Mam speedfight 2 WRC 307 - krasavca. kludne poslem aj fotky ak treba - rad tak urobim po dokonceni mojho mini projektu. PS: skuter je v super stave, lestim ho skoro denno denne a vyzera fakt cool - akoby vysiel zo showroomu - cisty stock - derestricted.

idem na to:
1. Problem cislo 1.

vzdy musim pockat aby sa trosku zahrial a potom slape. vzdy len za studena. vycistil som air filter, ale javi sa mi to akoby to bolo tryskou - je tam o 5 cisel vacsia = 8%+ cca. ako keby sitic slapal na plne a motor to nestacil spalit. Sviecku som cekoval a je krasnucka - taka ako ma byt. ani tehla ani zanesena...pekna ciernucka..

2. objednal som si DOPPLER vecicky - air filter, valceky, sadu trysiek a konecne S3R exhaust. (vsetko od dopplera). mam otazocku ohladne vymeny trysky. Je dolezite vymenit ju pokial nezmenim ten air filter? pytam sa lebo na zaciatok by som urcite vymenil vyfuk a valceky. lebo pri momentalnom setupe mi to ide 70km/h o spotrebu sa mi nejedna. urcite sa tu nebudem pretahovat o pol litra.
je potrebne vymenit aj trysku spolu s vyfukom? resp. ako mozem rozpoznat ze je chudobna zmes? okrem odmontovania sviecky? bude sa to dusit ci nebude tahat vo vyssich otackach? nakolko byvam v apartmane nemam garaz a ani miesto kde prevadzat svoje kusky tunningu a vyfuk + valceky si zmenim sam za pol hodky. preto by som radsej nechal tu vymenu air filtra a skusanie trysiek na neskor.
ak mate odporucanie akekolvek von s nim!
o peniaze nejde. ja chcem mat 50cc a uzivat si jazdu v meste ako kral - no traffic - no rules...

PS: veci co som objednal by mali dorazit nabuduci tyzdne - streda/stvrtok a chcel by som mat dokladny prehlad o mojom malickom tatosovi - prehlad myslim tym presne co potrebuje a kedy.

dakujem vopred Pani.
thumbs Up