KYMCO AGILITY 50

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#51 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Aug 10, 2006 8:01 pm

Väčšina ludí nemá rada ak sa im kuká na ruky pri robote, ja tiež nie ak niekomu dačo robím a na mna kuká tak sa mi to moc nelúbi.Takže možno Ti to nedovolia ale záleží od mechoša a hlavne sa popýtaj čo a ako. za to nič nedáš. 8) A hlavne nenápadne... 8)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#52 Príspevok od užívateľa kika » Št Aug 10, 2006 11:32 pm

myslim ze ten kit co tu spominas je len pomenovanie pre zvysenie vykonu tvojho skutrika, cize odstranenie restrikcii, aj na keewayoch to niektori volaju kit, ale su to restrikcie a hlavne je ze tvojmu skutru by to malo pomoct :wink:
podpis som si este nenastavil

megalomaniax

#53 Príspevok od užívateľa megalomaniax » Pi Aug 11, 2006 12:48 am

Jasne vlady, sa budem snazit byt inflagranty ci ako sa tomu vravi 8) ..no ja neviem kika..ale podla predajcu a ich spravania to vyzera celkom nadejne, teda ze mi mozno fakt daju nejaky ten balicek hoci uz len valceky keby mi aspon dali..no neviem nexcem zakriknut..ale ked som kupoval tak mi vraveli ze iba pri tom je uz v cene balik na zvysenie aj ked necakam ze to bude 70ccm valec..to nie:)

donmartin22

KYMCO TUNING

#54 Príspevok od užívateľa donmartin22 » Ne Nov 12, 2006 9:28 pm

VLADY napísal::D No ja len aby si nebol moc smutný, ale na KYMCO nieje v ponuke nejak moc tuningových vecí... :(

www.duefratelli.sk Tato firma ponuka 70ccm valce pre4taktne motory(na kymco agility 50 70 ccm kit stoji 5000+2000sk za montaz.Mam to namontovane a skuter mi slape vyse 90-citit ze xce viac ale vario a vyfuck nepustia

scrat

Re: KYMCO TUNING

#55 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Nov 12, 2006 10:33 pm

donmartin22 napísal:
VLADY napísal::D No ja len aby si nebol moc smutný, ale na KYMCO nieje v ponuke nejak moc tuningových vecí... :(

www.duefratelli.sk Tato firma ponuka 70ccm valce pre4taktne motory(na kymco agility 50 70 ccm kit stoji 5000+2000sk za montaz.Mam to namontovane a skuter mi slape vyse 90-citit ze xce viac ale vario a vyfuck nepustia
ti poriadne premeriava tacho...

donmartin22

Len tak...

#56 Príspevok od užívateľa donmartin22 » Ne Dec 10, 2006 6:18 pm

Nitro v tom cinanovi nemas? :wink:

scrat

Re: Len tak...

#57 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Dec 10, 2006 10:02 pm

donmartin22 napísal:Nitro v tom cinanovi nemas? :wink:
už naň šetrím, cena je iba 26.000,- Sk :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

Re: Len tak...

#58 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Dec 10, 2006 11:12 pm

scrat napísal:
donmartin22 napísal:Nitro v tom cinanovi nemas? :wink:
už naň šetrím, cena je iba 26.000,- Sk :)
urob si doma...slahackove bombicky a ficis 8)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

geetee

#59 Príspevok od užívateľa geetee » Po Dec 11, 2006 9:39 am

tlakovu flasu, ventil, nejake hadice, soleidovy ventil a ficis kamo s rozpoctom do 5000sk

scrat

#61 Príspevok od užívateľa scrat » Po Dec 11, 2006 11:59 am

Kedže som robil akvaristiku, flašu na co2 mám, redukčák tiež, elektromagnetický ventil (pravdepodobne ten soleid s rele) je vec do 1000,-, len ako to pripojiť a nastaviť?

geetee

#62 Príspevok od užívateľa geetee » Po Dec 11, 2006 12:18 pm

hlavne treba urobit Tzv. mokry system, aby davkovalo aj palivo navise nech mas mensiu sancu ze prepalis piest. no co som cital o tom, tak treba nastavovat velmi malo od zaciatku, lebo jedni borci tam striekali hned od zaciatku vela a po 50km prepalili ventily.
ja tiey nieco take mam v plane, pripadne ak sa mi nieco new podari yistit tak dam urcite vediet

