky), predna maska ma o moc krajsi smrnc...Casom snad doplnim viac info. A preco zas X-Max 250 ? No bol som s predoslym veeeelmi spokojny, najazdil som na nom takmer 20.000 km (!) ale zamiloval som sa do tohto noveho tak, ze som neodolal - ked musis tak musis
 . A jazdenych T-Maxov (novy model od 2009) sa predava sialene malo, len raz rocne sa objavi jeden v SK ci CZ. Jazdeny stoji okolo 7.000.- Euro co je stale sialene vela. A okrem ceny ma odradila aj spotreba, T-Max ma 5 az 6 litrov/100km, pricom X-Max v pohode 3,0 az 3,5 litra...Vyuzivam ho nielen pre radost, ale aj pragmaticky pre vozenie s malou spotrebou, i ked na aute mam 6l/100km a to je velike Mondeo! A co sa tyka vzhladu a rozdielov? Hmmm, napr. tento novy X-Max je vzhladovo podobny T-Maxu, oproti starsiemu X-Maxu ma tento este viac uloznych priestorov (nepoznam ziadny iny skuter s takym uloznym priestorom), ina dospelejsia pristrojovka aj s otackomerom (konecne vidim kontrolky svietit aj cez den), lepsie a o dost silnejsie predne svetla (teraz uz 2x H7 ako na aute), zadny blatnik je kratsi a krajsi a uz nezakryva zboku koleso (na starsom mi to tak vadilo, ze som ho musel skratit a vyrezat zboku aby bolo vidno koleso, lebo moto kde nevidim koleso mi vadi...), predny blatnik je krajsi, stihlejsi a sportovejsi (na starsom posobil mohutne a archaicky), predna maska ma o moc krajsi smrnc...Casom snad doplnim viac info. A preco zas X-Max 250 ? No bol som s predoslym veeeelmi spokojny, najazdil som na nom takmer 20.000 km (!) ale zamiloval som sa do tohto noveho tak, ze som neodolal - ked musis tak musis  A predajca mi urobil slusnu cenu, takze bolo rozhodnute.  Starsi som predal okamzite par dni po vyjdeni inzeratu za slusnu cenu, 2 dni na to mi prisiel novy.
 A predajca mi urobil slusnu cenu, takze bolo rozhodnute.  Starsi som predal okamzite par dni po vyjdeni inzeratu za slusnu cenu, 2 dni na to mi prisiel novy.
 , lebo zpredu tu foto celkovo nejako fotku nevidim
, lebo zpredu tu foto celkovo nejako fotku nevidim

Ano, je to kompromis ale mne postacuje, aj preto (okrem ineho...) som znova zistal pri 250 cm3... Uvidim zas tak o 2-3 roky, ked najazdim zas aspon 20.000 km, co urobim potom a ci ma "nezlomi" nieco krajsie a silnejsie
 Ano, je to kompromis ale mne postacuje, aj preto (okrem ineho...) som znova zistal pri 250 cm3... Uvidim zas tak o 2-3 roky, ked najazdim zas aspon 20.000 km, co urobim potom a ci ma "nezlomi" nieco krajsie a silnejsie   Ten predosly model X-Max som mal 3 roky.
  Ten predosly model X-Max som mal 3 roky.

Po nasom vylete za papagajom som mal zakratko 1000 km a musel som na 1.servisnu, potom som bol v BA a za par dni som mal 1600 km, takze uz teraz som kludny, ale aj tak jazdim z rozumom a netrapim ho zbytocne... Uz sa tesim na najblizsi vyjazd, akosi ZV-ZH-BB skutristi spia este a nik (okrem nas)  nejazdi???
  Po nasom vylete za papagajom som mal zakratko 1000 km a musel som na 1.servisnu, potom som bol v BA a za par dni som mal 1600 km, takze uz teraz som kludny, ale aj tak jazdim z rozumom a netrapim ho zbytocne... Uz sa tesim na najblizsi vyjazd, akosi ZV-ZH-BB skutristi spia este a nik (okrem nas)  nejazdi??? Takze zatial mam v tom pohov a nevzrusujem sa prilis...
 Takze zatial mam v tom pohov a nevzrusujem sa prilis...

A este jeden dolezity rozdiel som skoro zabudol - uz sa konecne daju vystriet aj opriet nohy dopredu, na starom sa nedali, co tiez mnohym vadilo...
  A este jeden dolezity rozdiel som skoro zabudol - uz sa konecne daju vystriet aj opriet nohy dopredu, na starom sa nedali, co tiez mnohym vadilo...
 A dalsi pomerne zasadny rozdiel v konstrukcii je to, ze plexi je na novom uz napevno, kdezto na starsom bolo pripevnene na riadidla...
 A dalsi pomerne zasadny rozdiel v konstrukcii je to, ze plexi je na novom uz napevno, kdezto na starsom bolo pripevnene na riadidla...

No kuknem, snad tu na fore len nebudem ako "biela vrana" jediny...miiireeec napísal:Ja som videl diskutoval v jednej téme na MR kde jeden kúpil 250ku