(teda za nalepenie)
 (teda za nalepenie) 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderátor: Moderators

(teda za nalepenie)
 (teda za nalepenie) 

Pred hodinou som išiel okolo, a videl som to tam na asfalte postriekané....aj ma napadlo dačo také že sa tam stalo. Už tam nejakí ľudia zapalovali sviečky pri ceste....ono takéto sa tam stalo aj minulý rok...len o zastávku skorej.SnoopyBA napísal:Nechapem tychto ludi.....dnes v noci na Ruzinovskej ulici zabil motorkar chodkinu lebo siel "vraj" 150 km/h..

. A je ich dosť, čo si to z križovatky smerom ku konečnej štartujú jak na závodnej dráhe mám to cez okno zo spálne zmapované.
 . A je ich dosť, čo si to z križovatky smerom ku konečnej štartujú jak na závodnej dráhe mám to cez okno zo spálne zmapované. 

my sme boli s Matom trosku pojazdit u nasich zapadnych susedov aj u nas
 my sme boli s Matom trosku pojazdit u nasich zapadnych susedov aj u nas  , pozriet luthara a tak.. Dnes tachometrovych 98 km/h s vetrom v chrbte a viac ani bohovi..
, pozriet luthara a tak.. Dnes tachometrovych 98 km/h s vetrom v chrbte a viac ani bohovi.. 

a v pondelok ráno idem na spoplatnenú cestu, tak zápal priedušiek nezápal priedušiek, dal som si hore dole stovečku.
 a v pondelok ráno idem na spoplatnenú cestu, tak zápal priedušiek nezápal priedušiek, dal som si hore dole stovečku.

Malossi Multivar - Vision 110 4TSnoopyBA napísal:Vies o nejakom konkretnejsom? (link) predsa len si skusenejsi ako ja a ja by som to hladal na nete ako stratenu dusu

Ze ja sa nemam ako dostat dovnutra mu asi nedoslo.
  Ze ja sa nemam ako dostat dovnutra mu asi nedoslo.

no rekapitulácia vymenil som chalanovi z NR (ani neviem či je na fore) válec prišiel z erY-m a Kuko-m naštartovalinechali povrčať trochu rozjazdili a išly na kofolu ešte z jedným chalanom na MZ (kto si ma pamätá ked som bol v BA tak viete ktorý vtedy čo sme šli na vyhliadku do rakúska ako bol Moto salón) odtial že idú ešte natankovať a pôjdu už domov tak sme prišly na pumpu.
 no rekapitulácia vymenil som chalanovi z NR (ani neviem či je na fore) válec prišiel z erY-m a Kuko-m naštartovalinechali povrčať trochu rozjazdili a išly na kofolu ešte z jedným chalanom na MZ (kto si ma pamätá ked som bol v BA tak viete ktorý vtedy čo sme šli na vyhliadku do rakúska ako bol Moto salón) odtial že idú ešte natankovať a pôjdu už domov tak sme prišly na pumpu. 

(áno viem motorky sa nemôžu ťahať ale ked my s kamošom to máme už natrénované zopár krát)
 (áno viem motorky sa nemôžu ťahať ale ked my s kamošom to máme už natrénované zopár krát)