Potrebujem pomoc
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jak jeden??? na každom sú dva ! jeden je na pomer benzínu a vzduchu teda bohatosť a druhý býva pod šúpatkom a je vlastne doraz a jeho priťahovaním teda šroubovaním donútra sa dvíha šúpatko a teda zvyšujú otáčky a naopak a na 4 taktoch býva nie pod šúpatkom (lebo na nich je šúpatko ovládané podtlakom cez takú gumovú membránu) ale tam ako je ovládaná klapka od plynového lanka a teda takisto dorazový šroub ako na starých autách napr. š 100 a pod ale to si málokto už pamätá lebo napr. š120 to už tak nemali.A okrem toho vela ludí si myslí že ak majú malé volnobežné otáčky tak majú bohatú alebo chudobnú zmes ale to nemusí tak byť . ono tie dva šrouby sa síce ovplyvňujú ale treba rozlišovať či potrebujem len zdvihnúť volnobeh alebo aj upraviť bohatosť zmesy.Na správne nastavenie len tak od oka treba mať prax a cvik a šťastie. :roll:Alebo si treba prečítať postup ako sa to robí. Stačí na to nejaká stará kniha o údržbe automobilov alebo opravárenská príručka tam to býva popísané a v podstate karbec jak karbec. Alebo kniha od nejakého motorbicykla....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
pod šúpatkom sa práve že stavajú volnobežné otáčky bohatosť zmesy je kúsok vedla tuším nalavo... ale istý si niesom. a trysku treba z nej zbrúsiť alebo odrezať alebo dať osústružiť tú rozšírenú hlavu ako je zárezu na šroubovák až na priemer cca 4,9mm aby to bolo o chlp menšie ako je vnútorný priemer závitu aby sa to tam dalo dovnútra zašroubovať.Aj ja som to tak upravoval a aj sa to dakde preberalo neviem či tu alebo na čínskom scooter fóre aj obrázčok bol nakreslený....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
skús lahšie valčeky... ale môze to byť aj tá tryska. ja som po výmene karbeca a open filtra nechal malú trysku a bez sytiča som sa ani nepohol. trysku som vymenil za väčšiu a v pohode. a bolo jedno či bol studený alebo zohriaty. treba len skúšaťDarkSVK napísal:no podla mna to zas nemozu byt valceky dal som ich dost lahsie a este vyskusam na 6.2.uvidim.
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
pripadne netraba sa v tom rypatqyxza napísal:skús lahšie valčeky... ale môze to byť aj tá tryska. ja som po výmene karbeca a open filtra nechal malú trysku a bez sytiča som sa ani nepohol. trysku som vymenil za väčšiu a v pohode. a bolo jedno či bol studený alebo zohriaty. treba len skúšaťDarkSVK napísal:no podla mna to zas nemozu byt valceky dal som ich dost lahsie a este vyskusam na 6.2.uvidim.

No tak potom sudruzi z Francie urobili niekde chybu, alebo ten srob na bohatost neviem najstVLADY napísal:Jak jeden??? na každom sú dva ! jeden je na pomer benzínu a vzduchu teda bohatosť a druhý býva pod šúpatkom a je vlastne doraz a jeho priťahovaním teda šroubovaním donútra sa dvíha šúpatko a teda zvyšujú otáčky....

Sem som hodil nieco o karbikochVLADY napísal:Alebo si treba prečítať postup ako sa to robí. Stačí na to nejaká stará kniha o údržbe automobilov alebo opravárenská príručka tam to býva popísané a v podstate karbec jak karbec. Alebo kniha od nejakého motorbicykla....
http://data1.edisk.cz/stahni/30553/1-Ka ... .16MB.html
mrkni sem, sme to tam riesili...ja uz ju mam aj zbrusenu, len musim odfotit ked bude cas...origo tryska sa da objednat v cechach u ondra (praha)..DarkSVK napísal:a viete mi niekto poradit kde zozenem vecsiu trisku??skoro ziadna tam nepasuje
Naposledy upravil/-a tottito v Št Dec 07, 2006 7:54 pm, upravené celkom 1 krát.