Mam piaggio NRG 50-1999 -menil som 2ložiska v prevodovke a jedno na kartri.Ale hukot z prevodovky nadalej počuť.Môže to robiť ihličkove ložisko polremenice?

Moderátor: Moderators
Toto si dam asi zaramovat!!theruck napísal:mas pocit ze si na fore zaoberajucom sa vestenim? nemas za co.
ale ajtak ti poradim
vzdy ked budes mat v zivote otazku na ktoru je mozna odpoved ano alebo nie tak si skus premysliet co by si urobil v pripade ano a co v pripade nie
usetris tym kopec casu cakania na odpoved pripadne citanim 50tich odpovedi v ktorych polovica bude ano a polovica nie.
ak mas otazku ohladom funkcionality loziska ako takeho a chces sa nieco dozvediet ako to funguje tak preformuluj otazku a mozno ked ju preformulujes a zadas do vyhladavaca (to je ten slavny google) tak aj najdes kopec odpovedi na otazky ktore si este ani nepolozil.
ale na druhej strane chapem ze jednoduchsie sa javi moznost polozit otazku a tvarit sa ze problem sa uz niekde riesi. je to typicky pristup pre mlade jedince kedy sa aj s tym najprimitivnejsim problemom obracaju na rodicov alebo ine starsie/skusenejsie osoby. teda neviem ci mas naozaj 45 ako mas v profile ale ked mas tak je ti snad jasne ze otazky zvuku cez pisanie a otazky obrazu cez pocuvanie nevyriesis
ondrej144 napísal:Nazdar.
Mam piaggio NRG 50-1999 -menil som 2ložiska v prevodovke a jedno na kartri.Ale hukot z prevodovky nadalej počuť.Môže to robiť ihličkove ložisko polremenice?Dakujem
edit 25.7.ondrej144 napísal:Skuter mam cca rok.Hned som menil olej a ten bol speneny, ale nevidel som ziadne ulomky.Myslite si,že penu mohli spôsobit rozpadnute mosadzne puzdra?(na prach)Teraz pri rozoberani v prevodovke nič nebolo,len olej.Vôla medzi hriadelkou(jednu som pozeral) a ulozenim je viac,jak nejake desatiny,myslel som,že to ma tak byť.Skusim pozriet na nete,či tam nemaju byť predsa len puzdra.Podložky na medzihriadelke mam..
Teraz som tlačil scooter od braničky do garaže,a už pri tlačení počuť hrkotanie od zadného kolesa-brzda je kotuč a doštičky boli menene.Variator je tiež nový.
Na uvedenej stranke -podla typu vyr.čísla - nevidno,že by tam mali byť nejaké puzdra---čislo 6 ---ja mam namiesto toho ložisko,ktoré je v dekli variatora a spojky
http://www.easyparts.nl/showdrawing/96/ ... ekast.html
nemam čas ,to teraz ešte raz rozoberať-jak na niečo pridem,dam vedieť,zatial dik za nápady