Prosba o radu pri kúpe približovadla

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Luthar
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
Skúter: Derbi GP1i 250

Re: Prosba o radu pri kúpe približovadla

#26 Príspevok od užívateľa Luthar » Pi Dec 02, 2011 12:44 am

To su co za kecy :-D

Sent from my DEFY using Tapatalk

Martin_Atlantic
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Nov 15, 2011 10:59 pm
Skúter: Aprilia Atlantic

#27 Príspevok od užívateľa Martin_Atlantic » Pi Dec 02, 2011 1:24 am

Adam: Tak kecy vravis...len preto ze som vyjadril svoj nazor? zatial som tu stretol samych normalnych ludi ktory vedia co je to slusne spravanie, ohladuplnost a etika ale pozeram ze neaky ten _ebil sa vsade najde...
tvoj skuter ti vytiahne 80tku?? je to mozne preco nie...napriek tomu si myslim ze 50tky su pre 15rocnych chalanov.
okrem ineho preco si chces robit Ackovy vodicak a mat Maxika ked mas taky "super" skuter s este suprovejsimi svetlami? :D

modreOKO
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)

#28 Príspevok od užívateľa modreOKO » Pi Dec 02, 2011 2:20 am

akoze sorry bratu , .. ale teraz si ma dostal .. tiez som za to a stym suhlasim ze som tu nasiel kopu skvelych ludi a serioznych .. ale totoco si ty napisal ide jedno proti druhemu , to ze mas svoj nazor je vporiadku, nikto ti ho neberie ale PRECO HO VNUCUJES NIEKOMU DRUHEMU ,??? Cahalnisko sam napisal ze CHCE 50tku , chce to ako "priblizovadlo" .. o čom svedčí aj tato tema a ak vies citat urcite sisi jej nazov precital, dalsia vec: hracka pre 15 rocnych ? .. zato ze ty mas velky autobus tazkopadny sa my "mensi" musime chytro schovat ? na fore si zopar dni a hras sa sa velkeho čáva, .. uvedom sa prosimta a opät ti vravim nevnucuj svoj nazor niekomu kto uz svoj nazor ma a to je ten, ze CHCE 50ccam ako PRIBLIZOVADLO, ktore mu sem-tam bude sluzit na nejaky vyletik po okoli v teplejsom pocasi .. ! 20km je nič , na svojom scootri ktory nie je z tych najväcsich odjazdim denne kludne aj vyse 100km a vpohode :) .. a vies kolko mam rokov ? .. nie o vela menej ako tu pise dotycny ktory si chce kupit seriovu 50tku a vpohode sa na tom vozit, ... prepac ze som sa tu takto vylial , ale to co si napisal ma fakt dostalo , si zjedol vsetku mudrost sveta ci co ? ..
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra

davtex
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
Skúter: Yamaha FZ6N

#29 Príspevok od užívateľa davtex » Pi Dec 02, 2011 2:57 am

modreOKO: ja pisem podobne ako Martin tak sa k tebe vyjadrim. Predpokladal som, ze si OP mysli, ze 50ccm je jedina moznost kvoli vodicaku, co je bezny omyl. Totizto za tie peniaze sa da spravit vodicak A + kupit vyssia kubatura. Navyse pise, ze nechce ziadny tuning, iba tankovat benzin a vozit sa. Jedina vyhoda 50ccm od 125ccm je snad to, ze treba robit vodicak. Na druhu stranu je to mozno vyhoda, pretoze s velkym vodicakom mozes v buducnosti spekulovat. Preco by si mal teda kupit 50ccm, ked 125ccm daleko lepsie odpoveda jeho poziadavkam?

PS
Nechapem, preco na Martina utocis. Ja s nim napr. vo vacsine veci suhlasim. Co keby si sa namiesto toho snazil vyvratit jeho argumenty a napisat svoje, preco by si mal OP kupit 50ccm namiesto 125ccm?

