Sent from my DEFY using Tapatalk
Moderátor: Moderators
Uz som Ta predbehol niekedy?!Martin_Atlantic napísal:Torquemada: ja ti poradim len kolko...ked mas 27rokov tak predpokladam ze nemas 60 ani 70kg...(mozno ano) no...preco toto pisem?? skuter s objemom motora 50kubcm je hracka pre deti ktore maju 50kg....ak sa na to posadis ty tak jednak budes vyzerat ze sedis na hracke a jednak nemozes vobec vraviet o pohodlnom jazdeny...dobre ak odhliadneme od toho ze ti je jedno ako to bude vyzerat tak este tych 5km do prace horkotazko...ale 20km?? nemas sancu. ak aj bude odblokovany tak viac ako 55km/h z toho nevytiahnes a bud z kopca alebo po cistej rovinke AK ti nebude fukat celne narazovy vietor.a takto jazdit po okreskach je dost nebezpecne. Viem o com hovorim.Mal som 50tku skutra a samozrejme na zaciatku vsetko pekne spokojny....ale po mesiaci ze..uups. pokym sa to rozbehlo na 47 alebo kolko tak to trvalo jak svina. a to mam necelych 60kg.
takze moja rada chod a sprav si vodicak...nie je to az take tazke...samozrejme ze to nieco stoji...ale za ten pocit pri jazde na velkom skutry alebo na motorke sa to oplati
k cene: 1500€ je dost slusna suma za to kupis 5,6 rocny Maxiskuter ktory ta dovezie a kludne aj dvoch hocikam.
Samozrejme kazdy je iny...ale pochybujem ze sa ti to bude pacit....
V inej teme pišešMartin_Atlantic napísal:.Mal som 50tku skutra a samozrejme na zaciatku vsetko pekne spokojny....ale po mesiaci ze..uups. pokym sa to rozbehlo na 47 alebo kolko tak to trvalo jak svina. a to mam necelych 60kg.
To je čina a pravdepodobne to bol 4T, tak áno potom to sedí čo si tu písal.... Ale značkový skúter npr. nieaky talian oproti čine a ešte k tomu 4T je veľmi veľký rozdiel ani by si neveril.... Tak najprv sa prevez na nieakom značkovom skútri a potom tu vypisuj pocity a skusenosti ako jazdi poldecák....Martin_Atlantic napísal:v 19 som mal 50tku skuter Adamoto Fighter....
to je samozrejme uplna chujovina. nemoze byt 125tka 4takt spolahlivejsi ako 50tka dvojtakt. hlavne ak sa bavime o cene 1500EURTorquemada napísal:No vidíte, a práve preto som napísal na fórum, ktoré sa zaoberá problematikou skútrov a vecí okolo toho, nikto mi nikdy nepovedal že 125-ky skútre sú lepšie a spoľahlivejšie ako 50-tky a za lacnejší peniaz, po tomto výroku začnem teda uvažovať že si to Ačko do leta spravím, pretože skúter v každom prípade chcem, a pokiaľ je pravdou to, že kúpim za menej peňazí lepšiu mašinu, tak do toho idem...toto mi predtým nikto nepovedal))