aky mate mobil? (hlasovanie)

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

akej znacky je tvoj mobil?

Alcatel
2
1%
Apple iPhone
40
10%
LG
21
5%
Motorola
7
2%
Nokia
106
27%
HTC
43
11%
Blackberry
6
2%
Sagem
4
1%
Samsung
67
17%
BenQ-Siemens
2
1%
Sony Ericsson
70
18%
ina znacka
22
6%

Celkom hlasov: 390

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

Re: aky mate mobil? (hlasovanie)

#501 Príspevok od užívateľa duky5 » St Feb 06, 2013 9:32 pm

Tak to s tebou súcitím, viem čo bol desire za mobil, nebral by som ho ani zadarmo :) jeho parametre hovorili za všetko, dúfam že teraz ospravedlníš všetkých nových členov fóra, čo si kúpia 50tku 4T a divia sa že to nedá kilo...tiež nerozumeli parametrom a čakali nečakané :)

Luthar - iphone ti neberiem, keď si spokojný je to to najdôležitejšie. :)

Čo ale nechápem, a čo robí zlý obraz o apple fans je to čo robí theruck. Dám jasné dôvody v čom mi iphone nevyhovuje a čo chcem od mobilu a on napíše že sú to sprostosti a ajfón je da best :)

Inak zaujímavé, že moji rodičia čo majú 50+ dostali pred rokom desire s a wildfire s a žiadnu vysokú školu androidnú absolvovať nemuseli...niekto v hlave má a niekto potrebuje ajfón :) :) a teraz do mňa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Lol :)
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

raplik
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
Kontaktovať užívateľa:

#502 Príspevok od užívateľa raplik » St Feb 06, 2013 9:49 pm

a že ja som hater :D :D

asi pošlem do Trnavy jednotku Ábelov Hnev aby vyhnali zlého ducha z ruckovho domu :D

Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

#503 Príspevok od užívateľa Davidian » Št Feb 07, 2013 12:55 am

The Ruck, Ty matematik, tu je cosi pre Teba s Lutharom:

Obrázok

Ale srandy bokom, The Ruck ked sa pozries cca o rok a pol dozadu v tejto teme, uvidis ako som hajil iPhone 3gs a potom neskor aky dojem na mna urobil prechod na android, pripadne aj aky nazor som mal na predchadzajuce modely od samsungu konkretne z radu galaxy. A tu moju "temu" si nespajaj so Samsungom, to je appka, ktoru nakodil developer kernelu, cize je cisto ucelova, vobec tam nema ist o dizajn a ani nesuvisi s GUI telefonu.

Ale nalejme si cisteho vina, ja nepopieram, ze iPhone je pekny telefon s dobrym displayom a super prehrava mp3ky, ktore tam dat je naozaj prechadzka ruzovym iTunes sadom, zvladne ho ovladat aj prefukana bloncka, co sedi cely den na kave v Auparku a drepi na facebooku a kopec ludi to ma firemny fon, napr. IBM.. mno a iPhone 4S/5 je uz oproti Tvojej 3gs technologicky uplne inde a tak dalej..

Ale co by ma a ma aj ako majitela jablka neskutocne sralo, ze nemal vypisy na SMS, co dokazala aj stara Nokia 5110 v drevenom prevedeni, ze videohovor moze uskutocnit, len vramci jablkarov(pouzivam to obcas, ale pouzivam, ked mozem), no a hlavne vec, ktoru na androide vyuzivam denne, je absolutne slobodny filesharing, vramci zariadeni na sieti a vlastne moznost prijat, ci poslat cokolvek, kamkolvek, ci dokonca, ak je to nutne si stiahnut aj torrent, pripojit sa na RDP alebo VNC, ci nahrat hovor, ale to uz zachadzam pridaleko. Teraz ad hoc ma aj tak viac nenapada, ale toto uz staci..nehovoriac o tom multi-taskingu, ktory mne dost robil nervy, niektore appky normalne otvoril tam kde som skoncil a niektore restartol a mnou zmenene hodnoty boli v cudu.

Lutharov postoj k veci chapem, on tiez bol najskor nadseny z Galaxy SII a casom sa vyvinul do jablka, a kedze nie je highendovy pouzivatel a veci, na ktore si potrpi mu najnovsia technologia od apple doslova vyrobila, ako sam vravel po chuti.

