Vitám,vitám..

vrelá vďaka.
Neuveríš,ale akurát dnes som tam bol, pán K. nechápal ako môže ísť GP len 45-50,vravel, že on predáva GP-čka,ktoré su tiež blokované ale aj blokované idú 75-80km/h.
Všetko som mu vysvetlil,povedal,že tá sada určite pomôže,ak nie,budem musieť kúpiť odblokované CPI, objednal som aj Piston Stopper. Vravel,že ak chcem vymení mi to. Že v sade sa nachádza to koleno,tryska,a nevie čo ešte. Vraj do konca týždňa ju bude mať(cena cca 50-55€).Aj niekde volal,zisťoval to podľa VIN,ta uvidíme,čo s tým spravíme.
Na fórum som sa registroval až teraz,keďže som doteraz mal len enduro a cestné motorky,síce na začiatku aj Simson Enduro,ale ten sem moc nepatrí,tak zatim vďaka.
...už tú sadu mám, bolo tam len trošku kratšie koleno výfuku, tryska a tesnenia pod vyfuk a medzi vyfuk a koleno.Všetko som zamontoval, aj ked s menšim ostychom,že som dokopy len za o 5cm kratšie koleno dal 60eur, trysku som tam mal nejaku 46 a dal som tu zo sady 55...skuter som zmontoval dokopy,lebo na variatore som ziadny kruzok ani podlozku,ani ziadny vybezok z neho nenasiel, tak som ho ani nerozoberal, nemalo by tam byt nic,som zvedavy ci to pomoze,ak nie budem musiet asi objednat neblokovane CDI,,,lebo ozaj netuším v čom inom to môže byť:(
čaffte,,,no nakoniec som ten variátor rozobral,lebo mi nedal pokoj:P...vyrobil som si piston stopper a zhodil som ho...ale zial bohu tam nebolo nic...variator bol krasne vylesteny od okraja po okraj, ziadna stopa na nom nebola...vsetko tam bolo ok,,,aj tie voditka variatoru boli ok,ako nove, valceky mam tam malossi 4,8g,takziet neboli osuchane ani hranate...tak neviem..ziadnu restrikciu tam uz nemam..kratisie koleno vyfuku je...aj 55tryska je...tkz by to malo fachcat...uvidime ked zijde sneh...potom to oskusam...myslite ze by mohol byt moj CPI blokovany aj elektronicky(CDI)??