lebo   ja  mam  karb.  s  klapkami   uchytení   na  valci  ne ako  ti  na  kartry   takže  zato  to  je to   tak
  lebo   ja  mam  karb.  s  klapkami   uchytení   na  valci  ne ako  ti  na  kartry   takže  zato  to  je to   tak  
Moderátor: Moderators

ok
 ok

a  to  ešte  není  koniec  toto   ....
    a  to  ešte  není  koniec  toto   ....
 ...mne to príde také troška že kolotočárske....ale inak samozrejme je to len môj názor,
 ...mne to príde také troška že kolotočárske....ale inak samozrejme je to len môj názor,  ktorým nechcem znevážiť tú prácu čo je okolo toho celého....len teda , zas je to aj také dačo, čo ozaj asi nemá nikto na SK takže je to aj jedinečné....A hlavne je to lepšie ako keď je scooter obúchaný a vypadá jak zo smetiska .....
  ktorým nechcem znevážiť tú prácu čo je okolo toho celého....len teda , zas je to aj také dačo, čo ozaj asi nemá nikto na SK takže je to aj jedinečné....A hlavne je to lepšie ako keď je scooter obúchaný a vypadá jak zo smetiska .....  lebo videl som už kadečo.
 lebo videl som už kadečo. 

.....a stým  že  to  nemá  asi  nikto    v Sk  máš aj  pravdu     lebo  fakt  ich  je  malo
    .....a stým  že  to  nemá  asi  nikto    v Sk  máš aj  pravdu     lebo  fakt  ich  je  malo     

bol  som  stoho  prve  hotoví   že  čo  sa porobilo    prve som  myslel  že  niečo z  valčekmi  alebo  remenom  lebo  to  robilo  dosť   blbe  piskľave  zvuky    ale po  rozobratí  varia  som  videl že chyba  bude nikde  inde   keďže  motor   potom  mal  ťažší  chod  motora  na  voľnobehu  a  stále  kapal  ...a bolo  počuť  dosť  velke  dretie  ..ale keďže  od  miesta  kde  bývam som  bol  9km  ďaleko  a  nemal som sa ako dostať  domou  tak som   sa  nazlostil  vytiahol  kopa  oleja  z nádržky     a  nalial  do  benzínu    premiešal    a scooter  mal  dretie  menšie  takže  už  takmer  ani   mi   nezdochýnal
     bol  som  stoho  prve  hotoví   že  čo  sa porobilo    prve som  myslel  že  niečo z  valčekmi  alebo  remenom  lebo  to  robilo  dosť   blbe  piskľave  zvuky    ale po  rozobratí  varia  som  videl že chyba  bude nikde  inde   keďže  motor   potom  mal  ťažší  chod  motora  na  voľnobehu  a  stále  kapal  ...a bolo  počuť  dosť  velke  dretie  ..ale keďže  od  miesta  kde  bývam som  bol  9km  ďaleko  a  nemal som sa ako dostať  domou  tak som   sa  nazlostil  vytiahol  kopa  oleja  z nádržky     a  nalial  do  benzínu    premiešal    a scooter  mal  dretie  menšie  takže  už  takmer  ani   mi   nezdochýnal      
    ale cestou  domou    som išiel  pomalí  až  ma to  prestavalo  baviť zrasu som sa  dostal  na  takú fajnú  rovinku a  pridal som tomu  naplní   plyn   pohode to išlo   keby  tam neboli  tie   čudne  pazvuky   a   len  som  čakal  kedy to  úplne porazí  bola to  časovana
    ale cestou  domou    som išiel  pomalí  až  ma to  prestavalo  baviť zrasu som sa  dostal  na  takú fajnú  rovinku a  pridal som tomu  naplní   plyn   pohode to išlo   keby  tam neboli  tie   čudne  pazvuky   a   len  som  čakal  kedy to  úplne porazí  bola to  časovana    ...ale   našťastie  som  došiel  domou  celi
 ...ale   našťastie  som  došiel  domou  celi    ...na druhí  den  som     pozeral   že čo  to   môže  byť  vadne  a    zistil  som  že  na  100%  ložisko ...ale  zvuky  z motora  boli  čoraz  tišie  a  tišie  ..takže som sa  po  mojej  dedine     zas  vozil    hore  dole    nabehal som  cca 130km   až som   pošiel na  záhradu   pomalí  som  pridával  zrazuuu  chrrrkktr    konec  úplne  to  zablokovalo  kluku  ..že ajaj     nechal  som to na druhí  den  rozobral som to  a  pozerám      bolo  to  fakt  ložisko   tu  klietku   z  ložiska  vylomilo  a  zablokovalo    cele ložisko   hneď som si  povedal    to  bude  čakanie  na ďalšie  ložiska a gufera  na  kluku  ....  ale po  cca dvoch  mesiacov   vyvolávania   a  zhanania   ložisk     som  objednal   nove  ložiska TNT aj s  guferami  za  necelých    35€   prve  mi  poslali  na  uplne  iný  typ  motora  ale  vymenili  mi  ich  za take  ake  mi  trebalo  takže paráda  došla  mi 86-tka  M4  tryska   keďže  svoju   povodnu  ktorá  bola   v  scootri  bola to  85-ka   som dal do  jedného  PGO 50ccm 2T  scootra  lebo  inú  som  nemal  a na  tej  šliapal  jak  zbesneti  a  farba  sviečky  bola tiež  dobra
     ...na druhí  den  som     pozeral   že čo  to   môže  byť  vadne  a    zistil  som  že  na  100%  ložisko ...ale  zvuky  z motora  boli  čoraz  tišie  a  tišie  ..takže som sa  po  mojej  dedine     zas  vozil    hore  dole    nabehal som  cca 130km   až som   pošiel na  záhradu   pomalí  som  pridával  zrazuuu  chrrrkktr    konec  úplne  to  zablokovalo  kluku  ..že ajaj     nechal  som to na druhí  den  rozobral som to  a  pozerám      bolo  to  fakt  ložisko   tu  klietku   z  ložiska  vylomilo  a  zablokovalo    cele ložisko   hneď som si  povedal    to  bude  čakanie  na ďalšie  ložiska a gufera  na  kluku  ....  ale po  cca dvoch  mesiacov   vyvolávania   a  zhanania   ložisk     som  objednal   nove  ložiska TNT aj s  guferami  za  necelých    35€   prve  mi  poslali  na  uplne  iný  typ  motora  ale  vymenili  mi  ich  za take  ake  mi  trebalo  takže paráda  došla  mi 86-tka  M4  tryska   keďže  svoju   povodnu  ktorá  bola   v  scootri  bola to  85-ka   som dal do  jedného  PGO 50ccm 2T  scootra  lebo  inú  som  nemal  a na  tej  šliapal  jak  zbesneti  a  farba  sviečky  bola tiež  dobra   a  85-ka sa  nedala   už  objednať  len  o  jedno  číslo   vetšia  proste  85-ky  sa  nevyrábali   len  80-82-84-86-88-90-92-94-96-98   a radšej  o  číslo  vetšiu  ako menšiu  no  ne  ?
      a  85-ka sa  nedala   už  objednať  len  o  jedno  číslo   vetšia  proste  85-ky  sa  nevyrábali   len  80-82-84-86-88-90-92-94-96-98   a radšej  o  číslo  vetšiu  ako menšiu  no  ne  ?  