Moj dalsi argument: So 125 sa daj ist po okreske a prinajhorsom legalne po dialnici, s 250 sa da ist normalne aj po dialnici.
podpis som si este nenastavil

Torquemada
chodec
chodec
Dátum registrácie: Št Dec 01, 2011 3:12 pm
Skúter: neuvedený

#30 Príspevok od užívateľa Torquemada » Pi Dec 02, 2011 9:22 am

Nehádajte sa páni, podľa tejto diskusie, ktorá sa tuna vedie, som dospel k názoru, že si to musím najprv vyskúšať, musím si skúsiť 50ccm a potom budem vedieť či to bude stačiť, alebo si ten vodičák rozšírim a kúpim niečo väčšie, ako píše Martin_atlantic, nemám už 50kg, ale presne 2x toľko :) takže si to musím skúsiť, nikdy som na žiadnom skútri nesedel....ale vďaka za Vaše rady a názory.

Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

Re: Re: Prosba o radu pri kúpe približovadla

#31 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Dec 02, 2011 9:27 am

Martin_Atlantic napísal:Torquemada: ja ti poradim len kolko...ked mas 27rokov tak predpokladam ze nemas 60 ani 70kg...(mozno ano) no...preco toto pisem?? skuter s objemom motora 50kubcm je hracka pre deti ktore maju 50kg....ak sa na to posadis ty tak jednak budes vyzerat ze sedis na hracke a jednak nemozes vobec vraviet o pohodlnom jazdeny...dobre ak odhliadneme od toho ze ti je jedno ako to bude vyzerat tak este tych 5km do prace horkotazko...ale 20km?? nemas sancu. ak aj bude odblokovany tak viac ako 55km/h z toho nevytiahnes a bud z kopca alebo po cistej rovinke AK ti nebude fukat celne narazovy vietor.a takto jazdit po okreskach je dost nebezpecne. Viem o com hovorim.Mal som 50tku skutra a samozrejme na zaciatku vsetko pekne spokojny....ale po mesiaci ze..uups. pokym sa to rozbehlo na 47 alebo kolko tak to trvalo jak svina. a to mam necelych 60kg.
takze moja rada chod a sprav si vodicak...nie je to az take tazke...samozrejme ze to nieco stoji...ale za ten pocit pri jazde na velkom skutry alebo na motorke sa to oplati ;)
k cene: 1500€ je dost slusna suma za to kupis 5,6 rocny Maxiskuter ktory ta dovezie a kludne aj dvoch hocikam.
Samozrejme kazdy je iny...ale pochybujem ze sa ti to bude pacit....
Uz som Ta predbehol niekedy?! :-) asi nie ked hento pises.. :-)

P.S.
Nerob si zbytocne posmech z 50cc skutrov, zbytocne si pohnevas polovicu fora..

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk

Martin_Atlantic
motorkár
motorkár

#32 Príspevok od užívateľa Martin_Atlantic » Pi Dec 02, 2011 10:34 am

Davidian: nerobim.dobre zjavne som pouzil zly vyraz ale len preto aby som demonstroval podla mna nevhodnost takej to kubatury pre cloveka ktory moze mat viac za rovnaku cenu.1500 si myslim ze je slusny peniaz na to aby za to kupil 50tku.
Davtex: dakujem za podporu...presne tymto smerom ako pises som uberal svoj prispevok ;)
Modreoko: komu co vnucujem? Mas na mysli to ze som povedal svoj nazor kedze som mal 3rozne50tky?Ty inac normale chapes textom ktory je po slovensky? Par dny na fore?a?to znamena ze mam8rokov a jazdil som len na kolobezke?nechapem akym pravom sa do mna navazas.ja som s tebou husy nepasol,sa uvedom. len preto ze mas 100vky prispevkou ktore su Mozno tak duchaplne ako vase posledne?nie neviem kolko mas rokov lebo to pre mna nic neznamena.
Torquemada: prepac ze to tu musis citat a tymto sa ti ospravedlnujem za to, aj za mojho kolegu ktory uplne zbytocne spustil tuto bezduchu debatu.
Samozrejme,vyskusaj co najviac mozes a uvidis sam....

