Jedná sa o Apriliu Leonardo 150 r.výr. 2000, motor Rotax 154.
Scooter bol dovezený s Talianska v júli 2010, v dobrom stave s nabehanými 13 700 km.
Zatiaľ bez úprav a väčších porúch.

Moderátor: Moderators
ty tu vypichnes dezen, ako hlavnu vlastnost pneumatiky a ja to tam napisem ze "a este to ma aj pekny dezen" co je myslene ako taky bonusbabel napísal:to je ten spravny dovod na kupu pneu: "maju pekny dezen"
a neviem ako maxxis a dunlop na scoote, ale dunlop na motocross bol donedavny zly a taktiez na MTB mal kamos maxxis (15€) a ja mitas (cca 22 €) a vydrzal mu dlhsie ako mne drahsi mitas...
jedine co som chcel vediet je to, ze v com su lepsie...lebo tebe je to jasne ze su lepsie a mozno aj Lutharovi atd.,lebo ich mate, ale mne ako uzivatelovi, co ich nema to jasne nie je a chcem IBA vediet dovod na kupumucow1974 napísal:Tak určite v tom dezéne (hĺbke) a lepšie sedí scoot na ceste v zákrutách. Na Maxxisoch keď bolo trocha kamienkov na ceste alebo pod stromami mokro, tak hneď šiel do šmyku na Dunlopoch sa mi to zatiaľ nestalo . Klop klop. A celkovo mám pocit že lepšie držia stopu.
A čo Ti si obchodný zástupca Maxxisu alebo čo riešiš? Sú proste lepšie a hotovo.