, kontra  pružina Malossi ,triska  M4   86-ka , voditka  do  susedovho   scootra a aj valčeky   7,5g  S6
 , kontra  pružina Malossi ,triska  M4   86-ka , voditka  do  susedovho   scootra a aj valčeky   7,5g  S6
 druha   do  zásoby
  druha   do  zásoby  

vizera   podobne  ako  nejaka športova  HPC
  vizera   podobne  ako  nejaka športova  HPC       

tiež  menšia upráva  keďže  som dosť  pedant  a detailista
    tiež  menšia upráva  keďže  som dosť  pedant  a detailista    

i  z vrchu  trochu    obhrýzalo
  i  z vrchu  trochu    obhrýzalo   ale  prebehol  som  to   vodným     šmirgľom  a  dobre....   a  viem asi  od  čoho  to  tak urobilo  jak  zadrelo  ložisko  tam    tak  klietka  kus   pukla a  tie  úlomky  tam     urobili  šarapatu
   ale  prebehol  som  to   vodným     šmirgľom  a  dobre....   a  viem asi  od  čoho  to  tak urobilo  jak  zadrelo  ložisko  tam    tak  klietka  kus   pukla a  tie  úlomky  tam     urobili  šarapatu    
    kus  ešte pochodí a  pôjde  70-tka
    kus  ešte pochodí a  pôjde  70-tka  

a     +  dávanie  ložisk  a  kluki
    a     +  dávanie  ložisk  a  kluki    
 diki  Jani
    diki  Jani
 motor    som štartoval a  štartoval a nič proste kuknem sviečku  žiadna iskra  čo  to môže byť  si  vravím  pozerám  meram  kade  čo či  nikde niečo  není     odpojene   skúšal  som  druhe CDi  tiež nič a  potom ma  napadlo    pozriem  indučku   a kabel     otrhnuti  napajkoval  som ho a motor   na  prvý  šup  naštartoval      len som  nastavil   trocha  ešte  karb a všetko  tip  top
     motor    som štartoval a  štartoval a nič proste kuknem sviečku  žiadna iskra  čo  to môže byť  si  vravím  pozerám  meram  kade  čo či  nikde niečo  není     odpojene   skúšal  som  druhe CDi  tiež nič a  potom ma  napadlo    pozriem  indučku   a kabel     otrhnuti  napajkoval  som ho a motor   na  prvý  šup  naštartoval      len som  nastavil   trocha  ešte  karb a všetko  tip  top      

a     bol  to  čierny  silikón  nevidno  to  dobre  na  foto
     a     bol  to  čierny  silikón  nevidno  to  dobre  na  foto   

som  rad  že  aspoň  niekoho    tu   tento  môj  projekt  zaujíma  lebo   inak     len  sem  tam   paru  komentárov   mam  že  si     myslím  že  nato  ani  nikto  nepozerá
  som  rad  že  aspoň  niekoho    tu   tento  môj  projekt  zaujíma  lebo   inak     len  sem  tam   paru  komentárov   mam  že  si     myslím  že  nato  ani  nikto  nepozerá    

všetko
  všetko