jako naneska mám dosť ...

no rekapitulácia vymenil som chalanovi z NR (ani neviem či je na fore) válec prišiel z erY-m a Kuko-m naštartovalinechali povrčať trochu rozjazdili a išly na kofolu ešte z jedným chalanom na MZ (kto si ma pamätá ked som bol v BA tak viete ktorý vtedy čo sme šli na vyhliadku do rakúska ako bol Moto salón) odtial že idú ešte natankovať a pôjdu už domov tak sme prišly na pumpu.
Bol tam nejaký maník na Burgmane z BA značkou tak sme sa mu z erYm hned prihovorily povedali o zraze o fóre a tak,
odtial že ideme ich ešte vykopnúť smer NR, rozhodli sa ísť cez Pastuchov tak že idem svami hore na kopec trochu si zajazdiť na tých serpentínach tak si to nakladám hore aj s erYm a tým MZťákom zastavíme tam na odpočívadle čakáme ich no a ich nikde stále tak erY že idem ich pozreť a zachvílu sa vráti že remeň mu strelil (tomu neznámemu čo som menil válec), tak ideme tam dám dole dekel z varia no a remen pekne roztrhaný obzerám sa okolo seba pozri tam je skládka odpadu možno tam bude najký kábel alebo drôt hladáme a nič až na tie staré drevenné okná zo žalúziami !
tak sme odrezali z troch šnúrky tie na vyťahovanie hore dole žalúzii zviazali dokopy no a ta lepšia časť odtial sme to ťahali kumne do garáže cca 5-7km

(áno viem motorky sa nemôžu ťahať ale ked my s kamošom to máme už natrénované zopár krát)

tak skúter je umňa Kuko zobral toho chalana do NR a zháňa sa remeň na chinu 4T 50cc resp. už 80cc s 10´´ kolesami to bude asi krátky blok rozmer 18-30-669 ten jediný kúsok zostal z remena vkuse aspon som si číslo odfotil