PS moderatori, robime OT, tak to presunte do new temi

geetee

#63 Príspevok od užívateľa geetee » Po Dec 11, 2006 12:20 pm

Crossbiker napísal:
VLADY napísal:A si pokukal tuning shopy tu na NETE lebo ja som na GD našiel len 2x varec a raz výfuck... :shock:
ja na ARN ani to :(
daj vzhladat v googly GY6 (to je ten motor) je nan 4ventil hlava kit do 210ccm, vacky, vario..............aj nejake turbo ci co to tam je

scrat

#64 Príspevok od užívateľa scrat » Po Dec 11, 2006 3:08 pm

geetee napísal:hlavne treba urobit Tzv. mokry system, aby davkovalo aj palivo navise nech mas mensiu sancu ze prepalis piest. no co som cital o tom, tak treba nastavovat velmi malo od zaciatku, lebo jedni borci tam striekali hned od zaciatku vela a po 50km prepalili ventily.
ja tiey nieco take mam v plane, pripadne ak sa mi nieco new podari yistit tak dam urcite vediet

PS moderatori, robime OT, tak to presunte do new temi
je to pekné ale najvacsie obavy mám z toho, že nitro vyžaduje aby bolo dávkovanie zopnuté až ked motor beží vo vysok. otáčkach. Je 8000rpm dosť? Ďalšia vec, že origo hlava s vačkou a ventilmi zvládne tak max. 10000rpm. Ak by sa použila športová hlava s tvrdš. pružinami na ventiloch a s ostrou vačkou je hranica posunutá do max 12500rpm, ale ani to asi nebude moc dostačujúce.

donmartin22

navod na nitro

#66 Príspevok od užívateľa donmartin22 » So Dec 23, 2006 12:49 pm

do flase na slahacku dat 0,3 litra benzinu,vpustit cez bombicku NO2 a vyvod dat do priruby na valec...nenesiem zodpovednost za skody ci uz na majetku alebo na zdravi

scrat

Re: navod na nitro

#67 Príspevok od užívateľa scrat » So Dec 23, 2006 1:07 pm

donmartin22 napísal:do flase na slahacku dat 0,3 litra benzinu,vpustit cez bombicku NO2 a vyvod dat do priruby na valec...nenesiem zodpovednost za skody ci uz na majetku alebo na zdravi
pizdovina na entú. potrebuješ vytvoriť hmlovinu a nie benzín s bublinkami...

pri minibike a motokarach sa bežne využiva dry nitro system (suché nitro) kt. je vstrekované z malej bombičky do vzduch. filtra. Nárast výkonu 10-15% podla množstva.Obrázok

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#68 Príspevok od užívateľa dr.snake » So Dec 23, 2006 1:38 pm

narast vykonu 10-15% je NIC...ak mam kit za 4000sk a 10ps a nitro ma bude stat cca "dost" tak dolozim tie prachy a mam kit co ma 14ps t.j. 30% narast vykonu a bez rizika...furt riesite imaginarne veci ktore ti prinesu len mnohohodinove sranie sa v skutry,neisty vykon a slabu trvanlivost.nitro sa dava uz do stroja vyspikovaneho ako jedna z poslednych moznosti zvysenia vykonu a nie do nejakej rakoviny za 20litrov kde kluka neznesie ani 12000ot..... :D
podpis som si este nenastavil

scrat

#69 Príspevok od užívateľa scrat » So Dec 23, 2006 2:08 pm

no jo, lajbavých bude nitro stáť naozaj vela a sklamanie bude o to vacsie. Na obrazku je vsak sada kt. stojí do 1000,- ale vyrobiť sa dá za 400,- a to je menej ako Malossi valčeky :idea: Ten tvoj uvádzaný motor s výkonom 14PS bude mať na brzde maximálne 12PS pretože približne 20% sa stráca v prevodoch a nitro je jedna z možností ako tuto stratu vynahradiť. Keby si podrobnejšie naštudoval problematiku okolo nitra zistil by si, že v pomere: cena, riziko vs. výkon je nitro najlepšou volbou. Ak sa vsak nájde blázok kt. sa rozhodne bez patričnej upravy získať nitrom 30% a viac výkonu, je viac než pravdepodobné, že motor zahučí...

btw. nejde o nič prevratné, takto sa tunilo za komančovObrázok

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#70 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » So Dec 23, 2006 8:00 pm

Kua nitro na pinčli, to je best foto !!!
Nemáš foto celého vytuneného pinčla?
Tak už zasa nič.

janykaj

#71 Príspevok od užívateľa janykaj » Ne Mar 11, 2007 4:37 pm

Tuning a náhradné diely www.scootland.sk

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"