po nabehanych cca 750km mi zlyhal Olejmaster v max. rýchlosti ani nechcite vedieť čo to robilo

bol som stoho prve hotoví že čo sa porobilo prve som myslel že niečo z valčekmi alebo remenom lebo to robilo dosť blbe piskľave zvuky ale po rozobratí varia som videl že chyba bude nikde inde keďže motor potom mal ťažší chod motora na voľnobehu a stále kapal ...a bolo počuť dosť velke dretie ..ale keďže od miesta kde bývam som bol 9km ďaleko a nemal som sa ako dostať domou tak som sa nazlostil vytiahol kopa oleja z nádržky a nalial do benzínu premiešal a scooter mal dretie menšie takže už takmer ani mi nezdochýnal

ale cestou domou som išiel pomalí až ma to prestavalo baviť zrasu som sa dostal na takú fajnú rovinku a pridal som tomu naplní plyn pohode to išlo keby tam neboli tie čudne pazvuky a len som čakal kedy to úplne porazí bola to časovana

...ale našťastie som došiel domou celi

...na druhí den som pozeral že čo to môže byť vadne a zistil som že na 100% ložisko ...ale zvuky z motora boli čoraz tišie a tišie ..takže som sa po mojej dedine zas vozil hore dole nabehal som cca 130km až som pošiel na záhradu pomalí som pridával zrazuuu chrrrkktr konec úplne to zablokovalo kluku ..že ajaj nechal som to na druhí den rozobral som to a pozerám bolo to fakt ložisko tu klietku z ložiska vylomilo a zablokovalo cele ložisko hneď som si povedal to bude čakanie na ďalšie ložiska a gufera na kluku .... ale po cca dvoch mesiacov vyvolávania a zhanania ložisk som objednal nove ložiska TNT aj s guferami za necelých 35€ prve mi poslali na uplne iný typ motora ale vymenili mi ich za take ake mi trebalo takže paráda došla mi 86-tka M4 tryska keďže svoju povodnu ktorá bola v scootri bola to 85-ka som dal do jedného PGO 50ccm 2T scootra lebo inú som nemal a na tej šliapal jak zbesneti a farba sviečky bola tiež dobra

a 85-ka sa nedala už objednať len o jedno číslo vetšia proste 85-ky sa nevyrábali len 80-82-84-86-88-90-92-94-96-98 a radšej o číslo vetšiu ako menšiu no ne ?

podpis som si ešte nenastavil lebo mi to scooter zakázal že ešte nevie aký setup bude mať ....