Neviem ake su teda Tvoje skusenosti, fakt je aj, ze je kopec zariadeni, kde vyrobca nie moc stastne zvolil kombinaciu hw a verzie droida a s nimi sa fakt nedalo robit, ale nie je to len v pripade telefonov. Tam uz to je na ukor ceny. Apple ma inu politiku a vzdy ma len jeden model v niekolkych variaciach. Kdezto sammy ci htc atd., maju viac v ponuke a kazdy si vie najst to svoje, tak aby nemusel nadavat. Apple sa to snazi vtesnat do jedneho zariadenia, cize aj ten, kto chcel len malo, musi zaplatit vela..
A ja si nemyslim, ze to je daka vojna..
To je jak krestanstvo a islam. Kazdy si v tom najde to svoje a je spokojny, a potom sa najdu ludia, ktori to potrebuju tahat do extremov a potom to tak dopadne.. ale uz som sa dost naslohoval cez chladnicku.. dobru noc.. ;-)

..sent secretly from your phone..

Yamhonsuz
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Aug 09, 2011 10:11 pm
Skúter: neuvedený

#504 Príspevok od užívateľa Yamhonsuz » Št Feb 07, 2013 9:02 am

Ja mám Nokiu Lumiu 900 a úplná spokojnosť aj napriek haterom na Windows Phone. Dá sa z toho aj volať a písať, fotí to dobre, videohovory na jedničku, vždy mám všetko rýchlo po ruke. Ten kto nemal WP dlhšie bude akurát tvrdiť že je to blbosť...neskúsiš nevieš. Nie som zastanca žiadnej plaformy,

Keď chcete porovnávať tak porovnajte Iphone 5 vs Samsung SIII vs Nokia Lumia 920 ;)

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#505 Príspevok od užívateľa Davidian » Št Feb 07, 2013 9:33 am

http://cs.m.wikipedia.org/wiki/Lum%C3%ADk
Neporovnatelne!!

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#506 Príspevok od užívateľa theruck » Št Feb 07, 2013 10:38 am

co su to vypisy na SMS? nerozumiem reci tvojho kmena
kazdopadne ako kazdeho androidaka ta seru veci pochybneho vyznamu.
filesharing... nevim co ty doma robis so subormi ale ja ked chcem vysharovat niekde fotku z telefonu tak ju mozem poslat mailom, sms, twiterom, facebookom, mozem ju zobrazit na svojom televizore cez mediacenter a airplay alebo dokonca aj cez satelitny set top box tiez rovno na TV bez nejakeho nastavovania niecoho niekde, alebo ju mozem dat rovno vytlacit. ked si synchronizujem cez wireless s pc tak mi to zosynchronizuje aj do photo library. ake sofistikovane datove prenosy dokazes ty robit na androide alebo ake casti toho androidu potrebujes sharovat cez nejaky filesharing? dokazes to out of the box alebo si musis stahnut na to aplikaciu=musis vediet ze existuje a musis ju najst?
torrenty chciet od telefonu to je asi podobne ako chciet od telefonu pripojitelnost volantu cez USB port. niekomu sa to moze zist. dajme tomu ze franta uzivatel si chce stahnut muziku. jedine co vie je ze muzika=mp3. co urobi franta s androidom? najde si 1 z 1000000 komunitnych for kde sa prebera problematika jak dostat mp3 do telefonu a kde sa daju stahnut. zatal co pepa uzivatel z iphonom ide na itunes a tam si tu muziku stahne absolutne bezproblemovo. ale teba by to obmedzovalo tak volis android s torrent klientom a ked ti tie mp3 aj nejako horkotazko do toho telefonus tahne tak este musis dumat ze jak ich dostanes v adresarovej strukture tam odkal ti ich dokaze ten tvoj android aj prehrat. samozrejme sa to da. ale nechapem jak toto moze robit niekoho happy v roku 2013
rdp a vnc bolo na iphone urcite skor jak na androide tak tymto smerom sa radsej neuberajme lebo zistime ze rdp na androide fungoval az od nejakej verzie a len na nejakom telefone :)

videohovor... a co android video hovor spravis aj s niekym inym ako s androidom napr s iphonom? :) tu mas ten tvoj videohovor na androidoch
Obrázok

tu je menu noveho android telefonu. radsej zvacsene aby si videl tie ikony vobec. ked si to zmensis na velkost telefonu tak to ani nevidis
Obrázok
a tu je menu ios telefonu
Obrázok
a tu je menu windows telefonu
Obrázok

to je ta vec s ktorou prichadzas kazdy den do kontaktu a vobec sa ti nezda obmedzujuce ze vsetky ikonky vyzeraju rovnako a na to aby si sa v tom menu mohol pohybovat si musis pamatat kolka v poradi ta polozka bola minule ked si to hladal. a teraz das argument ze mozes si tam dat temu aby sa to dalo pouzivat lebo na androide ked chces nieco dosiahnut tak sa s tym musis srat pol dna a prejst polovicu internetu aby si dosiahol elementarnu vec
Prílohy
Capture.PNG
(23.27 KiB) 230 stiahnutí

