Jedná sa o Apriliu Leonardo 150 r.výr. 2000, motor Rotax 154.
Scooter bol dovezený s Talianska v júli 2010, v dobrom stave s nabehanými 13 700 km.
Zatiaľ bez úprav a väčších porúch.

Moderátor: Moderators

parada , dobre vediet do buducna:)
 parada , dobre vediet do buducna:)

Nejak blbo pootáčalo tie fotky, otočte si monitor
 Nejak blbo pootáčalo tie fotky, otočte si monitor 

Malo by to byt zivsie s lepsou odozvou na plyn, malo by to jazdit vo vyssich otackach a dan za zivost/pruznost bude kvoli tym vyssim otackam vyssia spotreba a hluk...
 Malo by to byt zivsie s lepsou odozvou na plyn, malo by to jazdit vo vyssich otackach a dan za zivost/pruznost bude kvoli tym vyssim otackam vyssia spotreba a hluk... 
 ). Lazer Granville mam aj ja ako vyklapacku pre spolujazdca, je to dobra prilba... A kdesi som cital, ze sa odporuca menit naraz prednu aj zadnu gumu (kvoli geometrii resp. spravani sa na ceste pri klopeni), takze dobre si spravil, len teraz ich opatrne zabiehaj, nie ze sa vyklopis niekam do jarku...
). Lazer Granville mam aj ja ako vyklapacku pre spolujazdca, je to dobra prilba... A kdesi som cital, ze sa odporuca menit naraz prednu aj zadnu gumu (kvoli geometrii resp. spravani sa na ceste pri klopeni), takze dobre si spravil, len teraz ich opatrne zabiehaj, nie ze sa vyklopis niekam do jarku... 

a este jedna otazka ake rozmery pneu si tam dal ?
 a este jedna otazka ake rozmery pneu si tam dal ?

chcem vediet, ze v com su lepsie v porovnani s povodnymi (okrem toho, ze nie su zodrate
 chcem vediet, ze v com su lepsie v porovnani s povodnymi (okrem toho, ze nie su zodrate   )
 )

ty tu vypichnes dezen, ako hlavnu vlastnost pneumatiky a ja to tam napisem ze "a este to ma aj pekny dezen" co je myslene ako taky bonusbabel napísal:to je ten spravny dovod na kupu pneu: "maju pekny dezen"
a neviem ako maxxis a dunlop na scoote, ale dunlop na motocross bol donedavny zly a taktiez na MTB mal kamos maxxis (15€) a ja mitas (cca 22 €) a vydrzal mu dlhsie ako mne drahsi mitas...

jedine co som chcel vediet je to, ze v com su lepsie...lebo tebe je to jasne ze su lepsie a mozno aj Lutharovi atd.,lebo ich mate, ale mne ako uzivatelovi, co ich nema to jasne nie je a chcem IBA vediet dovod na kupumucow1974 napísal:Tak určite v tom dezéne (hĺbke) a lepšie sedí scoot na ceste v zákrutách. Na Maxxisoch keď bolo trocha kamienkov na ceste alebo pod stromami mokro, tak hneď šiel do šmyku na Dunlopoch sa mi to zatiaľ nestalo . Klop klop. A celkovo mám pocit že lepšie držia stopu.
A čo Ti si obchodný zástupca Maxxisu alebo čo riešiš? Sú proste lepšie a hotovo.