modreOKO
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)

#33 Príspevok od užívateľa modreOKO » Pi Dec 02, 2011 10:46 am

.. . :D
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#34 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Dec 02, 2011 11:09 am

Ale zas pozvoľný postup v kubatúre tiež nieje na škodu...(viď môj osobný prípad) akurát to o dosť drahšie, a je s tým aj trocha roboty lebo dačo pozhánať aby to stálo za to, následne to zas dobre predať aby si moc neprerobil,a samozrejme prepis tiež nieje najlacnejší....a tak . Ale ak nemáš istotu, že Ťa to bude baviť aj ako nejaký koníček a chceš to VÝHRADNEa len ako približovadlo po meste, tak OK aj poldecák má svoje čaro a hlavne je lacnejšia údržba aj PZP a tak celkovo...ale má to aj zopár nevýhod daných veľkosťou alebo skorej malosťou toho poldecáku. e to ľahšie prehliadnuteľné na ceste a tým spojené väčšie riziko alebo aj ľahšie ukradnuteľné z dôvodu malej hmotnosti a veľkosti a nemožnosť jazdiť po obchvatoch a pod dialničných cestách , A aj dajaký kopček je s tým problém zvládnuť aby človek držal krok a tempo a nebrzdil dopravu ...Je to na Tebe ako sa rozhodneš.Ale zabudni že na tom budete jazdiť dvaja.....leda že by ste boli obaja dajaké anorekxické postavy...normálny a priemerne rastený stredoeurópsky človek je rád ak sa na poldecáku odvezie sám....Ak píšeš že máš cca 100vku, tak to je vyslovene trápenie pre taký poldecák. To som spoznal z osobnej skúsenosti a to mám len cca 178cm a cca 83Kg. :beer:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

davtex
motorkár
motorkár

#35 Príspevok od užívateľa davtex » Pi Dec 02, 2011 12:54 pm

Vlady: pravda. Ja som na ROxovi chodil so 60 kilami a ked som zobral este 60 kilovu babu tak sa mi isla roztopit spojka.
Davidian: ty si to zle pochopil. Nikto si tu srandu z 50ccm nerobi. A teba mozem pouzit ako argument uz ked sme pri tom. Spocitaj si, kolko si do toho skutru dal penazi. Kolko namahy, usilia a nervov. Vela. Nehovorim, ze to je nutne zle, kedze su tu ludia, ktorych to bavi. Bavi ich sprtat sa v motore, vzdy nieco tunovat a podobne. Niekto iny na to enam cas, chut a ani financie a chce sa iba vozit.

Dodo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 22, 2011 2:25 pm
Skúter: Gilera Runner 50SP 2010

#36 Príspevok od užívateľa Dodo » Pi Dec 02, 2011 1:32 pm

je tu viac ludi na fore co uz nejaku tu dobu nemaju 15 rokov a aj napriek tomu jazdia poldecaky vratane mna a nemaju s tym najmensi problem..nie kazdy potrebuje cestou do prace trhat rychlostne rekordy a dotycny napisal ze do autoskoly sa mu nechce tak isto ako sa nechcelo aj mne tak nechapem co sa tu riesi..ja dokonca pouzivam runnera aj po okreskach pretoze nebyvam priamo v meste a taka moja cesta do skoly a spat alebo do prace predstavuje cca 40km a nikdy som neplakal ze idem pomaly, kto ma kvalitny skuter nema problem..bezproblemovo sa veziem so smiesnou spotrebou, rocne platim smiesnu poistku a to ze si niekto povie ze haha 50ccm mi je ukradnute..kto potrebuje vykon navyse nech si ho dopraje nech sa paci

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#37 Príspevok od užívateľa Mitko » Pi Dec 02, 2011 1:34 pm

Martin
Vlado je tu už nejaký ten čas a minimalne polka z tých 1600 postov čo má tak boli trefné a pomáhaju vela ludom čo majú nejasnosti v oblasti skutrov.
tak sa trošku treba kontrolovať...každe vozenie má pre každeho iné čaro.
chalan si tu urobil temu ohladom rady pri kupe skutra a už sa to klasika zvrhlo na osočovanie a už sa vyťahujú osobne spory ohladom veku a podobne.
takýmto štylom to bude už len o prispevkoch nováčikov a o osobných hádkach...