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#507 Príspevok od užívateľa theruck » Št Feb 07, 2013 10:48 am

ja myslim ze tato tabulka to vysvetluje vsetko
Obrázok

Wasi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 05, 2012 6:10 am
Skúter: Jawa 353, Vespa GTS300

#508 Príspevok od užívateľa Wasi » Št Feb 07, 2013 10:54 am

Tieto zabomysie vojny :fool:

duky5
motorkár
motorkár

#509 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Feb 07, 2013 11:21 am

Tak aspoň témy mimo zamerania fóra žijú :)

mucow
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
Kontaktovať užívateľa:

#510 Príspevok od užívateľa mucow » Št Feb 07, 2013 12:17 pm

Vlady by povedal- "jak malé deti" :D
Spoiler: ukázať
Aprilia Leonardo150
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =42&t=9961
Suzuki DR 600 & Yamaha Neos 50.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#511 Príspevok od užívateľa theruck » Št Feb 07, 2013 1:54 pm

Wasi napísal:Tieto zabomysie vojny :fool:
tak mozme sa bavit aj o pneumatikach to byvaju tiez take dobre debaty :) len co ked vacsina ludi tu nezoderie ani jedny gumy za zivot
ja by som chcel verejne vyhlasit ze mam aj uzivatelov androidu rad a ze nie som telefonovy rasista len ma seru niektore tvrdenia a myslim ze aj ostatni to tak beru takze neni to vojna len to musime zo seba dostat aby sa nahodou na nieco nezabudlo :)

raplik
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
Kontaktovať užívateľa:

#512 Príspevok od užívateľa raplik » Št Feb 07, 2013 2:14 pm

zabudli ste na pouzivatelov WP :D

Porkyyy
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
Kontaktovať užívateľa:

#513 Príspevok od užívateľa Porkyyy » Št Feb 07, 2013 2:43 pm

podla mna je nokia 3310 najlepsia ... da sa s tym aj klinec zabit, aj orech rozlusknut ... dokonca mozem aj volat priatelke do oooo tu
Srdcom TuneR

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#514 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Št Feb 07, 2013 3:12 pm

Takže jednoznačne najlepší OS je uzavretý systém od Nokie Series 40 :)
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#515 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Feb 07, 2013 3:22 pm

A tearz dajme o olejoch....že ktorý je lepšejší.... :pardon:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

duky5
motorkár
motorkár

#516 Príspevok od užívateľa duky5 » Št Feb 07, 2013 3:23 pm

S tým sa nedá nesúhlasiť :)

Táto recenzia mala svojho času úspech :)

Obrázok

A tu je dokonca obal na ajfón v štýle vyspelejšej nokie :)

Obrázok
Naposledy upravil/-a duky5 v Pi Feb 08, 2013 7:54 am, upravené celkom 1 krát.

BF999
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: So Nov 22, 2008 9:39 pm
Skúter: Keeway ARN 125

#517 Príspevok od užívateľa BF999 » Pi Feb 08, 2013 12:57 am

theruck napísal:lebo tie jadra to je jak prsa... cim vac tym lepsi!
Mi to snaď závidíš? Ako ja som sa do vás nezačal navážať, aký máte mobil.
Ja osobne mám tiež pár argumentov, prečo som si iPhone nekúpil. Ako prvý je, že BOHUŽIAĽ som sa stretol s aplikáciou iTunes, ktorá mi absolútne pokazila dojem z toho všetkého. No to aj ak by sme preskočili. Nevyhovujúcou vecou je pre mňa to kamenné menu, čo je tam už od iPhonu prvej generácie rovnaké. Možno som jeden z mála, no mám rád zmenu. Potom je to pre mňa predražený kus pofidernej hmoty, u ktorej sa za všetko platí. A ak nechceš platiť, spravíš Jailbraik a prídeš o záruku. To že si do Androidu stiahnem akú apk chcem a zadarmo a tiež všetko ostatné je podľa mňa veľké plus.
Vy nadržanci iPhonu píšete aké trápne argumenty máme s Androidom oproti iPhonu. Už len výdrž batérie je menšia a absurdné je to, že vyrobil 5ku, ktorá je vlastne horšia než 4s.
BTW, ešte že všetci čo prešli z Androidu na iPhone mali SE xperia a HTC desire a pod...(okrem výnimiek)
podpis som si este nenastavil

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#518 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Feb 08, 2013 1:22 am

Ono to nema vyznam sem pisat, asi spravim videorecenziu s Adamom zas po rokoch a porovname tie dva mobajly..

