Moderátor: Moderators
VLADY napísal:No ja len aby si nebol moc smutný, ale na KYMCO nieje v ponuke nejak moc tuningových vecí...
ti poriadne premeriava tacho...donmartin22 napísal:VLADY napísal:No ja len aby si nebol moc smutný, ale na KYMCO nieje v ponuke nejak moc tuningových vecí...
www.duefratelli.sk Tato firma ponuka 70ccm valce pre4taktne motory(na kymco agility 50 70 ccm kit stoji 5000+2000sk za montaz.Mam to namontovane a skuter mi slape vyse 90-citit ze xce viac ale vario a vyfuck nepustia
už naň šetrím, cena je iba 26.000,- Skdonmartin22 napísal:Nitro v tom cinanovi nemas?
urob si doma...slahackove bombicky a ficisscrat napísal:už naň šetrím, cena je iba 26.000,- Skdonmartin22 napísal:Nitro v tom cinanovi nemas?
je to pekné ale najvacsie obavy mám z toho, že nitro vyžaduje aby bolo dávkovanie zopnuté až ked motor beží vo vysok. otáčkach. Je 8000rpm dosť? Ďalšia vec, že origo hlava s vačkou a ventilmi zvládne tak max. 10000rpm. Ak by sa použila športová hlava s tvrdš. pružinami na ventiloch a s ostrou vačkou je hranica posunutá do max 12500rpm, ale ani to asi nebude moc dostačujúce.geetee napísal:hlavne treba urobit Tzv. mokry system, aby davkovalo aj palivo navise nech mas mensiu sancu ze prepalis piest. no co som cital o tom, tak treba nastavovat velmi malo od zaciatku, lebo jedni borci tam striekali hned od zaciatku vela a po 50km prepalili ventily.
ja tiey nieco take mam v plane, pripadne ak sa mi nieco new podari yistit tak dam urcite vediet
PS moderatori, robime OT, tak to presunte do new temi
pizdovina na entú. potrebuješ vytvoriť hmlovinu a nie benzín s bublinkami...donmartin22 napísal:do flase na slahacku dat 0,3 litra benzinu,vpustit cez bombicku NO2 a vyvod dat do priruby na valec...nenesiem zodpovednost za skody ci uz na majetku alebo na zdravi