Martin_Atlantic
motorkár
motorkár

#38 Príspevok od užívateľa Martin_Atlantic » Pi Dec 02, 2011 1:53 pm

PROSIM vsetkych ktory este maju silne vnutorny pocit sa vyjadrit k mojmu prispevku v ktorom AKO TVRDITE nadavam na 50cc, vysmievam sa im a vsetkych ktory ich vlastia povazujem za najvacsich loserov a plujem im na ich hroby, aby mi napisali sukromnu spravu a prestali TU SPAMOVAT!
myslim ze toto nie je spravne mieto pre vase utoky na moju osobu...a ked mate velky problem kludne sa stretnime a porozpravajme na zivo!!!!

dakujem

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Dec 02, 2011 2:05 pm

Hlavne ak mozem aj ja trosku mudrovat, poznamenal by som par veci.
Zaklad je drzat sa toho co nas spaja, nie co nas rozlisuje. (myslim tym Dvojkolesove priblizovadla)
zacal by som vlastne v podstate fora, uz z nazvu je jasne, ze sa tu ludia zaoberaju tuningom skutrov. je teraz uplne jedno, akych. z toho celeho mi jasne vychadza, ze najvdacnejsie sa tunuju 50cc skutre, pretoze vsetok respekt k maxikom, viac ako nejaky vyfucik, vario, alebo nejaka custom optika, nie je zrovna domenou maxikovskej komunity, pretoze tito pani sa radsej vozia a smeju sa nam tunerom 50tiek, ako nam to nejde, akoby mali denne rozoberat skuter a nieco na tom menit. Ale napriek tomu, sem na nase forum chodia a pokial vedia poradit, poradia pripadne sa podelia o skusenost, ktora moze byt aj relevantna k teme. Cize riesime veci, ktore nas spajaju. Najdu sa aj taki, ktori pridu na scooter-tuning forum, kde je zakonite komunita ludi, ktoru tuning skutrov spaja, a zacne ich zalubu odsudzovat, pripadne sa k nej vyjadrovat nie vzdy primerane. Nechcem sa nikoho dotknut, len mi to tak pride niekedy smiesne.
Treba si potom vediet aj rozlisit ludi ktori sem chodia, niektori beru skuter len ako prechodnu zalezitost, kym im peniaze alebo vek, ci vodicak dovolia nieco silnejsie. Potom su tu ludia, ktori teda na nieco silnejsie presedlali, ale zacinali pri skutroch a radi sa sem vracaju, lebo ich nieco s forkom spaja. No a potom su tu ludia, ktori sa rozhodli svoj skuter tunovat preto, lebo ich to bavi a je to ich zaluba, povedal by som, ze je asi najpocetnejsia (mozno sa mylim). Ja osobne mam auto co to som na nom potunoval, ale nebavilo ma to a islo to zbytocne do penazi, vodicak na motorku ma vobec nelaka (mozno to bude vekom, a uz som sa vyblbol inym sposobom), a skuter som si kupil lebo ma to vozitko ako take oslovilo, a ked som sa dozvedel o moznostiach tuningu a uprav, tak ma to proste chytilo. Ved pozri si moju temu, ked chces.
Beriem vsetky mozne Tvoje argumenty, aj nazory, len v prvom rade si treba uvedomit, ze ked niekto napise na toto forko, ze chce poradit s kupou skutra, viac menej moze ocakavat nazory z radov tych 3 vyssie spomenutych ako by som to nazval "skupiniek" tejto komunity. Kazda si bude asi hajit ten svoj nazor, ktory zastupuje takpovediac ta kategoria. Samozrejme, niektorych je mozne zaradit aj do viacerych naraz. Ale tak nechcem to komplikovat.
Poviem Ti, da sa aj z malej 50ky, spravit plnohodnotneho ucastnika cestnej premavky, len si treba dopredu ujasnit, ci sa tomu ktoremu cloveku do toho chciet. Mozno az potom prispiet na forum. Napriklad ja osobne som sem prispel az potom, ked som mal nahodeny "prvy tuning", dovtedy som mal pocit, ze sem este nepatrim, ale tak to je uz na kazdom, tento nazor rozhodne nechcem nikomu vnucovat. Ale tak nejdem Vas tu uz dalej nudit mojimi "mudrostami z krabicky" musim dalej pracovat, lebo nebude cash na tuning.. :)

