Mam speedfight 2 WRC 307 - krasavca. kludne poslem aj fotky ak treba - rad tak urobim po dokonceni mojho mini projektu. PS: skuter je v super stave, lestim ho skoro denno denne a vyzera fakt cool - akoby vysiel zo showroomu - cisty stock - derestricted.

idem na to:
1. Problem cislo 1.
 za studena netaha a dusi sa. nema ziadne upravy (zatial) ma len odstranene obmedzovace - vyfuk odrezany ten mrtvy kus + variator zbytocny kryt prec.
  za studena netaha a dusi sa. nema ziadne upravy (zatial) ma len odstranene obmedzovace - vyfuk odrezany ten mrtvy kus + variator zbytocny kryt prec.vzdy musim pockat aby sa trosku zahrial a potom slape. vzdy len za studena. vycistil som air filter, ale javi sa mi to akoby to bolo tryskou - je tam o 5 cisel vacsia = 8%+ cca. ako keby sitic slapal na plne a motor to nestacil spalit. Sviecku som cekoval a je krasnucka - taka ako ma byt. ani tehla ani zanesena...pekna ciernucka..
 ak by niekto skusil poradit velmi by mi to ulahcilo trapenie.
 ak by niekto skusil poradit velmi by mi to ulahcilo trapenie.2. objednal som si DOPPLER vecicky - air filter, valceky, sadu trysiek a konecne S3R exhaust. (vsetko od dopplera). mam otazocku ohladne vymeny trysky. Je dolezite vymenit ju pokial nezmenim ten air filter? pytam sa lebo na zaciatok by som urcite vymenil vyfuk a valceky. lebo pri momentalnom setupe mi to ide 70km/h o spotrebu sa mi nejedna. urcite sa tu nebudem pretahovat o pol litra.
je potrebne vymenit aj trysku spolu s vyfukom? resp. ako mozem rozpoznat ze je chudobna zmes? okrem odmontovania sviecky? bude sa to dusit ci nebude tahat vo vyssich otackach? nakolko byvam v apartmane nemam garaz a ani miesto kde prevadzat svoje kusky tunningu a vyfuk + valceky si zmenim sam za pol hodky. preto by som radsej nechal tu vymenu air filtra a skusanie trysiek na neskor.
ak mate odporucanie akekolvek von s nim!
o peniaze nejde. ja chcem mat 50cc a uzivat si jazdu v meste ako kral - no traffic - no rules...
 vyrastal som na babete a pionieroch---> viem ze je tazke takto poradit cez web...ale rad sa ucim a pochopim cokolvek.
 vyrastal som na babete a pionieroch---> viem ze je tazke takto poradit cez web...ale rad sa ucim a pochopim cokolvek.PS: veci co som objednal by mali dorazit nabuduci tyzdne - streda/stvrtok a chcel by som mat dokladny prehlad o mojom malickom tatosovi - prehlad myslim tym presne co potrebuje a kedy.

dakujem vopred Pani.
thumbs Up

volal som im...a mali by byt u mna doma veci v stredu rano...
 volal som im...a mali by byt u mna doma veci v stredu rano...

..funny
  ..funny predsa len setrit par aur sa neoplati.
  predsa len setrit par aur sa neoplati.