Look
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
Skúter: -TUNING.SK
Kontaktovať užívateľa:

#519 Príspevok od užívateľa Look » Pi Feb 08, 2013 1:32 am

nezabudni na kelímek od malossi, a napiste uz daco tomu Raplikovi ten tu tak bojuje za práva WP.... Mimochodom moj prvy mobil s dotykacom bol Mio A701 na WM 6 tušim. Vtedy strašná pecka. Potom som na dotykáče zanevrel a s malým prenesením sa s nokiou X3 som si zaobstaral po N95 a N96 Sony xperia P. Svojim sposobom mi nokia vyhovovala, Sonyčko mi ale dovoluje mat kopu aplikacii co skutocne vyuzijem ako sledovanie zasielok, komunikatory, vzdialene ovladanie + editory fotografii. Jedine co ma stve je uz tak spomínaný hovor, som v roku 2013 a ked zodvihnem este mi na sekundu zaznie melódia zvonenia, uplne príjemna vec ked si date telefon k uchu, na to pisanie si hadam nikdy nezvyknem, nebyt tych cca 4roch aplikacii s ktorymi fungujem tak normalne zvazujem naspat N96..... dalsia vec je tatrabanka a aplikacie, neviem ako vy, ale ja zvadzam boj, chcem sa pripojit na IB cez aplikaciu tatrabanky a samozrejme potrebujem kod z citacky, fajn mam od toho predsa aplikaciu citacka... problem je , ze tatrabanka sa neda minimalizovat aby som si zapol tu citacku, cize pokial asi nemam po ruke ceruzku alebo pamat na 10 cisel, tak ten kod z citacky skratka do toho IB nedostanem, ako to riesite?

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#520 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Feb 08, 2013 1:46 am

Tipnem si ten 10 miestny kod..

Luthar
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
Skúter: Derbi GP1i 250

#521 Príspevok od užívateľa Luthar » Pi Feb 08, 2013 1:48 am

BF999 pises blbosti urcite 4s nieje lepsi ako 5 v kazdom smere :D. Priatelka ma 4s ja 5 tak viem co pisem. :)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#522 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Feb 08, 2013 2:59 am

Ma este niekto pevnu linku, alebo fax!? Pripadne podvojnu linku s dvoma telefonmi? Odkazovac? Chova niekto postove holuby!?
Zhanam telefon v tvare cervenych pier, pripadne plastovy priesvitny s neonom vnutri. Ozaj Bavorak alebo Mercedes? Lambo alebo Ferko!? Chevy alebo Dodge?

Ked hodim S III tak poleti ako frisbee ovela dalej, ako Tvoj iPhone. Ale zas ked ma nim trafis, bude to boliet. :-D

Povedal by som to este na zaver (uz dufam) takto, bezni uzivatelia telefonov mozu viest tuto nekonecnu zabomysiu vojnu, a racionalizovat svoj nazor.

Ja som okrem WP, skusil uz oboje a ako narocny uzivatel mozem konstatovat, ze iPhone nesplna moje poziadavky a preto pouzivam android, lebo vzhladom na moje potreby a poziadavky predcil ostatne platformy. To neznamena, ze ich na 100% splnil a nema chyby. Uz len tie patentove vojny zväzuju jednej aj druhej strane ruky. A doplaca na to uzivatel. The Ruck sorry, ale spoteny iPhone 3GS nemozes s Galaxy SIII ani porovnavat, ved to je ako porovnavat keeway hocico a gileru runner. To musi uznat aj kazdy zadubeny iPhonista bez nazoru.

iPhone 4s alebo 5 su zhruba v rovnakej kategorii funkcnosti a podobne. A tam uz je na kazdom, co si vyberie. Ja vzhladom na svoje skusenosti a profesiu atd., ako uz x krat spomenute mam teda ten Samsung. Uvidime co bude dalej. Vyvoj technologii ide zavratnou rychlostou. Teraz prichadza do hry Ubuntu Mobile. Treba tomu tiez dat sancu, vyzera to celkom intuitivne.

BF999
skútrista
skútrista

#523 Príspevok od užívateľa BF999 » Pi Feb 08, 2013 8:06 am

Luthar ja som vysiel z vysledkov porovnania napr. U vydrze baterie a u kvality fotiek. 5ka je rychlejsia vacsia atd...

Davidian ja viem ze vyznam to nema len ja som sem najprv napisal len dotaz a hned som bol napadany tak som reagoval. Ale zejme iphonaci sa citia nad vecou takze si myslim ze ak to niekto chape tak by mal vyjadrit svoj objektivny nazor a tam to aj koncit. Takze porovnavat to je blbost lebo kazdy ma vybranu komunitu uzivatelov ktorym vyhovuje nieco ine. Ale ze akych uzivatelov tak to asi netreba rozoberat.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#524 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Feb 08, 2013 11:22 am

ja som este nevidel v tejto teme ze by tu okrem mna niekto nieco porovnal

BF999
skútrista
skútrista

#525 Príspevok od užívateľa BF999 » Pi Feb 08, 2013 11:26 am

Nemám na mysli porovnanie tu na fóre ale na iných stránkach.

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"