edit: ved normalne diskutujeme, mas pocit, ze na Teba niekto utocil? Kazdy napisal svoj nazor, mozno len razne, a aj to nie na Teba ako osobu, ale skor by som povedal, ze na margo Tvojich prispevkov.

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#40 Príspevok od užívateľa Mitko » Pi Dec 02, 2011 2:15 pm

Naživo...:)
radšej nechci...:)
si ma rozosmial....ale berem to, ja som bol tiež taký, ked som bol mladý....:)
o spam sa Ty netráp, ked bude treba David to premaže....

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#41 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Dec 02, 2011 2:22 pm

ved pohodka, nic sa nedeje, mozno sme mali niektori pocit, ze sa martin vyjadril povysenecky a odsudzujuco, tak to vysvetlil ako to myslel, a vsetci sa pochopili, a nic sa nedeje, a na jar sa pojdeme vsetci spolu vozit, ci?
:)

davtex
motorkár
motorkár

#42 Príspevok od užívateľa davtex » Pi Dec 02, 2011 2:28 pm

Davidian: no vsak snad o to tu ide, ze toto je forum a kazdy si napise svoj nazor a OP sa podla argumentov rozhodne. Zial, niektori(ty nie) tu odporucanie hocicoho ineho ako 50ccm beru ako osobnu urazku, alebo aspon to tak vyzera. Ja osobne skuter uz nemam a rad sa tu vzdy vraciam, pretoze skutre ma vzdy zaujimaju. Tiez je pravda, ze na tomto fore je majitelov maxikov pomenej, co si ja osobne spajam s tym, ze maxiky sa tolko netuninguju. Preto je pochopitelne, ze vacsina ludi stat za svojim, tj. 50ccm. Zial, vhodnejsie forum neexistuje. Je tu este motoride, no ziadat tam o pomoc s vyberom motorky je hroza pri motorkach, nie to este pri skutroch. Je to ako radit sa na fore Opel o kupe auta. Netreba sa cudovat, ze 90% diskuterov odporuci Opel, aj ked mozno pre konkretneho cloveka chybne.

Blizsie k teme: OP sa vyjadril, ze tuningovat to nechce. A hned prve prispevky boli o tom, ze Piaggio je lepsie pretoze......sa lepsie tuninguje. Co je hlavna pricina tuningu 50ccm? Nedostatok vykonu. A co je najlepsi tuning? Vyssi objem. To je fakt, nie nazor. Ostatny tuning su viac-menej vyhodene peniaze, pretoze tuning malokedy prida na hodnote a ked uz, tak iba zlomok ceny. To by tu mali vediet vsetci a musi to uznat aj ten najzarytejsi 50ccm skutrista. Ja jazdim kratko, no poskusal som hocico od 50ccm po 1000ccm a viem, ze kazdemu padne nieco ine. Skusal som niekolko 125/150ccm a viem, ze to nie je taka sranda ako 50ccm, no uzitkova hodnota je vyssia - a uzitkova hodnota je to, co OP chce.

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Dec 02, 2011 2:32 pm

no s tuningom to mas ako s frajerkou.. :) trapis sa s nou, uzivas si ju, investujes do nej city, peniaze, cas a namahu/snahu.. len ked ta raz opusti, bol by si blazon, keby si to vsetko lutoval, lebo to je nenavratne.. :) teda nie uplne rovnake, skuter mozes predat, dokonca aj burany :)

davtex
motorkár
motorkár

#44 Príspevok od užívateľa davtex » Pi Dec 02, 2011 2:52 pm

Davidian: tak ale naco minat vela penazi na frajerku, ked si mozem najst inu, ktora menej zere a da mi viac :D

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#45 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Dec 02, 2011 2:59 pm

tak si vypocitavy!! :) lebo ked ju milujes, niet co riesit! zalezi od toho, co ches..

Damo555
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa Damo555 » Pi Dec 02, 2011 5:04 pm

Martin_Atlantic napísal:.Mal som 50tku skutra a samozrejme na zaciatku vsetko pekne spokojny....ale po mesiaci ze..uups. pokym sa to rozbehlo na 47 alebo kolko tak to trvalo jak svina. a to mam necelych 60kg.
V inej teme pišeš
Martin_Atlantic napísal:v 19 som mal 50tku skuter Adamoto Fighter....
To je čina a pravdepodobne to bol 4T, tak áno potom to sedí čo si tu písal.... Ale značkový skúter npr. nieaky talian oproti čine a ešte k tomu 4T je veľmi veľký rozdiel ani by si neveril.... Tak najprv sa prevez na nieakom značkovom skútri a potom tu vypisuj pocity a skusenosti ako jazdi poldecák....
Obrázok
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad

bezoadam
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
Skúter: Gilera runner sp50

#47 Príspevok od užívateľa bezoadam » Pi Dec 02, 2011 5:36 pm

cauko.. ja som mal tiez presne taku istu dilemu .. mal som rozpocet 1500 euro a chcel som si vybrat medzi aeroxom, SR, nrg alebo runner.. nakoniec som zvolil jazdeneho runera.. a tie do dal damo tak ten prvý aerox sa mi zda ze som ho uz videl ale iny majitel a ta posledna gilera runner tam uz je pol roka..
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#48 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Dec 02, 2011 7:30 pm

Torquemada napísal:No vidíte, a práve preto som napísal na fórum, ktoré sa zaoberá problematikou skútrov a vecí okolo toho, nikto mi nikdy nepovedal že 125-ky skútre sú lepšie a spoľahlivejšie ako 50-tky a za lacnejší peniaz, po tomto výroku začnem teda uvažovať že si to Ačko do leta spravím, pretože skúter v každom prípade chcem, a pokiaľ je pravdou to, že kúpim za menej peňazí lepšiu mašinu, tak do toho idem...toto mi predtým nikto nepovedal :o))
to je samozrejme uplna chujovina. nemoze byt 125tka 4takt spolahlivejsi ako 50tka dvojtakt. hlavne ak sa bavime o cene 1500EUR

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#49 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Dec 02, 2011 7:37 pm

neviem co tu melete o 125tkach ked v prvom prispevku mate zadane ze to musi byt 50tka

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#50 Príspevok od užívateľa rspeed » Pi Dec 02, 2011 8:38 pm

... aj ja prestavam chapat niektore prispevky - pivinne si kazdy precitajte nazov fora a trochu si ho rozanalizujte ... scooter - tuning - forum o ladeni scotov - samozrejme s Davidom suhlasim ... okrem toho 2T poldecak je super hracka a vyjazd na zraz bol super ulet ... a to ze sa novacikovia nevedia spravat - to je proste tak ... osobne som mal v garazi aj tento rok niekolko roznych maxikov(na servis) a pri kazdom som sa modlil aby uz vypadli - strasne mi zavadzali,nehovoriac o manipulacii ... koli 5 km denne a sem tam 20km si drzat doma autobus je nezmysel ... takze sa tie priklanam k nazoru Vladyho vyskusat poldecak,naucit sa servisovat a nasledne pouvazovat nad prechodom na vacsiu kubaturu - co moze skoncit aj jogurtom ...

PS: Martin_Atlantic - asi ta este nedal dolu neaký nasrdený poldecak :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"